Megnéztem az új részt:
[spoiler]Érdekes rész annyi szent. Kapunk egy képet a cylon technológiáról, illetve helyzet van Baltar cylon-e vagy sem fronton. Én személy szerint továbbra sem tartom cylonnak, már csak azért sem mert az túl egyszerű lenne ebben a sorozatban, valami más van itt a háttérben. Végre nyíltan kimondták, hogy ők is keresik a Földet, ideje volt...
Aztán ittvan ez az akármi ami emberi eredetű, asszem ez még tartogat meglepetéseket, kíváncsi vagyok vajon tényleg a 13. törzs hagyta-e hátra.
Érdekes viszont, hogy hogy változott a basestar belseje az 1. évadhoz képest. Vajon miért?
A Galacticán belüli afférokról: Van egy olyan gyanúm, hogy Tigh-t kiírják nagyon hamarosan. Nagyon lefelé halad, nem úgy néz ki mint akiből aktív tiszt lesz megint.Azt tudnám, hogy hogy van neki ennyi szép palackozott itala?? Van hivatalos ital főzdéjük és palackozójuk is? :D Viszont Kara hál' istennek elindult a normálissá válás útján.
Ha valakinek van/lesz esetleg angol felirata a részhez, írja le pls, hogy Boomer aki már Athena mit is mond a végén, mert mondatának csak második felét értem akármennyire is fülelek (....the mighty shall fall).