Ja azt a fickót én is figyeltem, van még pár ismeretlen modell és szerintem még lesz egy bazi nagy kavarás ezügyben, vmi szupermodell ami a háttérben irányít.
Eleve a New-Capricai szöktetés nem az emberek sikere hanem a cylonok kudarca volt szvsz, sőt szerintem DIREKT hagyták meglépni az embereket mert ismerjük be NAGYON elszúrták a bolygó védelmét. Osztom Fritz véleményét hogy a cylon flotta SOKKAL nagyobb mint ahogy itt páran képzelik hiszen az emberek a háború után nem üldözték a cylonokat így azokat semmi sem sürgette hogy egy akármekkora flottát megépíthessenek (amihez ugye legénység nem is kell csak gyárak amik éjjel-nappal dolgozhatnak és így nagyságrendekkel többet termelhetnek) és az elsődleges támadás utáni B-terv sztem egy elsöprő basestar támadás lett volna ha a védelem kijátszásos módszer vmiért befuccsol.
Ez a 2+2 basestar egy vicc, sztem csak látszat ellenállás volt és Xena hiába nyomult atomot robbantani mert az nem is volt a felszínen, megint a háttérben kavaró szuper-cylonra tippelek, esetleg a Földet akarja így megtalálni hogy majd követi az embereket, vagy csak játszik mint egy macska az egérrel és tanul belőle vagy mittudomén :D