-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Huhh... Szoval eskuszom, volt egy jo fel perc, amikor eltemettem Adamat, es szabalyos padlotfogva gondolkoztam, hogy ezt a vezeraldozatot hogy a picsaba merik meghuzni a keszitok. Altalaban minden filmben latom elore - tobbmillio masik rutinos filmnezo tarsammal egyetemben - hogy mi az a szitu, ami ugy is megfordul a vege elott 1 seccel. De msot tenyleg elhittem, hogy bucsut veszunk az Oregtol ;] Aztan talan eletemben eloszor orultem, hogy jott egy "klise", es a Pegasus kamikaze modszerrel megmenti a BSGt.
Hozzateszem, ami az elso harom reszbol kimaradt CG, az most hatvanyozottan kaptuk vissza. Nagyon tetszett a csata, jol megcsinaltak, ujfent. Nem is baj, hogy nincs belole minden reszben, igy sokkal jobb, es nagyobbat ut.
Ami Ellent illeti, szerintem vegleg bucsuzunk tole, bar a cylon dolog is bejohet, ketsegtelen. Bar szerintem a legujabb cylon a gyerek lesz, Casey (vagy hol kell irni), es ez volt a legsimabb modja, hogy bekeruljon a kozpontba. Mert hogy Thrace folyamatosan fog vele foglalkozni, es esetleg jatszani vele a BSGn a tisztek kozott, ahonnan jo kis infokat lehet majd szipkazni. Meg vmikor masfel eve, az elso szezon kozben irta valaki, hogy Gaeta is cylon. Na most kiderul majd ;]
Es hal'stennek Kat nem halt meg. Van olyan fontos szereplo, hogy mutattak volna a halalat, ugyhogy remelem epsegben visszatert a hajora, csak epp nem volt mar ido mutatni a raptorok es viperek legenyseget, a tobbi "menekult" ujjongasa miatt.
Kivancsi leszek mi jon most. Mert igy most egy kerek egesznek lett vege, es valami uj kezdodik. Kivancsian varom, hogy mennek tovabb a dolgok. (es persze az uj rangok es kinevezesek meddig tartanak, amit az egy ev alatt kaptak a fentiek, es mi lesz a korabbi rangokkal a lentiek eseteben;])
Szoval jo volt, az utolso 5-6 resz reszemrol majdnem uberel minden eddig latott scifit, kis tulzassal ;]