Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es melyik reszrol ? mert szerintem csak a 2x19eshez nincs meg magyar felirat az ossze tobbihez van

May the force serve you well!

AAAAAAA a 2x18 istenkiraly lett 😊

Amikor a szerelmes Sixnek is elojott a fejeben Baltar mar keszvoltam, aztan egyre jobb es jobb lett.A Cylon gyereket meg eldugtak de nemsoka tuti valami jo kis problema lesz ebbol is. Kar van egy csomo tolterek resz ami tok uncsi. De ez nagyon buntet 😄D

Ti melyik release-rol beszeltek? Bar mondjuk en nem vagyok egy vajtfulu, de nalam (WS DSR XviD-ORENJi) minden rendben volt a hanggal, se alapzaj, se torzitas.

A zene pedig meg mindig kivalo, valami eszmeletlenul hangulatosak voltak a zenei alafestesek.

melyik Six?😛

megnéztem a ma délutáni 1x03mast, a börtönhajósat a tv2n.
Egyszer azt mondják hogy 1500 ember van a börtönhajón, egy másik mondatban pedig 15000et mondanak. Ettõl eltekintve durva hibát nem fedeztem fel.

Zsolo007
Akkor csak én értettem félre? 😄 afene 😄

IMYke2.0.0.0
A (megmaradt) Kolóniák Miniszterelnöknõje... <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zsolo007
Ne politizáljunk pls 😊

Zsolo007
<#nevetes1><#eljen><#puszi>

Legyen Six a miniszterlenök!
Legalább õk tartják a szavukat... 😊
geri15
Ebben is van valami. Volt egy állandó alapzaj, és tényleg torz volt a hang... Lehet, hogy lesz SFM-es release is, ha igen akkor az alapján kellene majd dolgozni.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zsolo007
Szerintem nagyon szar minõségû volt ez a release. Fõleg a hang, jónéhány helyen semmit sem értettem, pedig fel volt tekerve rendesen a hangfal. Nemhiszem, hogy a szokásosnál nehezebb nyelvezete lenne, csak szar a hangminõség...

Remeljuk angol is lesz, abbol lehet igazan tanulni. Jo munkat!

geri15
Én is úgy néztem, lehet érteni, bár ennek a résznek kicsit mintha komolyabb+nehezebb szövege lenne...
Addig is serényen dolgozunk, remélem nemsoká kaptak feliratot 😊

:-))) Most milyen jol jonne a cseh kollega, de mar sajnos kilepett :-))) Na mindegy, nezzuk felirat nelkul.

geri15
Keressük, de még az sincs 😞
De van lengyel és cseh azt hiszem, bár azzal nem sokra megyünk.....

Pharaoh
Ha a cylonoknál lenne választás, akkor ez jó lenne oda.

Egy angol felireatot belinkelnel?

geri15

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem totális meglepetés volt az, hogy visszamentek a Caprica-ra... Azt pedig kicsit erõltetettnek éreztem hogy az elsõ ugrásnál célt téveszt az egyik Raptor, és pont egy perfekt lakható bolygó mellett kötnek ki |:

Tyrol fõnökön mondjuk egyáltalán nem lepõdtem meg, amiken átment nemcsoda hogy szuicid hajlamai vannak szerencsétlennek... a doki (a pap) meg a szövegével, hogy szartse ér az imádkozás... na azon behaltam 😄

Viszont az a bigyó mi volt Sharon mellett a Raptorban? Valami hús, egy ketrecben, amit belekötöttek Sharonba, de azonkívül hogy az segítette õket 10 ugrással visszamenni a Caprica-ra, nemjöttem rá hogy pontosan mi lehet az...
Már most tûkön ülve várom a befejezõ duplarészt :-))
Ja meg persze utána a második évad hivatalos soundtrack-jét 😄

más: Mint kiderült eben a részben elég bonyolult dialógok és monológok vannak, ezért elõbb jobbnak láttuk keresni egy angol srt-ét, és annak a segítségével fordítani... így (reméljük nemsokat) késik a project.

geri15
ezt már egyszer kitárgyaltuk 😊

egyébként készül a felirat, remélem hogy egy pár napon belül meg tudjuk osztani veletek 😊 a rész pedig fenomenális 😄

picit bekavarodott a hozzaszolas, de lenyeg a lenyeg <#vigyor2>
Nem tul jo otlet direkt linkelgetni oda, de te tudod... Akinek van regje az ugyis tudja hogy van, akinek nincs az mmit irogatszeg ugyse tud vele mit kezdeni. Legkozelebb gondold at hova linkelgetsz
PiszkosFred
Hát gondolom sokan emlékeznek a tavalyi szezonzárásra. Ha azt túléltük, akkor mindent túlélünk ;] (szerencsére persze nem csak mi)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Bazzzz! Hát igen tényleg rosszabbul élnek mont 4 éve...

Mostmár csak egy...

Megigértük hogy Sz**rá bombázzunk Capricat... Igen megcsináltuk! kéne...

Vagy megszüntejük a munkanélküliséget... stílusú cylon propaganda... Megcsinálja valaki?
Zsolo007
Dehogynem 😊. Én már (meg sokan mások) már megcsinálták ezt, anélkül, hogy belehaltak volna 😊

Pharaoh
Úristen, ennyit nem fogok bírni várni.

Zsolo007
Július közepén/végén, csak hogy pontosak legyünk 😊

Legalábbis a Stargateek akkor szoktak, az most nem rémlik, hogy mikor adták a GAt..

Július 15.én volt a premierje a 2. évadnak egészen pontosan 😊

Valószínû hasonló lesz a 3.al is a helyzet.

szeptemberben szoktak indulni az új szezonok.

😄

PiszkosFred
Hát azt csak a jó ég tudja ;] Gondolom lesz pár hónap megint, aztán majd az ismétlések után jön a "season premier" promo, onnantól pár hét. Scifi-n írni fogják majd, én nyár végére saccolom, aug/szept körülre, de ez csak egy tipp.

0Fritz0
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pharaoh
És meddig is kell várni a season 3-ig?

[NST]Cifu
Spoiler!

Plusz ugye tegyük hozzá, hogy miért kellett volna Shannon-nak a saját gépükkel visszamenni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PiszkosFred
Megnéztem a trailert, asszem ismét olyan finálét kapunk, ami miatt várhatjuk a season3at ;]

joebacsi
elég messzirõl látta csak, mert kenyérpirítók õrizték, és nem mentek közelebb

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

És Helo nem ismeri meg a saját gépét?

0Fritz0
Dzsó érti, hiszen még a flémünk is azonos. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
nem sg-s adminokra gondolt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mrzed001
Sztem meg igaza volt 😊))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

0Fritz0
Na igen, persze ilyenkor sehol egy admin.
(A Cylonok egybõl kapnának egy permanens bant) <#hehe>

mrzed001

Jaja, egyetértünk (le szupermennel :p ), viszont ennek ellenére a mítikus szálat sztem folytathatnák, az eléggé pikánssá tette a sorozatot (és sokkal érdekesebbé)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

joebacsi
most sztem tökmind1 a nap szempontjából, hogy a szöviket írtod, vagy azt nézed, hogy hogyan tudnak kitörni az emberek egy masszív kempbõl 😄

0Fritz0
Végre megvan az elsõ évad.
Szombaton nem sok napfény fog érni. 😄

Zsolo007
Azért mondtam múlt idõben ,mert a pilot még sorozat szerinti idõben is 😊.

De Jelen idõben helyesebb lett volna 😊

IMYke2.0.0.0
Nem csak volt, van is - a múltkori rész nem volt beszédes?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zsolo007
Szerintem volt katonai bázis Capricán, tuti össze tudták szedni valahonnan a bolygóról..

SPOILER

Ha már hajó téma:
Mikor Helo a Caprica-n találkozik "Sharon"-nal, együtt nézik a Raptor-t amivel a lány "visszament érte". Namost ha az nem az igazi Sharon volt, akkor hogyan került oda az a hajó?

szerintem a cylonok célja nem az emberiség elpusztítása, hanem hogy "egyesüljenek vele". (Ugye a felvezetõ szöveg: "they have a plan")

Szerintem egyébként ebbe beleférne hogy vigyáznak egy két, a terv szempontjából fontos emberre, de különben ha megnézed a 2x18at, akkor rájössz hogy teljesen más irányba fogják elvinni a sorozatot.