Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
Amikor a szerelmes Sixnek is elojott a fejeben Baltar mar keszvoltam, aztan egyre jobb es jobb lett.A Cylon gyereket meg eldugtak de nemsoka tuti valami jo kis problema lesz ebbol is. Kar van egy csomo tolterek resz ami tok uncsi. De ez nagyon buntet 😄D
A zene pedig meg mindig kivalo, valami eszmeletlenul hangulatosak voltak a zenei alafestesek.
Egyszer azt mondják hogy 1500 ember van a börtönhajón, egy másik mondatban pedig 15000et mondanak. Ettõl eltekintve durva hibát nem fedeztem fel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Addig is serényen dolgozunk, remélem nemsoká kaptak feliratot 😊
De van lengyel és cseh azt hiszem, bár azzal nem sokra megyünk.....
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem totális meglepetés volt az, hogy visszamentek a Caprica-ra... Azt pedig kicsit erõltetettnek éreztem hogy az elsõ ugrásnál célt téveszt az egyik Raptor, és pont egy perfekt lakható bolygó mellett kötnek ki |:
Tyrol fõnökön mondjuk egyáltalán nem lepõdtem meg, amiken átment nemcsoda hogy szuicid hajlamai vannak szerencsétlennek... a doki (a pap) meg a szövegével, hogy szartse ér az imádkozás... na azon behaltam 😄
Viszont az a bigyó mi volt Sharon mellett a Raptorban? Valami hús, egy ketrecben, amit belekötöttek Sharonba, de azonkívül hogy az segítette õket 10 ugrással visszamenni a Caprica-ra, nemjöttem rá hogy pontosan mi lehet az...
Már most tûkön ülve várom a befejezõ duplarészt :-))
Ja meg persze utána a második évad hivatalos soundtrack-jét 😄
más: Mint kiderült eben a részben elég bonyolult dialógok és monológok vannak, ezért elõbb jobbnak láttuk keresni egy angol srt-ét, és annak a segítségével fordítani... így (reméljük nemsokat) késik a project.
egyébként készül a felirat, remélem hogy egy pár napon belül meg tudjuk osztani veletek 😊 a rész pedig fenomenális 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mostmár csak egy...
Megigértük hogy Sz**rá bombázzunk Capricat... Igen megcsináltuk! kéne...
Vagy megszüntejük a munkanélküliséget... stílusú cylon propaganda... Megcsinálja valaki?
Legalábbis a Stargateek akkor szoktak, az most nem rémlik, hogy mikor adták a GAt..
Július 15.én volt a premierje a 2. évadnak egészen pontosan 😊
Valószínû hasonló lesz a 3.al is a helyzet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Plusz ugye tegyük hozzá, hogy miért kellett volna Shannon-nak a saját gépükkel visszamenni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
És Helo nem ismeri meg a saját gépét?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(A Cylonok egybõl kapnának egy permanens bant) <#hehe>#hehe>
Jaja, egyetértünk (le szupermennel :p ), viszont ennek ellenére a mítikus szálat sztem folytathatnák, az eléggé pikánssá tette a sorozatot (és sokkal érdekesebbé)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szombaton nem sok napfény fog érni. 😄

De Jelen idõben helyesebb lett volna 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SPOILER
Ha már hajó téma:
Mikor Helo a Caprica-n találkozik "Sharon"-nal, együtt nézik a Raptor-t amivel a lány "visszament érte". Namost ha az nem az igazi Sharon volt, akkor hogyan került oda az a hajó?
Szerintem egyébként ebbe beleférne hogy vigyáznak egy két, a terv szempontjából fontos emberre, de különben ha megnézed a 2x18at, akkor rájössz hogy teljesen más irányba fogják elvinni a sorozatot.