• PiszkosFred
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már elnézést, de mutass nekem egyetlen egy postot is, ami tőlem származik, és feliratért könyörgök. Minden sorozatot amit nézek, felirat nélkül nézek, közte a BSGt is. Ha egyszer elkészül hozzá a magyar, akkor néha azzal is megnézem, főleg az "ügyvédes" vagy "orvosos" sorozatoknál, mert ott néha azért homályos és van hogy nem értem teljesen. És ha már így megtaláltál, akkor mutass egy olyan postot is tőlem, amiben bárkinek is a munkáját szidom, fikázom, sz*rozom vagy ilyesmi. Nem szokásom, sosem volt az és nem is fogsz tőlem ilyet látni, sem fórumon sem az életben. Én tisztelem más munkáját (kivéve uwe bollt ;]), a belevetett energiát és időt. Kritikát megfogalmazok bármikor, de csakis emberi és konstruktív hangnemben. Btw a felirat sem nekem kellett, hanem zorden egy nagyothalló ismerősének, neki próbáltam meg segíteni és ígértem meg, ha találok akkor szólok. És igen, a büdös életben nem csináltam még feliratot, azt sem tudom hogy kell, de még ha tudnám, akkor sincs időm sem energiám család, munka, és sorozatnézés/wow mellett arra, hogy most kezdjem el a "feliratkészítő" pályafutásomat. ;] Ha ezért sz*r alak vagyok, ám legyen...

ON