• mrzed001
    Spoiler :))

Tudod te is hogy a sima vérteszt sem mutatja ki hogy a személy cylon e vagy sem. A cylonok vannak olyan szinten technikailag hogy képesek voltak szintetikusan embert előállítani. ezek után nem gondolod hogy képesek egy chip eldugására?
    Nos, hacsak nem építettek biochip-et, akkor a normált fémdetektortól kezdve a röntgenig minden kimutatná. A folyamatos rádiójelről nem is beszélve, ami azonnal elárulná a kilétét.
    Az embereket nem szintetikusan állítják elő, hanem klónozzák (ezért is kellenek a nők, szülőgépnek)

De ha nincs is chip akkor jön a másik dolog, mégpedig hogy baltar cylon.
    Az lehet, hogy Cylon, de ez nem magyarázza meg azt, hogy naprakész. Az is elég fura volt, ahogy Boomer reagált a szerelők főnökére, mintha az előző Boomer memóriáját is megkapta volna. Szóval, még lehet, hogy valami telepatikus (vagy technikai áttöltéses) mesét is beleszőnek a sztoryba

Six pont most a hetedik részben mondta el, ő a tudatalattijának egy része. Korábban leírtam, hogy szerintem baltaron keresztül mutatják be a cylonokat "belülről". Ne feledd van még 8 cylon a flottában! Onnan kaphat infókat. A jóslások meg a próféciákból vannak...
    Mintha Six eddig még nem hazudott volna Baltar-nak :))
    A próféciák között eddig nem említették a gyerekeset, majd kiderül. Viszont én mégis többnek tartom Six-et, ne felejtsd, fizikailag is ott volt.

Biztos vagy te ebben? a cylon replikák ottvoltak minden egyes bolygón....És volt infójuk hogy ki kicsoda, elképzelhető hogy megtudták azt hogy roslin rákos
    A rákját ha jól emlékszem totálisan titkolta. Azt megszervezni meg, hogy az összes többi miniszter meghaljon/eltűnjön, csak ő ne, hát, közel lehetetlen.

És már megy is a támadás....a látomásai bennevannak a próféciákban, onnan tudhatták.....
    Elég nehéz lett volna a látomásait mesterségesen megoldani (kígyók, Kobol látképe), szóval ezt kizárnám a lehetőségek közül :))