[spoiler] Ugyanmár. A demokrácia szép, de életképtelen.
Filozófiai vitát is csinálhatunk belőle, ha gondolod, de azért így ezt kijelenteni nem merném. Azzal persze nehéz vitázni, hogy a BSG-ben felvázolt helyzetben nem a legszerencsésebb megoldás.
Gaeta meg sztem nem becsületességből ugrabugrált, akkor soha nem vállalt volna munkát egy lezüllött senki Baltar elnök mellett.
Nem tudjuk a pontos körülményeket, hogy került Baltar mellé, így én e témában óvatosan mozognék csak. Szvsz ennél azért öszetettebb a helyzet.
Ja lehet. Bár kédéses, hogy ha jel nem jut be a ködbe, meg ki sem, akkor mégis hogy jutott egy resurrection shipre 6-P tudata?
Én már azt sem értettem, hogy lehetséges egyáltalán, hogy fényéveket utazzon egyetlen pillanat alatt a tudata. Főleg, hogy legalábbis eddig nem valami hókuszpókuszal magyarázzák a dolgokat. Szvsz eléggé kidolgozattlan ez a része a történetnek...
Őgy mellesleg azt sem értettem, hogy szondákat miért nem tettek a köd szélére, hogy ki azért lássanak
Talán nem akarnak semmiféle "táblát" kirakni, ami felkelthetné a Cylonok érdeklődését.