Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Spoiler:

Rosszul értelmezted a mondatot
Ennél még az is értelmesebb, ha elõlépteti a BSG kapitányának .. , Tigh marad elsõ tiszt (õ AZAZ ADAMA ugyebár admirális)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Akkor ne zavarjatok már össze! :)

PiszkosFred
Mindenki tudja mi lenne a jó név, ne vedd véresen komolyan az alternatív tippeket erre a förmedvényre, ami alatt futni fog (remélem nem) a sorozat... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[NST]Cifu
Spoiler!

Adama lett Admirális.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tigh nem ezredes (colonel)?

Rafaelo
:D

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

mrzed001
Galaktika Halálcsillag hajmeresztõ kalandjai :))

Fokozzuk még :)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Off

IMYke2.0.0.0! Valaki már írta, hogy te mindig okosabb vagy mindenkinél, bármirõl is lehet szó, bárhol. Ez már kezd tényleg egy kicsit nagyon idegesítõ lenni! <#levele>
Zsolo007
Hát mindíg tudtam, hogy nem tudnak címet fordítani a magyarok, de ez most mindennek a teteje... Ezek után el tudom képzelni a szikronhangokat.

Hát már csak azért és belenézek az elejébe, hogy jót röhögjek hogy hogy baszták el.

IMYke2.0.0.0
Galaktikus már csak azért sem lehet, mert a címben a Galactica tulajdonnév.
Amúgy meg Pirx kapitány kalandjai ugrik be az általad írt cím olvastán... <#eplus2><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rafaelo
galaktikus harcicsillag ûrhajó csodálatos kalandjai

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

IMYke2.0.0.0
Hadisztár... <#eplus2>
Akkor már inkább Hadicsillag... <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mrzed001
Sztem meg felesleges lenne bármilyen fordítás ez esetben (Lost-ot is próbálták erõltetni, hogy eltûntek, aztán mégis inkább Lost-ként van emlegetve, vagy "Lost-Eltûntek"-ként)
És mit szólnál a Hadisztár Galactica-hoz :)))

Endless.

IMYke2.0.0.0
BattleStar Galactica = Galaktika Csillagromboló.
Szerintem, ez lenne a helyes fordítás...

"Elég érdekes lenne, ha valakihez nem a saját hangja illene a legjobban..."

Iszonyat sok honfitársunk pont az ellenkezõjérõl van meggyõzõdve. Sajnos... <#szomoru1> <#levele>
mrzed001
"Csillagközi romboló" JESSZUSOM <#csodalk>
Ki volt az az idi--- kö--- faszp------ állat aki ezt a nevet adta neki ???? <#wilting> Teljesen elment a TV2 esze? (Hogy milye?? <#hehe>)
(már elnézést a vulgaritásért, nem szokásom, de EZT már tényleg nem lehet más módon értékelni)

Ennél még a régi fordítású "Galactica a harci csillag" is 1000x jobb volt (bár sztem a BattleStart sem kellett volna lefordítani)

PiszkosFred
http://tv.animare.hu/Programme/Default.aspx?id=cQB1AGEAcQB1AHIAdABzAA==

Jajjj... Nocomment.

Sziasztok!

Tudna valaki mondani nekem egy helyet ahonnan le lehet szedni az összes részt, torrent nagyon lassú. Fizetõs is megfelel! Köszi elõre is!
mrzed001

Persze lehet, hogy Adama Fisk-et teszi meg a Pegasus parancsnokának, de ez egy veszélyes lépés, mégha elsõtisztnek mellé is tesz valakit a sajátjai közül (erre Apollo esélyes sztem csak).
Végülis Fisk régóta van a hajón (a személyzet elég IQ_Lite, szóval nem látta át, hogy mennyire seggek a vezetõik), így totál mindenki õt támogatná.
Ennél még az is értelmesebb, ha elõlépteti a BSG kapitányának (tartsd közel a barátaidat, és még közelebb az ellenségeidet), Tigh marad elsõ tiszt (õ ugyebár admirális), és totál új vezetést pakol a pegasusra (no meg a védelmükre jópár fegyverest is) mondjuk Apollo kapitány, Gaeta vagy Starbuck (ezt azért kétlem, végülis ha kiveszi a vadászrajból a legjobb pilótáját veszíti el) elsõtiszt

Zsolo007
Hol??? Oszd meg velem pls :)

PiszkosFred
Thrace még csak most lett százados. Akármennyire is kiváló pilóta, vagány és bevállalós, sajnos eléggé önfejû és lobbanékony. Nomeg azért századosból commandert csinálni, hát nem lenne semmi - még akkor is, ha most az emberiség csak 40k emberre korlátozódik ;] De hogy õszinte legyek, nem igazán látok most más megfelelõ jelöltet a posztra, mint a Pegasus XO-ját - még akkor is ha alig ismerjük. Tigh minden csak nem vezetõ, a többiek is kiválóak a posztjukon akiket említettetek, de nemhiszem hogy egy battlestarral boldogulnának. Még jó, hogy nem nekem kell meghozni a döntést, bajban lennék :D

Másik dolog, a Cain féle esethez. Amikor a Pegasus-XO elmondja a dolgokat Tighnak, azt én másként értelmeztem. Szerintem ez amolyan gyónás volt - még ha hülyén is hangzik. Nem volt eddig senki, akinek el tudta volna mondani, akinek "ki tudta volna önteni a szívét", hogy könnyítsen a lelkiismeretén. És pont ezért látom úgy, hogy habár Cain jobb keze volt, szerintem belül ellenezte végig a dolgot. De mondjuk úgy, hogy parancsokat teljesített, de nem önszántából tette amit tett. Amikor a nem kapta meg a parancsot, és nem kellett azt tennie amit kellett volna, akkor látszott rajta hogy megkönnyebbül, és ezt nem tudta már kordában tartani - ezért kezdett el nevetni kínjában. Jelen állás szerint jó embernek tartom, és alkalmasnak a Pegasus vezetésére.

De ezt szeretem ebben a sorozatban, hogy sosem tudhatod mi lesz legközelebb.

IMYke2.0.0.0
Az új rész holnap, este 7-kor a Sci-Fi-on.

Köszi, közben megtaláltam azt a zenét ...
Off

Imyke2: Prison Break függõ is vagyok.
Dia: igen én vagyok.

On

Ma is lezavartam 4 részt, lassan beérlek titeket :-D.
Nagyon el van találva a sorozat hangulata, és látványvilága, még az sg-a-t is félredobtam, pedig nagy kedvenc. :-D

IMYke2.0.0.0
Olmos-nak szerintem Hollósi Frigyes tökéletesen megfelelne. A hangja passzol az eredeti angol rekedtségéhez.

mrzed001

Nono, éppen, hogy könnyebb, lévén nem kell légörvényekkel, állásszöggel és egyébb jellemzõkkel számolni. Van az ágyú reakcióereje, amely ismert, van az irányvektora, ami szintén ismert - ennyi, a többi csak a kormányhajtómûvek dolga.
Egy álló, vagy egyenletes mozgást végzõ vadásznál igen, de amikor épp keményen manõverez és egyébként is 100%-on mennek a fúvókák, ott vagy nem fogja tudni a tervezettek szerint bevenni azt a kanyart (mert épp arra löki a gatling, a fúvóka meg eddig is 100%-ra ment), vagy valami kisegítõ fúvókának kell bekapcsolnia (csakhát mivel torony forog, így ez sem megoldás -mindet le kellene duplikálni-)

A sebesség viszonylagos szám a világûrben, két azonos pályán keringõ mûhold egymáshoz viszonyított sebessége lehet nulla, de a föld felszinérõl nézve akkor is ~10km/s sebességel repülnek. Magyarul ha valami keresztezi a pályájukat, az egymáshoz viszonyított sebességük számit, ami az adott keringési pályához szükséges sebesség duplája is lehet, ha a keresztezõ objektum retrográd pályán kering.
Úgyvan, tehát párezer év elteltével csak akkor élheti túl az ûrhajó a találkozást, ha majdnem annyival megy, mint a golyók (és arra). Hát, ez azért nem túl megnyugtató :))

A naprendszeren belül is akad épp elég célpont. :)
Lényegében nem. Ha most egy lézerrel felfelé mutatnál, akkor van két égitest, ami elég nagy és "eltalálható" (nap, hold), a többit annyira kicsi szögön belül kellene eltalálnod, hogy kézzel kizárt. Lényegében az ég >99,99%-át nem fedi naprendszer beli égitest a földrõl nézve

A lövedékre akkor is hatni fog elsõ körben a csillag, másod körben a bolygók és a holdak gravitációs mezeje. A naprendszer belsõ részén például azért viszonylag kicsi a szabadon repkedõ aszteroidák száma, mert a Jupiter mint egyfajta seprû, hatalmas gravitációs mezejével összegyûjti a szabadon kószáló aszteroidák jó részét.
Ez igaz is, meg nem is. A golyó ebben az esetben talán egy üstököshöz hasonlítható (nagy seb. kis méret), ha nem halad el közvetlen egy bolygó mellett, akkor minimális a pályakorrekció, orbitra meg még a nap körül is csak egy szûk elhaladás mellett álna

- Sturbuck: Nagy esélyes, fõleg Cain elõléptetése által (CAPT.)
Igen, valószínû. Azért remélem nem kezd el Cain szerûen viselkedni (ha már egyszer annyira istenítette a ribit :))

mrzed001
A hangnál nem az a lényeg, hogy melyik illene hozzá legjobban, hanem hogy hogy tud játszani vele.
És ezek a színészek nagyon, ezért is csak angolul nézem pölö a Star Trek filmeket (Patrick Stewart -> Picard, Spock ...) filmjeit, mert momentán a hangjukkal többet képesek eljátszani, mint a magyar (meg gagyi USA) színészek úgy cakkundpakli teljes terjedelmükben

És ez Olmos-ra is igaz. Nem valószínû, hogy találnának egy hasonló mélységû ennyire jó hangot

[NST]Cifu
Egy valamit ne felejts el, itt a légkörben egyszerû a lövések visszaható erejét kiegyensúlyozni (nagy részét elnyeli a grav, lendület és a légellenállás együttese), az ûrben ez jelentõsen nehezebb, meg a nagy távolság és maxi pusztítóerõ miatt vagy extranagy lövedéket kell alkalmazni (esetleg extragyors), vagy robbanótöltetet beletenni (amitõl megint csak nehezebb lesz)

Nono, éppen, hogy könnyebb, lévén nem kell légörvényekkel, állásszöggel és egyébb jellemzõkkel számolni. Van az ágyú reakcióereje, amely ismert, van az irányvektora, ami szintén ismert - ennyi, a többi csak a kormányhajtómûvek dolga.

Egy csata után maradt ûrszemét nem egy lövedék sebességével halad (mert mondjuk a lövedék min 5x gyorsabb kell hogy lenyen, mint a vadászok max sebessége), és mivel nem veszít a lövedék sebességébõl, ezért lényegében a kilövést követõen (bizony akár többezer év múlva is, pláne ha a nyílt ûrben volt a csata) bármely jármû véletlen elékerülve elszenvedné az elpusztítandó jármûre mérendõ teljes (!) csapást

A sebesség viszonylagos szám a világûrben, két azonos pályán keringõ mûhold egymáshoz viszonyított sebessége lehet nulla, de a föld felszinérõl nézve akkor is ~10km/s sebességel repülnek. Magyarul ha valami keresztezi a pályájukat, az egymáshoz viszonyított sebességük számit, ami az adott keringési pályához szükséges sebesség duplája is lehet, ha a keresztezõ objektum retrográd pályán kering.

A lézernek mindenképpen van egy széttartása, ami miatt gyengül, majd "megszûnik" a sugár (pusztító ereje), szóval sztem még csak 1 naprendszert sem lenne képes a legfejlettebb sem elhagyni úgy, hogy ereje ne csökkenne min. a 10%-ára

A naprendszeren belül is akad épp elég célpont. :)

Annyira azért nincs sok anyag az univerzumban, hogy ezt valószínûsíteni lehetne. Egy nyíltûri csata (igencsak félnyseb alatti) lövedékeinek évezredek kellenek a naprendszerek között (és ha épp nem a szomszéd naprendszer felé lettek küldve, akkor évmillió, milliárdok, vagy épp szépen kirepül a galaxisunkból, és mivel galaxisok között iszonyat nagy a távolság, ezért emberi aggyal felfogható idõn belül nem találkozik semmi szilárddal, vagy égitesttel)
A lényeg, hogy akár egy (messze jövõbeli) kereskedelni útvonal (ûrállomás, ûrdokk) felé is repülhetnek ezek a láthatatlan, kivédhetetlen és halálos lövedékek

A lövedékre akkor is hatni fog elsõ körben a csillag, másod körben a bolygók és a holdak gravitációs mezeje. A naprendszer belsõ részén például azért viszonylag kicsi a szabadon repkedõ aszteroidák száma, mert a Jupiter mint egyfajta seprû, hatalmas gravitációs mezejével összegyûjti a szabadon kószáló aszteroidák jó részét.

Igen, ez már nekem is megfordult a fejemben. De mégis kit ültethetne a Pegasus kapitányi székébe?
Az illetõ csakis a Galactica-ról mehet, mert csak a saját embereiben bízhat meg, szóval:

- Apollo: Én kétségkívûl õt látom egyik fõ esélyesnek, fõleg, hogy az elnöknõ is stabilan a háta mögött áll
- Sturbuck: Nagy esélyes, fõleg Cain elõléptetése által (CAPT.)
- Zarek: Civil, kiesett.
- Tigh: Kétlem, hogy otthagyná a Galacticát és Adamát.
- Gaeta: Nem kapitánynak való karakter, kicsi szerintem rá az esély
- Baltar: Civil, kiesett.
- Tyrol: Nem tiszt, kiesett.

Egy érdekesség:
Figyeljétek a rendfokozatokat a hivatalos oldalon.

Bizony, ADMIRAL William Adama, és CAPT. Kara Thrace. Nem mondom, egy szó nem érheti az oldalt, követik rendesen az eseményeket. :)

"Az eredeti hangok annyira jók, hogy vétek lenne leszinkronizálni."

Elég érdekes lenne, ha valakihez nem a saját hangja illene a legjobban...
Ebben az esetben a szinkron nem is álmodhat arról hogy az eredeti helyébe léphet. Az eredeti hangok annyira jók, hogy vétek lenne leszinkronizálni.

Más.

Tusom hog nem varezelünk de nem tudtok addni valami címet ahonnan a a BSG letölthetõ. Volt régen egy fizetõs de az megszünhetett mert nem jön be.

Pm-be küldjétek a címet.
Rafaelo
nyomhatnának egyszerre 2 részt én kettesével szoktam nézni minden sorozatot
délutánonként a hangulat 100% :D

mrzed001
Én is jobban örülnék a Viasat-nak (egy fokkal normálisabbak az idõrendjei), a BSG szerintem speciel egy olyan sorozat, amihez kell egy hangulat. Ez a hangulat pedig este van, nem délben (akárcsak a CSI, nappal sztem senki se nézze)

PiszkosFred
Hát nemtudom, igazad van persze, bízzunk a csodában. Lost szinkron után kevésbé bízok, de a fene tudja, lehet kivétel is egyszer.

QuippeR
valószínûleg tényleg a viasattal járnánk a legjobban, de ettõl függetlenül nem kell elõre leírni a szinkront. majd meglátjuk én azt mondom...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"Nem, a második szezon elvileg 24 részes lesz."

Nem, 20 részes lesz...
PiszkosFred
Én inkább jobban félek a tv2 és rtl által folytatott hypetól, a gagyi felvezetésektõl, félremagyarázásoktól, sztárolástól meg mittomén, a szokásos mindennapi tévés maszlagtól amitõl hányok - már bocsánat. Reménykedtem hogy a viasaton fog visszakönni a bsg, remélem ez a banner csak egy fun. És akkor még szó szerint rettegek a szinkrontól...

Hál'isten a mai világban már nincs az ember rákényszerítve a tévére, kedvenc sorozatainkra nem kell várni éveket, a premier után mi is nézhetjük. Ki fogom hagyni a magyar bsgt. Kialakult bennem egy kép, egy hangulat, egy érzés, amolyan rituálé ha esténként leülök a gép elé nézni az új részeket, nem fogom ezt hagyni hogy elrontsa a magyar televíziózásnak nevezett nagy sz*rkeverés... ;] Ez persze egyéni vélemény, nem akarok vitázni miatta, nem vagyok e téren meggyõzhetõ.

QuippeR
nem tudom, ez az egy banner az egyetlen információforrásom, és ez sem hivatalos...

fruhwirth
a Pilotot egybe adják le? vagy külön a két részt? vagy h lesz a bevezetõ epizód?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
abból indulnak ki, hogy a nézettebb sorozatok, mint Barátok Közt, Jóban-Rosszban meg ilyen lámaságok mehetnek csak fõmûsoridõben, a sci-fi sorozatok csak 1 réteget céloznak meg, ezért adják õket kora/késõ délután...ha megnézed, az Csillagkapu is szombat délután megy. Sajnos MO. többre értékeli a folytatásos teleregényeket és a Gyõzike showkat (amiktõl én szó szerint elhányom magam). Ez a mi kis országunk, szánalom...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Más.
A 2x02-ben van egy zene, amit a Starbuck hallgat az apja házában. Zongora. Mi az ? Hol lehet letölteni ?

kösz,
Pepe
QuippeR
errõl az egészrõl a farscape jut eszembe. szívesen nézegettem volna, nade VASÁRNAP DÉLBEN??? egy részét sem láttam azóta sem...

mrzed001
Tudom winnie felkoncol, de a magyar tévék még a legnézettebb sorozatokat is komolytalan (eszement szar) idõkben adják (pláne az ilyen tipikusan este 8-ra hangoltakat), aztán sír a képük, hogy a hasracsapkodóbanda aszongya, hogy hát ennek a szarnak nincs nézettsége. Nevetséges.

QuippeR
mondjuk így második nekifutásra ez az idõpont enyhén viccesnek tûnik... szombat kora délután? ez komolytalan.

QuippeR
hoppá. lesz tv2-n a BSG? most látok egy kis bannert a meg nem nevezhetõ magyar torr oldalon, amin egy február eleji dátum, egy szép battlestar galactica felirat és a tv2 logó szerepel...
errõl van szó:

mrzed001

Ez megint technikai kérdés, a mai vadászgépeken is a hossztengelyre asszimetrikusan vannak a legtöbb esetben beépítve a tûzfegyverek, és a fedélzeti elektronika egész egyszerûen az oldalkormányal kiegyensúlyozza a keletkezõ reakcióerõt. Innen csak egy lépés az, hogy a torony ismert pozicionálása alapján a számítógép elõre kiszámolja, hogy mely kormányhajtómûveket és milyen mértékben kell begyújtani, hogy a keletkezõ reakcióerõk legalábbis nagy részét semlegesítse.
Egy valamit ne felejts el, itt a légkörben egyszerû a lövések visszaható erejét kiegyensúlyozni (nagy részét elnyeli a grav, lendület és a légellenállás együttese), az ûrben ez jelentõsen nehezebb, meg a nagy távolság és maxi pusztítóerõ miatt vagy extranagy lövedéket kell alkalmazni (esetleg extragyors), vagy robbanótöltetet beletenni (amitõl megint csak nehezebb lesz)

Ez a veszély valóban fentáll, de ha már itt tartunk, az ûrcsaták után ígyis-úgyis rengeteg ûrszemét marad, tehát erõs kétségeim vannak, hogy ilyen indokok komoly szerepet játszhatnak adott esetben. :)
Egy csata után maradt ûrszemét nem egy lövedék sebességével halad (mert mondjuk a lövedék min 5x gyorsabb kell hogy lenyen, mint a vadászok max sebessége), és mivel nem veszít a lövedék sebességébõl, ezért lényegében a kilövést követõen (bizony akár többezer év múlva is, pláne ha a nyílt ûrben volt a csata) bármely jármû véletlen elékerülve elszenvedné az elpusztítandó jármûre mérendõ teljes (!) csapást

Egy eltévedt lézersugár mennyivel egészségesebb amúgy?
A lézernek mindenképpen van egy széttartása, ami miatt gyengül, majd "megszûnik" a sugár (pusztító ereje), szóval sztem még csak 1 naprendszert sem lenne képes a legfejlettebb sem elhagyni úgy, hogy ereje ne csökkenne min. a 10%-ára

Plusz hozzátenném, hogy a több ezer év nem túl valószinû, elöbb-utóbb valamelyik bolygó vagy hold vonzáskörzetébe kerülnek, ha van légköre, akkor abban elég, ha nincs, akkor beépül a hold/bolygó anyagába.
Annyira azért nincs sok anyag az univerzumban, hogy ezt valószínûsíteni lehetne. Egy nyíltûri csata (igencsak félnyseb alatti) lövedékeinek évezredek kellenek a naprendszerek között (és ha épp nem a szomszéd naprendszer felé lettek küldve, akkor évmillió, milliárdok, vagy épp szépen kirepül a galaxisunkból, és mivel galaxisok között iszonyat nagy a távolság, ezért emberi aggyal felfogható idõn belül nem találkozik semmi szilárddal, vagy égitesttel)
A lényeg, hogy akár egy (messze jövõbeli) kereskedelni útvonal (ûrállomás, ûrdokk) felé is repülhetnek ezek a láthatatlan, kivédhetetlen és halálos lövedékek

Várjuk ki a végét, nem tenném rá a tízkopejkásom, hogy õ lesz a Pegasus kapitánya ... Adama ... kit ültet a Pegasus kapitányi székébe. Én egy komoly fordulatra számítok e téren.
Igen, ez már nekem is megfordult a fejemben. De mégis kit ültethetne a Pegasus kapitányi székébe?
Az illetõ csakis a Galactica-ról mehet, mert csak a saját embereiben bízhat meg, szóval:
- Apollo: túl fiatal, meg hát a fia szóval nem néznék jó szemmel
- Sturbuck: túl fiatal, bár mivel nõ ezért esetleg elfogadnák kapitánynak
- Zarek: a bicskáját sem bízná rá (jogosan), nemhogy egy hadihajót
- Tigh: az egyik esélyes, bár láttuk hogy tényleg csak másodhegedûsnek jó
- Gaeta: a másik aki szerintem esélyes lehet
- Baltar: hál isten nem katona (meghát elnökhelyettes), szóval 0 esély
- Tyrol: hát, szerelõbõl kapitány egy kicsit nagy ugrás lenne, meg utálják is egy kissé odaát :)

Amúgy kaotikus jó már csak azért sem lehetne, mert a katonaságnál szokásos fegyelem nem a kaotikusoknak álló dolog. :)
Attúl még lehet valakinek belülrõl kaotikus a jelleme, hogy kifelé a fegyelem látszatát sugározza :)
A kaotikus szerintem is találó Fisk-re, de elõzõ rész felveti, hogy jó, vagy rossz (kaotikus - élet jellemû sztem)

fruhwirth
A magyar forditást 3-4X tekertem vissza, h pontos legyen ez az idézet, tehát a válaszom "Igen, a magyar szinkronos verzióban Sivatagi SAS 0.50 van az enyémre vésve hallható". Angolul még nem volt szerencsém a mûhöz<#szomoru1>

[NST]Cifu
OFF:

Sorry, csak egy apró észrevétel: az aláírásodban az eredeti magyar idézet valóban "Sivatagi Sas 0.50" (talán nulla-ötvenet mondott?), de az eredetiben "Desert Eagle point five O" volt a szöveg (valójában is .50 van rávésve, nem 0.50), tehát helyesebb a "Sivatagi Sas .50". :)

Persze ez csak a hozzám hasonló technika-õrülteknek tûnik fel. :)

fruhwirth
nekem csak mostanra sikerült eljutnom a mostani részig, és meg kell mondjam, amiket itt elolvastam, ilyen kritizálás, olyan rossz megvalósitás, nekem ezek ellenére nagyon tetszett. Maga a csata rész is sztem nagyon jól volt megcsinálva, és egyetértek azzal, aki elõttem mondtam, h lehet, h nem a legjobb módon jelenitik meg a részleteket, de ez csak azért van, mert nem rendelkezünk akkora tapasztalatokkal ûrharc, ûrhajótervezés, stb terén. Ezek mellett én nagyon meglepõdtem a Caines dolgon, nem hittem volna, h egyikük sem adja ki a végsõ parancsot. Mondjuk azt sejtettem, h a cylon csajnak fontos szerepe lesz, de nem, h ennyire...mindenesetre nekem nagyon bejött ez a rész, csak igy tovább<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Tudod, én csak olyan dologhoz szólok hozzá, amihez hozzá is tudok - ellenben másokkal... <#bee1><#ravasz1>

A másik, az egész dolgot - lásd lejjebb - simán meg lehetett volna oldani, nem cifrázni, ahogy tette winnie és _Vegeta_ ... így minden félreértést elkerülhettünk volna.
Jaj, bocs, most megint okosabbnak tûntem másoknál...
<#wilting><#bee1>