• Zsolo007
    Én is kíváncsi vagyok, de nincs az a rajongás ami az 1. és 2. között volt. Döbbenet nálam is megvolt, de az inkább amiatt volt, hogy hirtelen nem tudtam elképzelni, hogy hogyan képesek ennyi marhaságot összehordani...

Annyi minden érdekes dolgot kihagytak, egy példa:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ottvan például a chief és az öngyilkos hajlama. Nem jött le semmi konklúzió az évadzáróban. Összeházasodtak, ennyi. De ebből szerintem ki lehetett volna hozni pár dolgot, ehelyett ugrottak egy évet, lol.

Egyébként van egy sejtésem, hogy mi lesz ebből: Egy teljes évadot el lehet ezután csak azzal húzni, hogy hogyan mentik ki az embereket New Capricáról. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy hogy lesznek képesek harcolni mikor a személyzet jórésze (a legjobb pilótájukkal együtt) lent csücsül és majd ellenáll :D.

És akkor 4. évadban Roslin elnök lesz és elindulnak megint a Föld felé. Aztán újabb bonyodalmak, 5. évad talán, de lehet csak a 6.ban találják meg földet. ÉS akkor jöhet a 7. amikor a földiekkel visszavágnak, és még 4 vadon keresztül visszamennek és elfoglalják a 12 kolóniát, aztán még 1 évad míg kiirtják az összes kenyérpirítót. Elég sötét jövő. Ne legyen igazam.