-
zorden #1936 Mivel akkut informacio hianyom van - nem emlekszem, mi tortent par evvel ezelott - ezert elkezdtem ujra nezni a pilottal kezdve (nem TV2, nyugi). Szoval mar akkor is furi volt par dolog, most meginkabb. Megosztom veletek, majd reagaltok, ha akartok:
- A csak 12 modellen mar reg tulleptem, most sem ertem miert nincs tobb, de hajlok a vallasi okokra
- Tobbszor elhangzik, hogy szilikon rele a fejekben. Tudom, kepletes, de volt valami, ami a cylonokra hatot Ragnaron, es ez az emberekre nem. Ergo, biztosan kimutathato kulonbseg van a cylon es az ember kozott. Baltar kesobb meg is azt mondja, nehez megkulonboztetni oket. Six es Boomer eseteben az a vorosen felizzo gerincoszlop se semmi... Szoval, akkor most csak Baltar hulyit mindenkit, vagy igenis ki lehetne egyszeruen deriteni ki cylon es ki nem? [szin=white]Amikor Boomer racsatlakozik intravenasam a szamitogepekre egy optocsatolon keresztul az pedig vicces. [szin=black]
- A Ragnaron levo sugarzast gondolom ismertek, hisz nem aznap alakult ki ott az a "vihar". Miert nem elemeztek es hasznaljak a cylonok ellen?
Mas:
[szin=white]Baltarrol meggyozodesem, hogy nem cylon, nagyot fogok koppani, ha megsem. Viszont nekem ez a Billy fiu nagyon gyanus lett a pilot ujranezese soran - addig is gyanus volt, csak most mintha megerositte volna.
Olvastam itt, hogy a s02r19 toltelek resz, meg csak ossze-vissza elindulnak cselekmenyek. Szerintem nem az, es sok mas sem. Nekem azert tetszik ez a sorozat, mert mindennek oka van, osszefuggesek vannak, amik esetleg csak sokara derulnek ki. A lazabb, gyengebbnek, kevesbe fontos epizodoknak is megvan az ertelmuk, elokeszitenek dolgokat. Nekem tetszett, ahogy Starbuck sullyedeset abrazoltak es most jon Tyrol, tele ketsegekkel. Nagyon kivancsi leszek a zaro reszre, es igazabol egy uj cylont is szeretnek megismerni.
[szin=black]2006. oktober a season 3 premier? Tobb, mint fel ev :-(((((