• [NST]Cifu
    Második évad spoiler, ismert Cylonok

[szin=white]
    Ismert Cylonok:

D'anna Biers aka Number Three - alias Lucy Lawless, a riporternő
    Leoben Conoy aka Number Four - alias Callum Keith Rennie, a Ragnar állomáson lévő fegyverkereskedő
    Aaron Doral aka Number Five - alias Matthew Bennett, a Galactica egykori PR embere
    Number Six (Shelly Godfrey, Gina) - alias Tricia Helfer, a csábító
    Sharon Valerii aka Number Eight - alias Grace Park, a pilóta
    Simon - alias Rick Worthy, a fekete bőrű doktor Capricán

Ez eddig hat ismert Cylon model, a tizenkettőből. Kik még a potenciális "gyanusítottak". Nos én mindenképpen idesorolnám Gaius Baltart, nekem nagyon gyanus sok okból kifolyólag. William és Lee Adama nálam kiesett (családja van, öreg Cylon-háborús veterán), ahogy Roslin is (különben nem segített volna rajta a Cylon-vértestek). Kara Thrace szintén kiesik, mindent rá lehetne húzni, de a Cylon-gyanú még csak a hamvában is elkerüli. Billy Keikeya egy másik nagy gyanusítottam, pusztán azért, mert eléggé keveset ismerünk a hátteréről, de ugyanakkor gyorsan magasra jutott, és nem utolsó sorban eszes karakter. Felix Gaeta és Anastasia Dualla két másik gyanusítottam, bár személy szerint nem tartom valószínűnek, hogy mindkettő Cylon lenne. Talán Dualla lenne a valószínűbb gyanusítottam. Tom Zarek kieseik, ahogy Saul Tigh is, lévén mindketten hosszú múltal rendelkeznek, így aligha lehetnek beépült Cylonok. Helena Cain szintén kiesik hasonló okból, mivel azért valószinütlen, hogy pár év alatt a semmiből admirálissá léphessen elő, és Fisk is vén róka volt, tehát ő sem valószinű, mint Cylon. Chief Galen Tyrol egyértelműen kiesett szerintem, nem sok minden szól a mellett, hogy Cylon vér csörgedezne ereiben.