• mrzed001
    Cat: a Spoiler rendszer laptetején. Aki nem tartja be szólj rá, és/vagy Cifu törli a hozzászólását

Spoiler
    [szin=white]
    Ez végre egy értelmes rész volt. A zenei aláfestés ha nem is zseniális, de azért elég jól eltalált volt, olyan pörgősebbé tette az egészet.
    Starbuck várható volt, hogy vissza akar ugrálni Caprica-ra a szerelméért, csak azt csodálom hogy Adama engedélyezte, hogy ilyen nagy számban tegyék (én inkább újraépíttettem volna a BalckBird-öt, egy felderítő, többiek egy ugrásnyira, felderítő összecsődíti egy helyre a túlélőket, többiek ugrás közvetlen közelébe, fel, el és pápá). Szóval egyértelmű, hogy valami ott még történni fog ott Caprica-n (esetleg CapricaSix és BSGBoomer kapcsolatba lép velük, vagy valami)
    Ami Boomer-rel van organikus izé, az sztem egy Cylon Raider "vezetője" (aztán hogy honnan van nekik, az passz)

Ja, és nagyon nagy ötlet volt sztem Dean Stockwell bevitele a sorozatba. Nagy öreg, talán még Olmos-nál is egy nagyságrenddel profibb, szóval megy felfelé a színvonal. Nem csodálkoznék, ha az derülne ki, hogy ő az egyik a 12 Cylonból (talán épp a vezéregyéniség)