• IMYke2.0.0.0
    Én csak az utóbbira emlékeztem, de most beugrott az első is - az első találkozásukkor... :))) Hetyke bajusszal, kalapban.

OFF
    Amúgy, a Blade Runner Director's Cut-nak a vége jobb, mint a mozisé..., igaz, szájbarágós is.
    ON

A Battlestar Galactica messze a legjobb SciFi-sorozat, amit eddig láttam!
    Mivel sajna nagyon gyorsan elfogyasztottam az 2003 + 1.évad + 2. évad első 5 részét, elkezdtem megnézni a Stargate Atlantis-t... Bár ne tettem volna.
    Nem egy kategória, tény, de ekkora gányt még életemben nem láttam. Unalmamban azt is lenyomtam a 2. sorozat 5. részééig, de messze nem olyan jó, mint ahogy azt sokan mondják. Sőt, az egész Stargate-univerzum gány.
    Ez a "minden csillagkapu mögött angolul beszélő, minden szófordulatot értő emberek (!) élnek és segítenek, van mindenük stb."-helyzet már idegesítő... Jó, jó, tudom, hogy mi az alapfelállás a Csillagkapuval és az Ősökkel - épp ez a gyengéje.

A Battlestar Galactica hihetetlenül el van találva.
    Az első részektől kezdve - mert rettentő kritikus vagyok - megfelelt nekem: a 2003 után megfordult a fejemben, hogy "nehogy már elég legyen nekik az élelmük és a vizük", erre szinte azonnal, a következő részben jöttek az erőforrás problémák... :)))
    A legidegesítőbb - az elején főképp - valóban a doktor és a Cylon bébi kavarása volt. De rohadt emberi: a férfi önzése, férfias birtoklási vágya ellene lett fordítva egy fontosabb cél érdekében... s mindez, csak 20 résszel később derül ki, óriási!

Cifu: Sajna, sem DC++, sem Shareaza, sem Torrent nem segít az új részek beszerzésénél - hardveres tűzfal [proxy] mögött vagyok, kollégiumban. Tudsz valami FTP-t, ahonnan letölthetők?
    A Stargate Atlantist rühellem, a BSG-ból pedig csak 2x05-ig van meg a sorozat - miközben már ínycsiklandó módon látom, hogy neten a 2x07 is fenn van már...