• PiszkosFred
    Nem tudom mi van az OSTvel, nekem az első sincs meg. Eddig eszembe sem jutott hogy van egyáltalán hozzá.

Nekem összevissza van scifi és hdtvs verzió, mikor melyiket sikerült megszerezni. Engem nem zavar a minőség, majd a season utáni szünetben úgyis beszerzem a teljes season2 dvd kiadást, addig meg elvagyok ezzel.

Kábé 10 percig kerestem képeket ezidáig a sorozathoz, banner miatt, és nem láttam közte artworkot. Láttam viszont rakás fotót Six modell karrierjéből, és a Boomer Maxim által fotózott képeit. És csak ezután jöttek a sorozatképek, de artwork nem igazán. Max a 80as sorozathoz.

Vagyis nem tudok, nem tudok, és nemtudok segíteni. Nem azért mert nem akarok, egyszerűen csak nem tudok, akár régóta nézem a sorozatot, akár 10 perce. És a többiek is hasonló cipőben járhatnak. Ha mindenki beírná hogy nem tud segíteni, akkor egy ilyen kérdés után a következő 20-30 komment csak ebből állna, szép lenne :D Szóval amiben tud, az itteni közösség segít, de ha nem kapsz választ valamire, az talán azért van, mert abban nem tudnak segíteni.