6292
  • Zsolo007
    Köszi szépen! Bár sokra nem megyek vele :(. MAjd ha lesz bithun jó lesz.
  • PiszkosFred
    Thx, én sem találtam hajnalban, úgylátszik kell a srácoknak idő hogy megcsinálják, nem tudják olyan tempóban ahogy én szeretném :D
  • IMYke2.0.0.0
    Battlestar Galactica 2x18 - Torrent.
  • Zsolo007
    Én is azt keresem...

#1569: Igen 3dmax 7ben csinálom
  • geri15
    igen tegnap az ment, de még sehol sincs fenn
  • zorden
    2x18 torrentet ti talaltom? elvileg a downloaded lement tegnap, nem?
  • kBagyula #1569
    Mivel készíted a modelleket? 3DsMax?
    Lehet, hogy tudok neked segíteni.
  • geri15
    punkcsaj kreálta, íme: So say we all
  • Pharaoh
    2x17 -hez van már felirat?
  • geri15
    többet nem is tudok adni, csak csináld meg faszára azt a modellt :-)))
  • Zsolo007
    Isten vagy!!!! Nem is tudom hogy köszönjem meg! A második képnél többre nem is vágyhatnék!

ÉS azon az oldalon Star Trekes Blueprintek is vannak
  • geri15
    Így elsőre, aztán másodikra :P Asszem ezzel már tudsz valamit kezdeni :)

A munkát meg ne siesd el de aztán zsíír legyen :D
  • Zsolo007
    OFF

Bemutatom ha kész lesz, de az nem egyhamar lesz, mert 1. még kezdő vagyok :)
    2. most kezdem a textúrázását egyik előző modellemnek ami egy Ent-E shuttle :). De mivel még életemben nem textúráztam, így ez sem lesz egyszerű :)

De igyekszem majd :)).

Szóval még az is elképzelhető hogy előbb egy Cylon Raidert fogok megcsinálni, mert az egyszerűbb. A Viper elég nehéz. És a legnagyobb bajom az hogy nincs elölnézeti képem blueprintnek. Oldal, meg fölül van....Mondjuk mivel ez a kettő megvan meg tudom csinálni, csak nehezebb lesz.... Szal ha esetleg teljesen véletlenül belebotlanál egy elölnézeti képbe azt oszd meg velem pls, nagyon hálás lennék érte :)

ON
  • Zsolo007
    Isten vagy!!!!!!!!!!!!!
  • geri15
    Nagyfelbontású közeli képek a Galactica-ról! Kötelező!!!!

Zsolo, neked pedig még néhány kellemes kép a Mark II-esről :P katt
  • geri15
    nincsmit :P már rájöttem a hibámra, túl nehezeket kérdeztem ^_^
  • nimfas
    leszedtem az ugrálós rész más nével. más méret... de pár mega az eltérés... és az már nem ugrál....
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi a linkelést!
    Amúgy én is 3x "nemtudom"-ot tudtam volna válaszolni... Pedig 6. éve fórumozok és 1,1 éve nézem ezt a sorozatot...
  • geri15
    igen, tapasztaltam xD
  • [NST]Cifu
    Igazság szerint én azt tapasztalom a fórumos etiketben, hogy ha valaki kérdez valamit, és arra senki sem tudja a választ, akkor általában arra nem is érkezik válasz. Tudom, hogy mellőzésnek tűnik, de azt se várd el, hogy más keressen utána, ha téged érdekel valaki. Általában pont fordítva szoktak menni a dolgok. Ha valami érdekel téged, és találsz róla valamit, akkor beszúrod a fórumba, hátha mást is érdekel. Amint látod, ez a módszer sokkal életképesebb. :D
  • geri15
    örülök h segíthettem :p ha kész a modell akkor tessék bemutatni :D
    Viper második képjének a linkjének a javítása Na ez magyaros volt :D
  • Zsolo007
    Isten vagy! :) Napokban kezdtem el modellezni egy Viper MK2t! És keresgettem jó képeket, és ez a kettő nagyon jó, de főleg a második :)
  • geri15
    Na akkor linkelek is egy párat :p (Imike netes problémája miatt csak linkelve)
    Egy régebbi, de nagyon szép artwork, a hangulatot perfekt eltalálta a kreálója: BSG '80s
    A Galactica (+ mégegy), Pegasus, a régi Galctica makettje, a Cylon Raider, Colonian Viper MK II. először, majd másodszor.

És néhány jó kép van a galériámban is :)
  • geri15
    Mint később megérdeklődtem az OST csak az évad vége előtt valamivel, vagy a befejezés után lesz kiadva, a második évad 10. részétől csak TV-s minőség van fenn a neten ahogy átnéztem a torrent adatbázisokat, és artwork-öket legfőképp én is csak a 80-as sorozathoz találtam, azt viszont dögivel :) Viszont, mivel a Viper nem változott szinte semmit ezért arról van néhány jó képem :)

A 30 db Nemtudom hsz pedig tényleg érdekesen mutatna :D Csak már nemtudtam mivan, mert semmi visszajelzést nem kaptam, ennyi.

Zsolo, a segítőkészség fogalma elég tág, és relatív :p persze azt nem várom el hogy helyettem keressen valaki, mert az pofátlanság. Csak arra gondoltam hogyha valaki esetleg tudja akkor közli az infót. That's all :)
  • Zsolo007
    Pedig szerintem tényleg nem tudják. Én is szívesen segítenék, de ha egyszer nem tudok válaszolni..... Helyetted meg nem kezdem el kereseni, ha alapból nem tudom :), mert az már túl van a segítőkészség fogalmán :)
  • geri15
    Igen, akkor legalább látom hogy nem néztek (vagy a hsz-emet) levegőnek, bár akkor meg 30+ nemtudom jönne, és az sem megoldás egy fórumban....
    Most nem rólad, és azokról van szó akik nemtudják, mert akkor tényleg nem kell beírni hogy nemtudom. De most én azokról beszélek akik esetleg tudják viszont lusták leírni egy-két sort... Mert szvsz kizárt hogy az itteni topiklakókból egy se tudná azt amit kérdeztem.

Mondjuk ez az egész fórumon megfigyelhető sajnos, az emberek sokszor lusták segíteni :| És megintcsak azokról beszélek akik tudnák a választ.
    Mindegy, [//oFF]
  • PiszkosFred
    Nem tudom mi van az OSTvel, nekem az első sincs meg. Eddig eszembe sem jutott hogy van egyáltalán hozzá.

Nekem összevissza van scifi és hdtvs verzió, mikor melyiket sikerült megszerezni. Engem nem zavar a minőség, majd a season utáni szünetben úgyis beszerzem a teljes season2 dvd kiadást, addig meg elvagyok ezzel.

Kábé 10 percig kerestem képeket ezidáig a sorozathoz, banner miatt, és nem láttam közte artworkot. Láttam viszont rakás fotót Six modell karrierjéből, és a Boomer Maxim által fotózott képeit. És csak ezután jöttek a sorozatképek, de artwork nem igazán. Max a 80as sorozathoz.

Vagyis nem tudok, nem tudok, és nemtudok segíteni. Nem azért mert nem akarok, egyszerűen csak nem tudok, akár régóta nézem a sorozatot, akár 10 perce. És a többiek is hasonló cipőben járhatnak. Ha mindenki beírná hogy nem tud segíteni, akkor egy ilyen kérdés után a következő 20-30 komment csak ebből állna, szép lenne :D Szóval amiben tud, az itteni közösség segít, de ha nem kapsz választ valamire, az talán azért van, mert abban nem tudnak segíteni.
  • [NST]Cifu
    Ha mindhárom kérdésedre azt a választ adom, hogy nem tudom, attól segítőkészebb vagyok?
  • geri15
    Holnap jön ugye az új rész? Most hogy beértelek titeket (tegnap néztem meg a második évad 17. részét), kíváncsian várom a további fejleményeket. És tényleg kicsit langyosabbak voltak az utóbbi részek, de ez is kell.

Megfigyeltem egyébként, hogy milyen segítőkészek vagytok.... ezen az oldalon kapásból van 3 kérdésem, egyikre sem kaptam választ, és nem hinném hogy a nagy öregek nem tudnának rá válaszolni...
  • mrzed001
    Most az SG1-ből, vagy a BSG-ből volt két verzsön, már nem emlékszem. Az egyik ~230 mega körül, a másik 350 körüli. A 230-as ugrált (mint amikor a DivX akarta az XVid-et dekódolni), a 350-essel nem volt gond
  • [NST]Cifu
    Esetleg próbálj másik codec-et felrakni.
  • nimfas
    battlestar.galactica.s02e16.sacrifice.ws.dsr.xvid-wtv.avi
    Nekem ez a verzió van meg, és vhogy szaggat.... mintha nem 24-25 fps lenne, néha kihagy 1-2 kockát... mitől lehet? A Régebbi részeket jól játsza le.
  • nimfas
    A 16 részhez a felirat fennt van a feliratok-oldalon
  • nyikolaj
    Sztem akkor is elég jó az összhang a két Adama között, legalábbi rendkivül sokat javult az első rész óta :), kétségtelen nem olyan jó mint Tigh és az öreg között, de végül is a fia, csak kijönnek majd vlhogy...
    Képzettség: belegondolsz hogy az elmúlt részben jól helytállt 3 cylon basestar-val szemben is, sztem nem lesz gond vele, másrészt rögtön az öreggel veted össze, sztem egy bs parancsnok sem volt tapasztaltabb Lee-nél mikor kinevezték öket. Lee legalább már bizonyított egy csatában!
    Persze a te véleményed is védhető, hisz Lee még nem bizonyított nekünk, nézőknek...
  • Lesli16
    hello!

Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket magyar szinkronnal(ha van hozzá), és ha lahetséges akkor ingyen, és nem torrenttel.
    Előre is köszi.
  • geri15
    öreg hiba :)
    nemtudjátok hogy az új sorozattal kapcsolatban artwork-öket hol lehetne találni? Google nemsokat segített :(
  • mrzed001
    Öreg hiba, a Hype lesújt rád :D
  • PiszkosFred
    Francbamár, kár volt megnézni azt a 20seces ep18 trailert a scifi-n...szerdán...amikor hétvégén lesz csak beszerezhető a rész ;]
  • mrzed001

mintkét bs-t jól képzett legénység vezeti élükön két tehetséges parancsnokkal, akik között teljes az összehang
    Hát, ezzel vitatkoznék :))
    jól képzett legénység? Nos a BSG-n igen, node a BSP-n azért annyira nem. Nekem legalább is úgy tűnt, hogy a Beast gyomrában bizony közel sem az Einstein-ek sorakoznak :))

élükön két tehetséges parancsnokkal, akik között teljes az összehang ?
    Ami a teljes az összhangot illeti, már legalább beszélnek egymással, közel sem olyan nagy az összhang, mint Tigh és az öreg között (ezért is tartotta ott maga mellett, legalább a saját hajóján az legyen már amit mond ... csürhe parancsmegtagadó banda :)))

Ami a tehetséget illeti, az öreg persze vén róka, de a srác nem biztos, hogy meg tudna hozni egy olyan 2. részes űrbeszellőztetős sokszerelőmeghalós parancsot

Szóval messze vannak még a teljes összhangtól :))
  • mrzed001

Én inkább azon agyalok, hogy Baltart hogy a fenébe lehetne elzavarni az elnöki széktől (merthogy igencsak esélyes rá)
    Roslin ugyebár tudja, hogy Baltar Six-el kavart, és nem kell hozzá zseninek lennie hogy rájöjjön Baltar hibája volt, hogy ilyen könnyen legyőzték őket a Cylonok (odáig nem menne, hogy áruló, végülis elég sok NAGY jót tett a flottáért).
    Node itt jön a gond, hogy mindezt hogy bizonyítsa (vagy bizonyítsa-e egyáltalán?).
    Ha nem Baltarról lenne szó, sztem már kiadta volna a likvidálási parancsot, de Baltar zsenijére szükségük van, szóval (kecske+káposzta) hogy lenne megoldható, hogy továbbra is nekik dolgozzon Baltar, és ne kavarjon politikailag? mission impossible ;)