zorden#1514
Ezt mar hamarabb szerettem volna, de 24 orara biztonsagi okokbol megvontak tolem az iras jogat: :-)
Udv Mindenkinek!
SG forumon uj, BSG nezesben regi motoros lennek. Mivel itt nagyobb az elet, atkoltoznek ide ;-) Mivel lassan harom aktualis reszben kulonbozo BSG sorozat (TV2, AXN, torrent) fog menni, javaslom, hogy ne csak siman a Spoiler megjelolest hasznaljatok, hanem mondjuk a szeria/epizod jelzeset, igy aki tud olvasni, tudja, mirol fog szolni a hsz. En el is kezdenem :-)
<s02e17>
Nem olvastam vegig minden hsz-t, de nagyjabol ugy tunt, volt aki vihar elotti csendnek, es volt aki elnyujtasi eselynek ertekelte az elozo par reszt. En az elozo taborba tartoztam, es orommel lattam, hogy nem csalodtam. Kellett az a par resz, hogy felkeszitsen egy - szerintem - cselekmenysorozatra, ahol mindenki eppen pillanatnyi preferenciainak, allapotanak megfeleloen fogja befolyasolni a tortenetet. Starbuck vegre kezdi egy picit osszeszedni magat, eddig nagyon szet volt esve, Lee vegre egy teljes BS-t vezet, amivel kapcsolatosan azert vannak ketsegeim, de biztosan be fog valni. Feltem tole, hogy Starbuck es Lee kozott valami nagy "osszecsapas" lesz, ez talan elmarad.
Viszont most sem ertem, hogy ha a Pegasus egymaga ellenall harom Basestar-nak, regebben meg ugye a Galacticaval (TV2-n Csillagkozi sicc!) szanaszet szedtek egyet, miert menekulnek ennyire?
</s02e17>