• Zsolo007
    Na megnéztem a legújabb részt. Kezdenek komoly kétségeim támadni.
    Nagyon úgylátom, hogy ez a sorozat SG szintre fejlődik vissza. Tulajdonképp ez egy ideje már tart. 2 féleképpen nézhetem: Ha egyik oldalról nézem akkor azt látom, hogy már az évad eleje óta downhill megyünk, ha másik oldalról akkor "csak" a 10. rész óta. Talán inkább az utóbbi felé hajlok. A 10. rész nagyon jó volt, elérték ugynaazt a hatást amit az 1. évad végén. És kész ezzel kifujtak. Azóta lejtmenet. Én sem tudtam igazán felismerni idáig, egy barátom világított rá a dologra. Úgyérzem valami változás volt a háttérben. Úgyérzem, hogy ez a sorozat is kezd nagyon "elpénzesedni". Látszik hogy el a akrják nyujtani, lassan komolyan olyan lesz mint az SG. Vannak nagyon jó részek amik viszik faszán a storyt a többi meg töltelék szar. Még nem tartunk itt, de attól félek a 3. évad ilyen lesz. A mai rész egyfajta utolsó csepp volt a pohárban. És Billy halála miatt felmerült bennem pár kérdés. Billy egy olyan szereplő volt akinek nem kellett volna meghalnia. Az elnöknőnek pedig meg kellett volna halnia. Persze lehet azt modnani, hogy a jóslatban nem volt megadva pontosan hogy hal meg, de ez elég nevetséges indok. Ezen a húzáson nagyon látszik hogy semmi más céljük nincs mint húúúúúúzni, hogy sok pénzt be lehessen belőle zsebelni. De vissza Billyhez. A második évad elején szó volt róla, hogy Roslin szemében ő olyan mint Adar volt és ő lehetne a következő elnök. Szerintem egy olyan szereplő volt a sorozatban aki "többet érdemel" egy ilyen egyszerű (és röhejes) "hősi" halálnál.
    Szerintem kilépett. De végül is akárhogy is van én nézni fogom, mert sci-fi rajongó vagyok :). Nézni fogom az biztos :).

UI.: Én úgy érzem óriási rés tátong az első és a 2. évad közt. Az első egy komplett egész volt, ami kérdéseket vetett fel az emberben, képes volt helyenként katartikus hatást kiváltani. A másodikban ezt már nem érzem. És sokminden más is van a 2.ban ami nekem nem nyerte el a tetszésem