• IMYke2.0.0.0
    Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Nos, mindenek előtt közölnöm kell, tetszett ez a rész is, ám mindig van egy "de"...
    Most az zavart, ami Téged is.
    Lee már unalmas, Starbuck is kezd az lenni.
    Már amikor a kis özvegy-feleség-aki-szomorú-meghalt-férje- miatt visszaemlékezést megpillantottam - lehet hitetlenkedni, de tényleg így volt - azonnal tudtam, hogy itt valami bosszú hadjárat lesz. Sajnos, mega-sablonos volt az egész.
    Ami nekem nagyon tetszett, drukkolok is a továbbiakért, az az, hogy Dualla kikosarazta Billy-t és Lee-nél, úgy tűnik, van esélye! Nekem szimpi a csaj! :) Megérdemelné, hogy boldog legyen!
    Visszakanyarodva, sajnos, érzem, tudom, sejtem, hogy Thrace be fog kavarni megint - mint mindig.
    Az Elnöknő "oldjuk-meg-békés-úton" -hozzáállása már púp a hátamon. Az Admirálisnak már réges-régen a sarkára kellett volna állnia, legális keretek között!
    Saul feleségét pedig egy kanál vízben meg tudnám fojtani!

Ennyi első szuszra... :))))

Ui.:
    Rettentően hiányzott Six és Baltar ebből a részből!!!
    Six ugye illegalitásban épp a Kilences Felhőn lakik, hogy-hogy nem szerepelt mostanában?
    Vajon mi van a nukláris töltettel, a "lázadókkal"?
    A Cylon-ok is hiányoznak. Igaz, Sharon elmondta, hogy hol lehetségesek a staretégiai rajtaütési pontok, ahol a Flotta rosszul járhat, de csak ennyi...?!