• winnie
    De sajnos ez a trend nálunk. Megveszik drága pénzért a sorozatot - gondolom hogy nem olcsó, habár ez csak feltételezés - majd a szinkronra és a fordításra már nem marad pénz.

egyik sem drága. és a fordítás+szinkronra van egy keret. minden sorozatra ugyanannyi általában - vannak kiemelt sorozatok,amikor a csatorna kér a főszereplőnek valami markáns, drágább hangot. (ld. kojak - gáspár sándor)

egy szombat délutáni matiné sosem lesz kiemelt.

Zsigmond Tamara hangját pl egyszerűen imádom, de most hogy szinte mindenhol ő hallom, kezd az egész átváltani negatívba.

mivel ugyanaz a stúdió csinálja a szinket, ezért valóban vannak fix emberek. de pl. faragó andrás vagy menszátor magdolna nem annyira elcsépelt.

Na sebaj, talán egyszer eljön az idő és ismét lesz normális szinkronmunka tévés sorozatnál is...

lol. egyre több csatorna, egyre több sorozat.

kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz normális tévés szink alatt - mert azt sejteted, hogy volt normlis tévés szink. az említettek fényében ez meglepne.

Akkor rosszul fogalmaztam. Szóval inkább legyen vadidegen szar hang minden szereplőnek az elejétől kezdve amit megszokhatunk, mint ezek a mai "10szereplős"

nyilván túlzás a 10, de ne hidd, hogy jobb lenne. nézd meg a 11:14 filmet, vagy valami kis kiadó szinkjét, hogy milyenek a töltelékhangos szinkronok. nem mondanál ilyesmit, szerintem.

akik csinálták a szinkrnt, a szinkronszínészek, azok vérprofik (hihetetlen mennyiségű cucc áll mögöttük) - sok köztük a gyakori hang? ez van, sajnos ezt kell szeretni.

szinkrongárdák akikkel szinkronizálnak mindent 2005 óta... ;] A két "szar" közül talán az a "jobb". #szerintem