• Nightrun
    #41
    Te meg nyalod a seggét! Ja, nem! Csak turbóval kevesebbet eszik!

    Anya akarok egy kocsit turbóval,de csak azér, mer az kevesebbet eszik! Lécci! Naaaaa!

    Ti vagytok az okosak, csak én vagyok helikopter! Vágom én! Én is azért fogok ilyet venni, mert nem akarok pénzt költeni benzinre!

    Egyébként te mi tudsz rólam? Mi az,hogy 50X annyit dolgozott érte? Ki vagy te, mi? Nem hinném! Én egyedül élek már nem is emlékszem mióta, mert árva vagyok. Hét éve! Te gyökér! Te is magadra voltál utalva tizenévesen, ugye? De már megtanultam itt, hogy turbóval kevesebbet eszik az autó. Logikus! Én is, ha gyorsan futok, akkor hamarabb elérek oda, ahova akarok, és nem is vagyok annyira fáradt! Ez teljesen természetes, nem? Így lett kitalálva!Nem?

    Bocsánat, ha egy kicsit erős voltam, de így jött ki! És ha valaki megpróbál arról meggyőzni, hogy turbóval kevesebbet eszik az autó, akkor mindig ilyen leszek! Bár igazad van, én motoros vagyok inkább, és lehet, hogy csak a motoroknál eszik csak többet? Vagy mi a fasz? Ti tudjátok, ti érzitek, de minden ellenetek szól. Én csak tényeket, és tapasztalatokat közöltem

    Fifi! Te meg egy kicsit azért gondolkodjál, mielőtt leírod a dolgaidat! Én suli mellet dolgozom, hogy tudjam fizetni az albérletet egyáltalán, még jó, hogy az egyetemem államilag finanszírozott! És te iS hidd el, hogy turbóval többet fogyaszt az autó, nem számít mennyit is dolgoztál érte! Meg tudod mennyi a 150-es átlag? Ilyet senki nem csinál, csak a motorosok.