Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Most költözött a közvetlen szomszédságomba egy japán úr.Nagyon kedves,rendes ember,első nap át is jött bemutatkozni,egy szót nem értettem belőle,mivel csak japánul (és egy keveset angolul)tud.Gondoltam,végre egy rendes szomszéd,nem lesz baj vele.Egy hét el is ment így szépen csendben,míg egy szombat este jöttek hozzá emberek,akik két perc múlva el is mentek.Azóta emberünket mintha kicserélték volna!Szinte minden áldott este 10 után nekiáll zenét hallgatni és táncolni,de olyan hangerővel,hogy a környéken nem lehet megmaradni,ha aludni akar az ember.Tegnap előtt este átmentem,szóltam neki angolul,hogy legyen oly kedves, és fejezze be,mert zavar.Bólintott,hogy ok,megértette.Mit ad Isten,tegnap este folytatódtak a dolgok,ha lehet,még hangosabban zenél.Lényeg a lényeg,hogy mondják japánul hogy: "Kérem hagyja abba a zenehallgatást este 10 után"?NAgyon jó lenne ha valaki megmondaná mert ez talán segít ha az anyanyelvén mondom neki.