• armageddon666
    Én is rá vagyok kattanva a japán zenére... Bár még főként openingek meg endingek, illetve 1-2 OST, de azok nem annyira... De OP/ED single mellett szokott lenni más szám is, abból is maradt meg. aztán ott van a Galneryus ^^ az bejövős elég rendesen :D szeretem a power metált :D az csak kis + hogy japán is ^^ speedes nagyon :D aztán Maximum the Hormone Buikki Kaesu albuma is megvan. (És nem, nem a What's Up People vagy Zetsubou Billy miatt szendtem le :P hanem Chu Chu Lovely Mura...izé szal a nehéz nevű :D meg a Koi no Mega Lover ^^ (legjobb))

Aztán most gondolkodom hogy Abingdon Boys School-ból is szedek le albumot mert az ő számaik is bejönnek. Meg sokan áradoznak Dir en Grey-ről meg Ellegarden-ről, azokat is lehet hogy kipróbálom majd ^^

Majd... Bár most valahogy tényleg kedvem lett hozzá ^^ Na a lényeg hogy bejövős nekem a japán zene :D Azt nem tudom miért... a Jpop zenék azok tényleg hasonló színvonalúak néha mint nyugaton, mégis jobban bejönnek... (Hinoi Team xD IKE IKE meg Night on Fire vagy mi xD)