• _Vegeta_
    Ejnye RelakS-senpai! -> #1920:
    Ora(ore) az olyasmi hogy en mien eros, jokepu vagyok tehat valami pozitivat gondolok magamrol (wakan ego-nak vagy minek mondja).
    Boku csak gyerekek mondjak azaz ilyen lekicsinyito. De minkettot csak fiuk hasznalhatjak. Soxor hallom pl oretachi azaz mi csak ezt ugy kell erteni hogy mi "mien menok vagyunk mi". :)
    Son Goku is mindig ugy mutatkozik be hogy "Ossu Ora Goku!".

Az ai-t meg inkabb szerelemre hasznaljak legalabbis ugytom. Ha valaki teccik neked az inkabb daisuki mert még nem mondhatod hogy szerelemmel szereted, csak nagyon teccik. ;)

Csaba42: Menny fel a www.animebolt.hu-ra es ott erdeklodj utannuk, de csak anime vagy manga cuccok vannak egyeb nincs. :) Amugy ezek a DragonBall kanzenban (tokeletes kiadas)hoz keszitett guide konyvecskek tehat csak nagyon elborult, orult fanoknak szantak, de azoknak felbecsulehetetlen. :> En ilyen minosegi konyvet még nem lattam a nyomtatas a lapok mind tokeletes. :)
    Persze viszonylag kicsi, komolyan furi ezek a japanok mindent kicsibe csinalnak. A normalis mangak pl olyan elkepsztoen picik, legalabbis a nyugati comic ujsagokon nevelkedett egyeneknek (en). :D
    Kerdeztem egyebkent a bolt tulajatol Kanzenban koteteket tudnak-e rendelni es tudnak japanbol meg egy német viszonteladotol is. Mindkettotol 3,3kilo/db, huzos mindenesetre a DVD-k ara meg 9kilo/db. :D