• katalány
    Na ne má...az infot imádom, az tök tök könnyű és progival hogy vagy? A C nyelvet tanuljuk, de nem tudom. Én a japán nyelvet imádom. Igaz csak ritkán nézek fel, imádom ezt a fórumot, mert értekelem a társaimat. A Napokban rendeltünk a szuku lapról sok élelmiszert, meg pólót, írtó cuki felirattal, ami csak rám jellemző. Érted? , ha magyarul, ezt felíratnám, kiröhögnének, de ezt Ők nem így fogják fel, mert bölcsek és nagyon intelligensek, talán ezért vonzódtam hozzájuk. valamiért tisztelnem kell őket, csak tudnám hogy miért. Mikor kislány voltam, álmomban mindig megjelent egy japán férfi, aki állt egy szikla magaslatán, mint egy mesében, kicsit félelmetes volt, de évekig bennem maradt és féltem és vágytam rá, rejtély ma is, hogy ki Ő és akarom, nem pont Őt, hanem őket.Valahogy az a szirt itt él bennem, foglalkoztat ki vagyok. Azóta, tudom, hogy a japán nyelv hozzám tartozik. Csak lenne egy kiss picike időm, hogy a japán nyelvvel is foglalkozzam. Azt tudom, hogy nagyon imádom őket. érted? valahol itt a szívem legmélyén mindig is bennem voltak, a kultúrájuk, az ősiségük,főleg a festészetük, és minden, amiben mindenhol ott ott vannak. Imádom őket.