Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007)

• soulhunter
    valaki nekem is elárulná,h miről szolt a 3. rész?
    vagy csak én nem ttam követni,h mi miért van,és mettől meddig és hogyan???

(majdnem) 2x néztem meg...
    1: moziban a bnőm kedvéért...
    kb 1,5 óra után felálltam, kimentem a jegypénztárhoz,h visszaköveteljem a jegy árát... a biztonságiak nagyon "finoman" tessékeltek ki a plázábol... --- ez volt a majdnem rész :D
    utána a bnőmet vontam kérdőre,h akarhat ilyen szutykot nézni... aztán kijelentettem,h velem többet moziba nem megy,ha nem én választom a következő 15 év filmjeit :)
    az első 2 résszel még nem volt bajom,de ez...

2: ezután az eset után sztem tjátok (legalábbis gondolhatjátok),h már volt elég időm pár napig,h a vinyomon felraktározott filmeket amolyan "maratonban" végignézzem...
    és hát hamár annyi időm volt, leszedtem,és megnéztem...
    de ez full követhetetlen, semmit nem magyaráz meg, semmit nem értettem,és konkrétan azt se vágom, ki miért mettől meddig döglik meg,és aki megdöglött,az mi a rákot keres a filmben élőként, 2 perc mulva megint dögként, aztán 2 perc mulva megint élőként...
    (megj: ezt még a megérzés c. film se tudta überelni, pedig az se volt 1 kuszamentes "remekmü")
    nameg a vége...az se egészen tiszta... de legalább határozottan látványos volt az örvényes "csata",amit ugye fél pillanat alatt le kellett zárni,hála az előtte lévő 2 orányi unalmaknak... :)

a fürésszel nem hasonlithato össze,nem is 1 kategoria (szerencsére), de ott hiába multa alul a 3. rész az előzőit, legalább megmagyarázott minden hiányfoltot, ami ugy kérdés lehetett az első 2 része kapcsán...

de ez...
    szoval miről szol ez az egész??? mentsük meg az oriás lédit???
    hozzuk vissza a rák-partrol dzsekk bácsit,mert ugyan semmi haszna nincs,de azért kell a tinicsajsziknak a b*zis mozgása???
    és az elején az a kölyök... "nagyon" sok szerepet kapott, tuti ő lesz 2025 sztárja :)

de MIRŐL SZOL EZ A GÁNYUL ÖSSZECSAPOTT VACAKSÁG??? (3.rész)

megjegyzem ismét: az előző 2 résszel semmi bajom nem volt
    de legalább akadtak jo poénok ebben is :)