Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007)

• Rockstar
    Hááááát...
    Én nem tudom ki hogy van vele, de szerintem hatalmas csalódás a 3.-ik rész. Tegnap néztem meg, de jobb lett volna, ha kihagyom. A silány 2.-ik rész után, a trailer alapján azt vártam, hogy visszakapjuk majd az első rész élményét, de ugyanolyan lapos és unalmas mint a 2.-ik rész volt. Akinek nem tetszett a 2.-ik rész (és sajna nagyon sokan vagyunk) annak ez sem fog, garantálom. Bár, mintha egy leheletnyivel jobb lenne mint a 2, de az első rész feelingjét már nem hozzák vissza, ezzel bizonyossá vált. Pazar látvány, jó színészek, még a sztori is elmenne valahogy, de annyira nyújtják mint a rétestésztát és soxor azon kaptam magam, hogy az órámat nézem. Nem beszélve arról, hogy a 168 perces film első 2 órájában van összesen 10 perc akció. Szóval nem tetszett. Ennek ellenére nagy rajongója leszek, legalábbis az első résznek, a többit meg felejtsük el. Viszont számíthatunk még folytatásokra, ebben biztos vagyok, most is úgy ért véget, hogy ülve hagyják a nézőt. Szóval ne várjatok sokat, szerintem. Inkább úgy menjetek be, hogy sz@r lesz és akkor még lehet, hogy tetszeni fog. Bár tudom, nehéz...