A Karib-Tenger kalózai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
168 perc, utána kocsma 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
csak elõtte be kell kajálnom meg wc ezerrel mert itthon sose tudtam egyhuzamban megnézni közbe kelelt iktatni egy "reklámszünetet" 😄😄😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
holnap megnézem ujra a második részt, aztán hihi😛PP
egy vmit nem értek.
elizabett összevissza fogdossa ugye a medált, ami szintén arany, miért nem hat rá is az átok???
meg miért pont bocskor bill vére kell?
Te meg minek húzod a normális ember idegeit azzal, hogy büszkén kiállsz egy film topicjában, hogy te biza kemény legény leszel, és csakazért sem nézzed meg a filmet moziban. Talán buksi simításra vágysz?
De folytatom, várj:
Ugy látszik nem tudsz magaddal mit kezdeni az unalomban.. vagy már értelmes dolog nem is jutt eszedbe, ezért csinálsz egy kis polgárpukkasztást. ----> az hogy leírtam 2xszer a véleményem rólad, nem a világ vége ---> érdekes más sem szólt bele, hogy hogy képzelem azt hogy felhúzzam magam az irásodon.
Feleslegesen én sem szoktam másba belekötni, csak ha okod ad rá. De ha nem birod elviselni, hogy valami miatt lenéznek téged, tehetsz két dolgot:
1. Nem irod le, azt amit nem kéne!
2. Nem nézed amit irok ---> Ennyi.
Vágod?!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>nyertesek között vagyok bibibi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Külön vetítést szoktunk kapni premier elõttre, erre most 6 nappal premier után...szopatnak minket 😊
kezdem azt hinni hogy az egész sg miskolci 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
és azt sztem többen látták itt miskolcon, mint majd ezt fogják nézni. és vigan kaptunk rá jegyet. mert azt megnézte a sok ijedõs vénasszon is, ezt meg max gyerekek néznék😄 de azok meg inkább megnézik a mozis felvételt<#idiota>#idiota>
Ez szopatás...hamarabb kéne látnunk 😊
És már látom hogy a karácsonyi ajándék egy pirates 3 dvd lesz, amit akkorra már kb 20x láttam.
Nembaj, a hugom a végtelenségig tudja nézni.
és végül is nem is olyan sokat kelletet várni a 3-adik részre-lol-
az bizti megnézem dvd.n de moziba nem😄😄😄:
monjduk jövöhét elején akarom megvenni a jegyet csak attol függ h akivel mennék hogy ér rá 😄
24-én mindenki láthatja, de már 23-án is, erre kapom az emailt hogy 29-re kapunk mozijegyet...Addig lehet megnézem saját zsebbõl...
Dízni rulz!
http://videodrome.freeblog.hu/
REAL MADRID
BUDA > miskolc.
3^3+1 😊
egyébként van neted, 3 szót kéne beírnod a keresõbe...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
meg a trailer is szinkronos.. jó mondjuk az nem jelent semmit, de sztem szinkronos lesz!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
szerk.:
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
Pirates of the Caribbean: At Worlds End - 2007
színes, amerikai kalandfilm
Hazai bemutató: 2007. 05. 24
csak azt nem írják hogy szinkron lesz e
De viszont a a kettõben honnan jönnek a polipfejek meg davee jones???Meg ott már tengeralattjáró hajó meg mittóm én....