F.A.Q!






Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni




!!!OFFOLNI IDE!!!


  • BobyGr
    #26373
    Helló! Sziasztok!
    Remélem még nézegeti valaki ezt a topikot és megszán egy kicsikét!:)
    Az lenne a kérésem, hogy egy kicsit terelgessen valaki hozzáértő szerver konfigurálás téren. Sajnos abszolute amatőr vagyok. Játszom már jó pár éve volt is szerverem, de csak warra használtam/tuk, most viszont az lenne a célom hogy összehozzak egy jó kis publikus szervert. Az elképzelésem részleteibe most így elsőre nem megyek bele, mert sajnos jóval alapabb témával kell kezdenem a tanulást mint a maga a mod konfigja.
    Nagy lendülettel meg is rendeltem már a szervert, gondoltam hogy majd csak találok valami leírást ami alapján elindulhatok, de hát sajna nem igazán sikeredett. jó pár napja már google-ön élek de angoltudásom gyér, a magyar nyelvű oldalakon meg fórumokon viszont nem nagyon találtam semmit (pár lehet hogy én voltam a láma). Lényeg a lényeg, hogy én kb ott megakadtam már, hogy ftp-én akár hová másolom a modot (többel is próbálkoztam), bekapcsolom WebControllban az fs_game-et, megadom a könyvtárat, de kb nem történik semmi. egyedül úgy sikerült beolvastatnom a modot, ha közvetlenül a mainba pakolom aztán a szerver cfg végére odda biggyesztettem az exec blabla.cfg parancsot, de akkor meg nem működik a kliens oldali letöltés.
    Valaki légyen olyan jó, hogy beavat a szerver konfugurálás rejtelmeibe, akár egy leírást linkelve, vagy it, priviben vagy xen nekem teljesen mindegy.
    Előre is NAGY NAGY KÖSZÖNET! :)