• dez
    "Nos, általános célra nem, de x86 futtatásra biztos hogy alkalmatlan lesz használható sebességgel. Nem is azt mondtam."

Linux alatt jó esetben csak egy recompile.. És hogy milyen jó emulációt (főleg ha JIT) fognak tudni csinálni, az a jövő zenéje. Ma is vannak, akik pl. Mac-en futtatnak ilyet...

"Én igen sok olyan feladatot fel tudok neked sorolni, amihez nem alaklmazható vektorproci és baromira gépigényes. Nyilván én sem az Excel-ről beszélek."

Én is ismerek, sőt használok ilyeneket, de idővel átfordíthatják Cell-re is (mármint főleg a Power/PPC core-jára).

"Nem tudom feltűnt e, hogy ez a chip bazinagy és hogy beleférjen a 8 SPE, eléggé mgenyírbálták a PowerPC cache-ét. Remélem nem akarsz azon vitatkozni hogy a nagy cache felesleges..."

Nem, de a L2 pont annyi, amennyi az Athlon64-ekben van. Igaz, a L1 az fele annyi, de talán itt épp elég az (P4-ekben sincs sok L1).

"Én nem vitatom hogy a cell lenyűgöző kütyü, csak jó lenne ha nem próbálnád pl. Athlon 64 verőnek beállítani, mert nem az..."

Én is azt kérdezem: honnan tudod? Mire alapozod ezt?