• TITA 2004
    Amúgy véletlen néztem meg ezt a topicot,de utoljára. Felháborító hogy lehet emberekről ilyen ocsmányságokat irni, pláne a kislányról? Na és a kutya, dög? és neked aki ezt irtad mid van, bolhád tetved mint háziállat? Nem azé mert cigány párti lennék, de akik ezeket a ocska, lealacsonyító véleményeket irják, nézzenek körül a házuk táján. Lehet söpredékebb, tetvesebb és ocsmányabb mindene, és mindenkije mint Győzikének, mert ha nem így lenne akkor tudna moderálva irni másokról. Győzi egy bohém emberke, és mégis érdekes, sokat lehet nevetni rajta, de nem ilyen gusztustalanul lealázni, mint ti teszitek. Bea meg felveszi a versenyt bármeik vakolat takart fehér pláza cicával, akik a diszkókba rázzák a keshedt seggüket, és szereken + alkoholon élnek, és a sok pasi odavan értük. Bea legalább NŐ izig vérig. Lehet azé vagytok rosszmájuak mert irígyek vagytok rá. Elkéne nektek is, mert lehet a ti nőitek a közelibe se lehetnek ezek szerint. Az eggyüttes meg mégis több százezer lemezt ad el, mert szeretik őket az emberek, így Győzikéstől. A spagettit meg a bolognai reklámba is, a kiscsaj kézzel eszi, mint sok más kis gyerek. De te lehet kanálal etted. Hánynom kell hogy ilyen emberek is léteznek, akik a maguk mocskát mással takarják, és csak ocsmányolni tudnak. " virágból is köpködös cigány kurva lessz [köp eggyet]" ez má primitiv ember aki ezt irta egy gyerekről. Én mondom köpök sőt hányok erre a topicra, és az ilyen buta agyu bunkókra mint ti vagytok. menjetek a parasztfalvi disznó tanyára, ezekkel a szövegekkel, irígy segfejek. Tanuljatok kis tiszteletet az iránt, aki tesz is azé, hogy az ilyen baromarcuak tudjanak kit és mit kritizálni,egymás elött, és ezzel nagyképüsködni, de nem emberi módon.Lehet utálni és szeretni valakit, de ezt amit ma itt néhány üzibe elolvastam, ez má undor. Megnézném ti mit tudtok, a silány agyhalott mivoltu lealázáson kívűl??? Ez a topic [img]http://www.my-smileys.de/smileys2/10_2_6[1].gif[/img] ennyi a véleményem...