• béricsi
    Győzikében az a gáz, hogy nagyon sokat hazudik. Már már irreálisan sokat, ami nem lenne baj, mert raklámot csinál magának mondva csinált hülyeségekkel, de ezzel mást is megbánt, plussz nem veszi komolyan lassan már semelyik újság sem.

Pont ma volt a Blikkben, hogy Győzike elhívta őket, mondván vett egy jachtot, vagy mit, aztán kiderült, hogy nem is az övé, őt is csak úgy meghívták, ráadásul nem is vezethetne motorcsónakot, meg vízijárműveket, mert nem tud úszni, és anélkül nem kapja meg a jogosítványt.
    Aztán volt kb fél éve az, hogy vett egy palotát a Bejának, az sem volt igaz, na meg, hogy flörtölt azzal az Amcsi modellel annak idején, kiderült az sem igaz.
    Na meg a legnagyobb (amikor még alig tudta valaki, ki az a Győző), anno a Z+on (ugye ami most VIVA) hazudott a legnagyobbat,
    amikor kitalálta, hogy a volt Romantikos énekesnője kikezdett vele, le akart vele feküdni, azért dobta ki a Romantikból.
    Máig emlékszek rá, rettentő kínos volt a menedzserének, az is ott volt, ő is mentegetőzött, na meg kiderült másnap, hogy ebből egy szó nem igaz.
    Én már akkor leírtam győzőt, nem igazán lehet neki hinni.
    Persze attól még a műsor lehet jó, szórakoztató, csak főleg neki nem szabad semmit komolyan elhinni.

Másik dolog: kb 1 hete olvastam egy terjedelmes interjút Győző apjával, és szembesítették a vádakkal, mondván ő fizet neki mindent, az ő pénzéből duhajkodik Győző.
    Szerintem nagyon korrekt volt az interjú (meg az apja is), elmondta mikor segített neki:
    - amikor el akarta indítani a zenei vállalkozását, akkor dobta meg egy nagyobb összeggel;
    - plussz asszem a barátjának az apósa(?) volt Galambos Lajos, és megkérte, hogy ha lehet, adjon a Romantiknak valami kis lehetőséget a Lajcsi műsorában.

És ugye a Dáridó volt az egyik mérföldkő, amivel elindultak (népszerűek letek), na meg volt elég kezdőtőke (mert apja adott), szal azért gondolom, hogy teljesen korrekt, és hihető az interjú.
    Azt mondta, már több éve nem segít neki, a saját lábán áll.

Ezt csak mint érdekességként írtam le, mert látom, hogy kb 10 hozzászólásonként előkerül az apja pénze...