1799
  • criminal law
    :-)))))
  • Rafaelo

hallotatok már a GVFP - Gáspár Vircsi For Prezident kezdeményezésről az index.hu-n???? :D
  • Aspyrin
    Ugyanmár, nem akarom az egyik bulvárlapot sem védeni, de azért nem kellene így elszállni. Csak az botránkozik meg az ilyenen aki életében először vett a kezébe ilyesmit. Ez van, én pl. blikket és színes bulvárt veszek mindennap, és nem érzem magam üresfejű hülyének. Tisztában kell lenni azzal, hogy mi várhat rád mikor olvasod, de legalább kicsit kikapcsolódsz és röhögsz egy jót.
  • Vlala #721
    igen, a múltkori Blickben (ki tudja mikori, a lomok között találtam): Görög Zita nős emberbe szerelmes. Egy kép, amelyen két ember sétál az utcán, az egyik Zita, a másik meg valami Megasztáros tánctanár. Jó szögből fényképezve tényleg olyan, mintha együtt sétálnának. Alatta a szöveg: "Meg nem erősített forrásaink szerint együtt vannak.
    ha ez nem a média legalja, akkor mi? Magyarul: a seggem sem törölném ki ezzel a lappal. Adják a Győzike-féle mondvacsinált álsztárok alá a lovat, pedig nem az egészet kellene...
  • winnie
    de még mekkora a közönség...

viszont a sajtó nem feltétlenül veszi készpénznek, csak a bulváretika, mint olyan nem létezik, ezért nyilván azt is megírják, amiről tudják, hogy nem igaz és kimehet a címlapra. a példányszám számít, de szerintem amellett, hogy az újságíró hazudikm, a vásárló még butább, mert elhiszi (és itt azokra gondolok, akik tényleg besznek mindent.)

idővel felnő majd egy értelmesebb generáció, aki felfogja, hogy a bulárlapok nem feltétlenül tényeket közölnak, max szórakoztatnak (ld. még fikció)
  • Vlala #719
    nem ez a legnagyobb baj. Hanem az, hogy van sajtó, amely készpénznek veszi a szavait, pl. a Blikk nevű szennylap (a múltkor papírgyűjtésen a kezembe került egy tucat, minden második lapon Győzike és/vagy Megasztár botrányok szerepeltek) és ami még ennél is szomorúbb, hogy van közönség, akinek ezt el lehet adni.
  • béricsi
    Győzikében az a gáz, hogy nagyon sokat hazudik. Már már irreálisan sokat, ami nem lenne baj, mert raklámot csinál magának mondva csinált hülyeségekkel, de ezzel mást is megbánt, plussz nem veszi komolyan lassan már semelyik újság sem.

Pont ma volt a Blikkben, hogy Győzike elhívta őket, mondván vett egy jachtot, vagy mit, aztán kiderült, hogy nem is az övé, őt is csak úgy meghívták, ráadásul nem is vezethetne motorcsónakot, meg vízijárműveket, mert nem tud úszni, és anélkül nem kapja meg a jogosítványt.
    Aztán volt kb fél éve az, hogy vett egy palotát a Bejának, az sem volt igaz, na meg, hogy flörtölt azzal az Amcsi modellel annak idején, kiderült az sem igaz.
    Na meg a legnagyobb (amikor még alig tudta valaki, ki az a Győző), anno a Z+on (ugye ami most VIVA) hazudott a legnagyobbat,
    amikor kitalálta, hogy a volt Romantikos énekesnője kikezdett vele, le akart vele feküdni, azért dobta ki a Romantikból.
    Máig emlékszek rá, rettentő kínos volt a menedzserének, az is ott volt, ő is mentegetőzött, na meg kiderült másnap, hogy ebből egy szó nem igaz.
    Én már akkor leírtam győzőt, nem igazán lehet neki hinni.
    Persze attól még a műsor lehet jó, szórakoztató, csak főleg neki nem szabad semmit komolyan elhinni.

Másik dolog: kb 1 hete olvastam egy terjedelmes interjút Győző apjával, és szembesítették a vádakkal, mondván ő fizet neki mindent, az ő pénzéből duhajkodik Győző.
    Szerintem nagyon korrekt volt az interjú (meg az apja is), elmondta mikor segített neki:
    - amikor el akarta indítani a zenei vállalkozását, akkor dobta meg egy nagyobb összeggel;
    - plussz asszem a barátjának az apósa(?) volt Galambos Lajos, és megkérte, hogy ha lehet, adjon a Romantiknak valami kis lehetőséget a Lajcsi műsorában.

És ugye a Dáridó volt az egyik mérföldkő, amivel elindultak (népszerűek letek), na meg volt elég kezdőtőke (mert apja adott), szal azért gondolom, hogy teljesen korrekt, és hihető az interjú.
    Azt mondta, már több éve nem segít neki, a saját lábán áll.

Ezt csak mint érdekességként írtam le, mert látom, hogy kb 10 hozzászólásonként előkerül az apja pénze...
  • criminal law
    Köszönjük.
  • winnie
    Mit ne mondjak, ez az ember nem csak a cigányokra nézve szégyen, hanem a magyar emberekre is, hogy ilyen egyáltalán képernyőre kerülhet...

rá kíváncsiak az emberek - ő megfelelő ember. az pedig, aki egy győző alapján ítéli meg a cigány népet (vagy a magyart) az szerintem elég korlátolt gondolkodású vagy amerikai.

Az meg haggyán, hogy egy szöget sem tud beütni (furni), de egy vacak szót sem képes leírni.

innentől kezdve én csodálkozom. azt tudom, hogy a tévézombik mind nagyon naivak, node ti (te? mi?)? abban mi lenne a vicces, ha beverné vagy befúrná a szöget a falba?? akkor barkácsműsort csinálnának - kinek lenne célja egy romáról főműsoridős 'show'-t csinálni úgy, hogy reggel felkel, puszi a családnak, elviszi a gyereket suliba, dolgozik, majd hazajön és normális családi életet él? ne legyünk már ilyen naivak - műsort kell csinálni.
  • winnie
    lehet, ezt nem tudhatom (kinézem belőle), de ha én lennék a szerkesztő (ööömm, izé), akkor megmondanám, hogy ha tudja véletlenül, akkor nehogy hemingway-t mondjon, hanem valami vicceset. szép, nem szép, a tévé szerkesztő dolga (tudom, prostitúció) az, hogy manipulálja az embert úgy, hogy az észre se vegye és élvezze a műsort (itt e nevetés a lényeg, plÖ

(a hasonló műsorok forgatókönyvét nem egy és nem két ember írja és profi gegcsapat van mögöttük (a győzike esetében persze csak gegduóról van szó, de ha megnézed a hasonló műfajú 'osbournes' stáblistáját, akkor 8-10 író, 12-14 asszisztens, plusz 8 gegman dolgozik a sorozat egyetlen epizódján - ebben a műfajban biztosra kell menni. (minden reality-ben rájöttek, hogy nem szabad az embert, az alanyt magára hagyni, hogy majd csak csinál valamit - az nagyon kockázatos lesz. a győzike sorozatban is megvan az a 3-4 storyline, amin végigmennek és olykor, korlátozott számban persze belefér az impro is.)

(zárjelben jegyzem meg, hogy érdemes lenne megnézni, hogy az első részekben mennyi jelenetet kellett megismételni - idővel persze az arányok javulnak)
  • vg
    Győzike soha nem volt szegény. Apja az egyik legnagyobb epítőipari vállalkozó... Amúgy, tegnap kívételesen én is megnéztem ezt a szemét műsort barátnőmmel. Mit ne mondjak, ez az ember nem csak a cigányokra nézve szégyen, hanem a magyar emberekre is, hogy ilyen egyáltalán képernyőre kerülhet... Az meg haggyán, hogy egy szöget sem tud beütni (furni), de egy vacak szót sem képes leírni.

Btw, Bea asszony! Az a kislány egészen biztos, hogy Győzikétől van? :D
  • criminal law
    Szerinted ő viccből mondta azt hogy Andersen irta a az Öreg halászt??? Ő azt full komolyan gondolta szerintem.
  • Rafaelo
    tegnapi rsézben kifogyott a benzinük :D
  • Waterhorse
    Győzike ki van akdva ha Bea asszony virágot kap, és nem normális embernek tartja azt aki ezt eltűri. Szóval Győzike szerint Bea nem normális mert eltűri a cicázgatásait.
    Szegény mostoha gyereksorsú kiccsávó még egy csavart sem tud befúrni, mindezt a nyomorból és szegénységből jött csórógyerektől nem vártam volna.
  • Rafaelo
    :)
  • Vlala #708
    Kikérem magamnak. :-)

Győzikét nem lehet komolyan venni. A drága műsoridőt sajnálom, amelyben mutathatnának néhány ismeretterjesztő filmet a galléros pávián párzási időszakáról és hatalomharcáról.
  • winnie
    te továbbra is félreérted a dolgot és frankón elhiszel mindent, amit a tévében mutatnak (ez pedig öreg hiba)

rafaello hozzászólásában van a lényeg

ja énis jot röhögtem rajta :D
  • Vlala #706
    nah, ilyen nullák kellenek az ertéellnek. Mondjuk, az igaz, hogy egy mesterséges hülyeség nem pótolhatja a természetest...
  • Rafaelo
    ja énis jot röhögtem rajta :D

jöttek a halörök
  • criminal law
    Nem tudom láttátok-e a jövő heti adás előzetesét.
    -Az öreg halász és a tengert ki irta??
    -...Andersen...
    Igen.
  • Aramir
    Ezért kár volt regisztrálnod :D
  • criminal law
    Az a hibás aki ezt beletette a tévébe.
  • akyyy
    a postás a hibás! megaz operatörök!
  • criminal law
    Á, dehogy tehetnek, egyáltalán nem. Mondjuk hogy így született.
  • forza milan
    és még ök nem tehetnek a gyerek viselkedéséröl..
  • criminal law
    A tejfölös rész vitte az adást, aztán meg a bili a nappali közepén. Ott, szégyen, de elnevettem magam.
  • Rafaelo
    szüleinél látta :)
  • forza milan
    ugy emléxem alapból is kis hányingerem volt,de ez vazze csúcs volt.hogy lehet má ilyen gusztustalan valaki?
  • criminal law
    És a kanál? Azzal nem ártana senkinek. Az a multkori kézzel való káposzta-evés az már nekem is sok volt.
  • Phat Smoker
    szerintem úgy vannak vele Győzikéék, hogy kés-villa (olló) nem gyerek kezébe való! :DD
  • Prof William
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • filamester
    éjjne megjelent győzike DVD-N!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
  • criminal law
    Elég lenne először, ha egyáltalán evőeszközzel enne, nem kell kés-villa.
  • Aspyrin
    Aha, és erre Győzike azt válaszolta, hogy nem ők tehetnek a gyerek evési módszeréről Atyaég, talán a postás, vagy kire gondolt?
  • Phat Smoker
    tetszett mikor múltkor a retek klubb fókuszában telefonon keresztül Angéla azt üzente Győziéknek, hogy tanítsák meg a gyereküket késsel-villával enni! HI-HI ...igaza van, bár hősünk kicsit megvolt lepve eme szavak hallatán!
  • criminal law
    Á, annak már vége. De az durva volt, ahogy a nagyobbik "kisgyereke" lereagálta a helyzetet. Remélem az én gyerekem nem lesz ilyen.
  • Titanilla
    Győzike mi van a hörcsöggel? Talán nem megöltétek? Nem tudjátok hogy nem lehet műanyag dobozban tartani mert megfullad? Remélem találtatok neki valami jó gazdit és nem kínoztátok halálra az evelinnel!
    Válaszolj!!!!!!!!!!!
  • AnuluWork #685
    És még magyarárzta is TGM, a semmit.
  • Aramir
    Ja, pofáraesés :D
  • AnuluWork #683
    "Roma volt a leszúrt roma fiú támadója
    2005. május 20. 12:30

MNO
    A BRFK mai sajtótájékoztatóján megerősítették: „Roma származásúnak vallja magát a 17 éves törökbálinti G. M., aki megalapozottan gyanúsítható a 2005. május 8-án Budapest II. kerületében történt támadással, melynek során karddal szúrtak meg egy 15 éves budapesti fiatalembert."

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egy hagyományőrző társaság utazott azon az autóbuszon, ahol a bűncselekmény történt. A fakardokat, fapajzsokat viselő csoport tagjai közül egyedül a Mortimerként ismert G. M.-nél volt eredeti fegyver. A társaság öltözéke miatt a csoporttal szóváltásba keveredett egy háromfős, roma fiúkból álló társaság. A csoport egyik tagjának vallomása szerint néhány szavas vita után az elkövető kardjával megszúrta a 15 éves, szintén roma származású P. Józsefet. Az ügyben vizsgálatok, kihallgatások folynak, a társaság tagjai közül nem sikerült mindenkit azonosítani – hangzott el a sajtótájékotatón.

Emlékezetes: a fővárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévő megállóban egy hatfős, katonai jellegű ruhát viselő társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte őt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.

A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevői a budapesti Moszkva térről a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt annak ellenére, hogy a rendőrség nem látta bizonyítottnak a rasszista indítékot. Rasszista bűncselekményről beszélt a parlamentben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

(origo.hu, hirtv.hu, mno)"

Törökbálinti G. M.=TGM :)