Gyõzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia béricsi!

Végre egy normálisan gondolkodó magyar ember.Elegem van abból,hogy aki ezen a fórumon ír,az vagy rasszista,vagy sötét mint a negró.(természetesen tisztelet annak a 2% kivételnek aki nem)Én pontosan ugyan így vagyok Gyõzikével: teljesen közömbös vagyok vele.Ha padlón vagyok éppen,akkor megnézem a mûsorát és tuti,hogy jobb kedvem lesz.

(Más jellegû kérdés: olvastuk egy ismerõsömmel,hogy adatrögzítõként vállalsz munkát.Hol lehet ilyen meló után érdeklõdni?Ha megkérlek segítesz benne? Akár priváton is üzenhetsz ezzel kapcsolatban.Köszi szépen.)
Figyeljetek, nem tudom, hogy égõ vagyok-e, de én nem utálom Gyõzõt és családját. 😊 Teljesen közömbös vagyok vele szemben.
Ha már mindig a cigányságával jöttök, akkor talán abban egyetérthetünk, hogy egész kultúrált cigány család. nem a batyus BKV-t összepiszkítós fajta.
Az meg hogy mit tud, mit nem, az mellékes, mert elég okosan teszi a dolgokat (mint látható - mindenbõl pénzt csinál mostanság), szal nem olyan hülye gyerek.
Egyénisége van, ezért sok pénzt ajánlanak neki.
Kezdõdött a Big Brotherrel, majd ez a show, feleségét akarják fotózni 2 milkáért, szponzor autóval járkál, stbstb szal tudja hogy szerezzen pénzt 😊
ja, meg mint látható, elég sok ismerõse van, nagyon sok mindenki szereti (még ha néhányan ki is röhögik a háta mögött), szal biztos elég sokan segítenének neki, ha valami gikszer lenne,
egész szép kapcsolatkört alakított ki, ami hasznára is válhat késõbb.
Sztem nem olyan hülye, mint ahogy páran hiszik 😊)
Dave77!

1.Lehet,hogy nem tud magyarul,de nézz körül magad körül: Hányan tudnak?(egyébként nagyon felvilágosult vagy Vele kapcsolatba,ezekszerint Téged is érdekel)
2.Szerintem nem az apja pénzébõl él,hanem abból,hogy a sok "nemszeretem Gyõzikét" okostojás megvaszi a CD-jét,na meg elmegy csápolni a koncertjeire.
3.Lehet,hogy tehetsége semmi,de mégis meghallgatják.
4.Végre van a "klántársak" között olyan, aki aki nem a sok gyerektartásból él,hanem a "kúlturságával" megvezeti a magyarokat.Mégis van esze?
5.Sok-sok médiapofát tudnék én még neked itt felsorolni.(agy nincs,pofa van)
6.Mutass olyan TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÓT aki nem a minimálbérre hajt!!Én már csak tudom!Vállalkozó vagyok,és jó a könyvelõm.
7.Aki Vele azonosítja Salgózarjánt, annak annyi esze is van amennyi látszik.Csak sajnálni tudom a szerencsétleneket!
Ha meg Neked ennyi bajod van Gyõzikével akkor nem kell róla tudomást venni.Ne nézd ne hallgasd...

nem is tudom miért basztatjuk gyõzikét amikor láthatóan van igény arra amit csinál, szal nem csak õ érdemel szegénységi bizonyítványt!Zenei tehetsége nulla(ez alá már nem lehet menni)mégis veszik a prolik,na most akkor ki az igazán hülye?

Serpa
a kutyájuk milyen fajta?

VinylToy
én is nagyon csíípppllleeekkk mucikám 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mi a lónak szerepelnék ilyen (al)sóban? Nem vagyok rászorulva, hogy mutogassam magam, mint ez a majom.
(mindjárt jön Vinyltoy, és jól lecsesz, hogy már megint meg mertem szólalni - utálom a csávót)
Az elõttem szólókkal annyiban nem értek egyet, hogy ez a Te véleményed, ha akarod, sztárold csak. Mintha felfelé úsznál a Niagarán, de ha bírod, csak nyugodtan.

fifi
attól tartok, hogy innen bárki, hulla részegen, értelmesebben viselkedne mint ez a tahó... ne értékeld túl, még magyarul sem tud rendesen.

ha nézed, és tetszik, lelked rajta, kutyát nem érdekli. De jobban teszed ha ennek nem adsz túlságosan nagy hangot, mert ne is haragudj de sztárolni a cigót enyhén degradáló ezen a fórumon...

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hoppá hoppá megvan az elsõ Gyõzike fanunk😊szar lehet...

Aramir
Neki valószinüleg lenne annyi esze szerintem, hogy nem nevetetti ki magát.

szerepelj te is a TVben , utánna jól "lefikázunk" meg kiröhögünk meg egyéb , örülnél neki öreg ?

elég jó mûsor... <#taps><#violent>
Szerintem legtöbben csak a reklámját látják a bevágásokkal, de már az is bõven elég. 😊)
"irigykednek rájuk, mert a gyõzikéék híresebbek mint õk" ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? Mindenesetre jót nevettünk, köszönjük.

én minden héten megszoktam nézni a mûsort , sztem elég jó ; és akik csak "fikázni" tudják a családot azok írigykenek rájuk , mert a Gyõzikéjék híresebbek mint õk , az ilyen emberek menjenek a Balázs showba

azért az is elszomorító,hogy anyázzátok ezt a féreg embert de ti + függõk vagytok ha sorozatosan azt a faszkópét nézitek

Egy háború vessen véget az összesnek...

Cicero
Bammeg, beszélni nemtudnak.. <#buck><#szomoru1>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Gyõzike... <#idiota><#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Serpa
a kutyájuk milyen fajta?

tigeroo
"vérbeli roma asszony" LOL😄
Na itt kezdõdik a hashajtó média.

Focust én ias inkább Fordban szeretem :-)

Egyébként itt volt a Józsi (JAMK) elõtt, elég bulvárosan megvágott jelenetsort adtak le a tévében. (egy ismerõsöm ott volt.)
1ébként ne hidd, hogy Tarjánban ennyi rajongója lenne...

Ombika
En csak kinevetem de rendesen! <#vigyor>

Sephi
Itt mindeki utalja ezt a musort meg ezt a csaladot?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
MEgjatszott volt egesz terhesseg szerintem!

Aramir
Szvsz megrendezett volt így megnézve. Méghogy odasereglett rajongók 😄

Inkább megvédték Gyõzikét a rajongói. Vagy csak kivágták az igazi részeket. <#idiota> Pedig ritka butuska egy pali. Meg hát az egész fámília...
Aramir
Ma a fókuszban beszólnak gyõzikének 😄

Aramir
Fúj bazze, hát hová sülyednek még a magyar újságok???
Zalatnai, az a kb 100 éves öreg a fiatal feleségével, most meg ez?
Broáf <#vigyor>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Rafaelo
gyõzikék haza !!!!!!!

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Mi lesz? Ötliteres pezsgõt veszek, és megiszom egyedül, ha tényleg elkotródik!

BADE
Zaki hogy nyithattál ennek a szennynek topicot???Ráadásul még a büdös retek családját is beraktátok logónak<#levele><#help>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

neked adok igazat<#eljen><#hehe>
<#gun><#gonosz2>

ÁZ!

BADE
Költözzön inkább Strasbourgba!Vagy csöppenjen be a skinheadek közé,a mocskos cigány fajtáját!<#gun>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ScOrpY
asszem Gyõr moson sopronba vagy hova? nem tom pontosan ha tévedek javítsatok ki.
Én nagyon szeretem gyõzikét meg az egész családját...
Semmi bajom velük

Enny1

Na, asszonjda elköltözik, most milesz?<#szomoru1><#taps><#taps><#taps><#taps><#worship>

ÁZ!

ezt a statistzika-problémát már kiveséztük egy-két topicban, de ha Te tanultál statisztikát, akkor tudod, hogy az egész egy nagy kalap parasztvakítás, a hibalehetõség kb. 10000 %, mert akármennyire veri a mellét (esetleg más testrészét) a KSH, 3000 emberbõl nem lehet megmondani, hogy mit nézett 5 millió magyar tévénézõ.

Aramir
És azt honnan tudod, hogy mind a 30 lakásban nézi mind a 2.6 ember (2200 ember/840 lakás=átlag 2.6 ember 😛 )?
A 403-as linket meg szvsz olvasgasd át, nemcsak én nem hiszem el az ilyen statisztikákat, javaslom pl a 27-es hozzászólást.

ezt a hozzászólást nem értem. ha 30 lakásban bekapcsolva marad a tévé (vagyis a mûszer), akkor azt felszorzod az alanyok által reprezentált emberek számával és hibahatáron belül megkapod, hogy összesen mennyi lakásban maradt bekapcsolva a tévé.

ha tanultál statisztikát akkor tudod, hogy mi a reprezentatív minta - és akkor azt is tudod, hogy ha megfelelõen válaasztjuk ki a minta elemeit, akkor (most egyszerûsítek) a bizonyos tulajdonságokkal rendelkezõ alanyok jó közelítéssel reprezentálják a hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ tévénézõk szokásait. (a stat arról szól, hogy nem kell 10M embert vizsgálni ahhoz, hogy megtudd, hogy mit néznek) - ld ugyanez pártpreferenciák vajon a kis pártok népszerûsége miért mindig 3-5%? pedig mindig más 1500 embert kérdeznek meg és mégis, míg a megkérdezettek változnak, az arányok állandóak.
Aramir
Nem, az arányokat nézve inkább 30 nézõ, nem 30 lakás. Szóval kb 10 lakás az a 30. Számolj utánna ha gondolod.

tigeroo
nekem se vazh broáf
Rafaelo
nekem nincs gyomrom hozzá 😮

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

tigeroo
yeahh, van gyomra a kicsinek, PACAL-PAAA-CAAAL!!!!<#hehe><#worship><#worship>
Rafaelo
semmit :I

Ha te elhiszed, hogy azért mert mittudomén kb 30 lakásban bekapcsolva hagyták a tv-t az adásszünet idejére, azt jelenti, hogy több mint 300 ezren nézték, akkor hidd 😊

szerintem az sokkal viccesebb, ha te azt hiszed, hogy 2millió lakásból pont az a 30 került a 800 mért lakás közé, akik bekapcsolva hagyták a tévét. (amúgy meg nyilván nem 30, hanem jóval több)

ez egyszerû statisztika, mit nem lehet ezen érteni?
Rafaelo
😄

Aramir
😄
Gyõzike helyett lehetne fekete képernyõ is, szórakoztatóbb 😛

Aramir
Ha te elhiszed, hogy azért mert mittudomén kb 30 lakásban bekapcsolva hagyták a tv-t az adásszünet idejére, azt jelenti, hogy több mint 300 ezren nézték, akkor hidd 😊