Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre egy normálisan gondolkodó magyar ember.Elegem van abból,hogy aki ezen a fórumon ír,az vagy rasszista,vagy sötét mint a negró.(természetesen tisztelet annak a 2% kivételnek aki nem)Én pontosan ugyan így vagyok Gyõzikével: teljesen közömbös vagyok vele.Ha padlón vagyok éppen,akkor megnézem a mûsorát és tuti,hogy jobb kedvem lesz.
(Más jellegû kérdés: olvastuk egy ismerõsömmel,hogy adatrögzítõként vállalsz munkát.Hol lehet ilyen meló után érdeklõdni?Ha megkérlek segítesz benne? Akár priváton is üzenhetsz ezzel kapcsolatban.Köszi szépen.)
Ha már mindig a cigányságával jöttök, akkor talán abban egyetérthetünk, hogy egész kultúrált cigány család. nem a batyus BKV-t összepiszkítós fajta.
Az meg hogy mit tud, mit nem, az mellékes, mert elég okosan teszi a dolgokat (mint látható - mindenbõl pénzt csinál mostanság), szal nem olyan hülye gyerek.
Egyénisége van, ezért sok pénzt ajánlanak neki.
Kezdõdött a Big Brotherrel, majd ez a show, feleségét akarják fotózni 2 milkáért, szponzor autóval járkál, stbstb szal tudja hogy szerezzen pénzt 😊
ja, meg mint látható, elég sok ismerõse van, nagyon sok mindenki szereti (még ha néhányan ki is röhögik a háta mögött), szal biztos elég sokan segítenének neki, ha valami gikszer lenne,
egész szép kapcsolatkört alakított ki, ami hasznára is válhat késõbb.
Sztem nem olyan hülye, mint ahogy páran hiszik 😊)
1.Lehet,hogy nem tud magyarul,de nézz körül magad körül: Hányan tudnak?(egyébként nagyon felvilágosult vagy Vele kapcsolatba,ezekszerint Téged is érdekel)
2.Szerintem nem az apja pénzébõl él,hanem abból,hogy a sok "nemszeretem Gyõzikét" okostojás megvaszi a CD-jét,na meg elmegy csápolni a koncertjeire.
3.Lehet,hogy tehetsége semmi,de mégis meghallgatják.
4.Végre van a "klántársak" között olyan, aki aki nem a sok gyerektartásból él,hanem a "kúlturságával" megvezeti a magyarokat.Mégis van esze?
5.Sok-sok médiapofát tudnék én még neked itt felsorolni.(agy nincs,pofa van)
6.Mutass olyan TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÓT aki nem a minimálbérre hajt!!Én már csak tudom!Vállalkozó vagyok,és jó a könyvelõm.
7.Aki Vele azonosítja Salgózarjánt, annak annyi esze is van amennyi látszik.Csak sajnálni tudom a szerencsétleneket!
Ha meg Neked ennyi bajod van Gyõzikével akkor nem kell róla tudomást venni.Ne nézd ne hallgasd...
nem is tudom miért basztatjuk gyõzikét amikor láthatóan van igény arra amit csinál, szal nem csak õ érdemel szegénységi bizonyítványt!Zenei tehetsége nulla(ez alá már nem lehet menni)mégis veszik a prolik,na most akkor ki az igazán hülye?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(mindjárt jön Vinyltoy, és jól lecsesz, hogy már megint meg mertem szólalni - utálom a csávót)
Az elõttem szólókkal annyiban nem értek egyet, hogy ez a Te véleményed, ha akarod, sztárold csak. Mintha felfelé úsznál a Niagarán, de ha bírod, csak nyugodtan.
ha nézed, és tetszik, lelked rajta, kutyát nem érdekli. De jobban teszed ha ennek nem adsz túlságosan nagy hangot, mert ne is haragudj de sztárolni a cigót enyhén degradáló ezen a fórumon...
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy háború vessen véget az összesnek...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Egyébként itt volt a Józsi (JAMK) elõtt, elég bulvárosan megvágott jelenetsort adtak le a tévében. (egy ismerõsöm ott volt.)
1ébként ne hidd, hogy Tarjánban ennyi rajongója lenne...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Zalatnai, az a kb 100 éves öreg a fiatal feleségével, most meg ez?
Broáf <#vigyor>#vigyor>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
<#gun>#gun><#gonosz2>#gonosz2>
ÁZ!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én nagyon szeretem gyõzikét meg az egész családját...
Semmi bajom velük
Enny1
ÁZ!
A 403-as linket meg szvsz olvasgasd át, nemcsak én nem hiszem el az ilyen statisztikákat, javaslom pl a 27-es hozzászólást.
ha tanultál statisztikát akkor tudod, hogy mi a reprezentatív minta - és akkor azt is tudod, hogy ha megfelelõen válaasztjuk ki a minta elemeit, akkor (most egyszerûsítek) a bizonyos tulajdonságokkal rendelkezõ alanyok jó közelítéssel reprezentálják a hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ tévénézõk szokásait. (a stat arról szól, hogy nem kell 10M embert vizsgálni ahhoz, hogy megtudd, hogy mit néznek) - ld ugyanez pártpreferenciák vajon a kis pártok népszerûsége miért mindig 3-5%? pedig mindig más 1500 embert kérdeznek meg és mégis, míg a megkérdezettek változnak, az arányok állandóak.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
szerintem az sokkal viccesebb, ha te azt hiszed, hogy 2millió lakásból pont az a 30 került a 800 mért lakás közé, akik bekapcsolva hagyták a tévét. (amúgy meg nyilván nem 30, hanem jóval több)
ez egyszerû statisztika, mit nem lehet ezen érteni?