• béricsi
    Sziasztok!
    Engedjétek meg, hogy hozzászoljak ehehz a kis vitához, ami megy itt pár napja.
    Kezdem unni az olyan embereket, amilyen itt a többség, vagy a buszon, héven, munkahelyen a többség. Hogy mire gondolok?
    Erre a "Jajj de szar ez meg az a műsor, fúj, felháborító, ki nézi ezt a szart? stbstb"
    Eközben TI nézitek, meg mindenki nézi, mert ha nem néznék, akkor nem lenne adás, ugyanis ez egy ÜZLET, nem fogja senki az agyatokat mosni (mint ahogy itt valaki írta), ha nincs rá igény. Ugyanis akkor leveszik, és bedobnak valami mást, amit többen néznek, ergo többen vásárolnak akkor reklámidőt, mert több emberhez juthat el a reklám, ergo a csatornának több pénze lesz.
    Amúgy meg felteszek egy standard kérdést, amit már ti is sokszor feltettetek, és hallottatok, az tuti:
    Ha valami nem tetszik, miért nézitek? LOL, tán olyan mazoisták vagytok?? :)
    Figyeljetek, kavarognak a gondolatok bennem, annyi mindent leírnék, de majd ha esetleg felborzoltam a kedélyeket akkor még reagálok szívesen rátok.
    Amúgy senkit nem akarok megbántani, szóval ne úgy vegyétek. De pl. itt valaki írta, hogy kész van attól, hogy ha a Fásy mulatóban valaki elkezd Darth Vaderesen énekelni... hát gőzöm nincs hogy miről beszélt, mert pl. én ilyet nem nézek, mert nem érdekel. Attól függetlenül "alapműveltségem" van Fásy Ádámról, tudom, hogy van mulatója, meg szépségversenyeket szervez, meg Tasnádira akarják bizonyítani, hogy őt megfenyegette, stb. És még mielőtt elkezdene mentegetőzni, hogy "én nem nézem, a szüleim nézik, szerintem gáz, meg kalap szar"... na csak azt tudom mondani, hogy nem kell, mert elítélni nem szabad senkit, ugye te (Lali G) sem mondod a saját szüleidre, hogy szánalmasak, mert azt nézik??
    Valaki írta, hogy ő nem néz Győzikét, csak a reklámokat, meg a Fébryt, Hetihetest, meg a mittoménmit. Hát erre is tudok mondani valamit: Fábryt nem igényesség nézni, mert esküszöm 10-nél többet nem kefélt a Fábry egész életében, ugyanis annyit beszél a "faszról" minden műsorban, mint a 14-16 éves kamaszok, akiket már nagyon érdekel a téma, de még nem szereztek maguknak csajt. És honann tudom ezt? Hát én is nézek/néztem Fábryt, de pl már másfél hónapja már csak 10 perceket látok belőle, mert sajna mindig elkapcsolok, mert már gusztustalannak tartom a sok "faszozást", meg "brézést".
    Szóval még mielőtt kritizáltok, biztosítsátok be magatokat, mert más úgyis beleköt a ti kedvenceitekbe.
    De mondok jobbat, ne kritizáljuk egymást, ki mit néz, mindenkinek szíve joga.
    Én pl. láttam már Győzikét meg nézem a Szólás szabadságát. Ég és föld, de ha nincs jobb dolgom, mindkettőt megnézem, és az tuti, hogy egyik sem mossa az agyamat, mert mellette olvasok, meg tudok szelektálni is.
    Igazatok van abban, hogy van egy réteg, aki sajna CSAK ilyeneket néz, meg nyomatja az emelt díjas számokra a zsét, de sztem azokkal semmi baj nincs, aki tudja hova tenni a dolgokat.
    Na ámen. :)