• JediMaster
    #1461
    Gyerekek nem lenne egyszerübb ha nem nézné senki és mondjuk elkapcsolna héftőn este más csatornára és akkor az RTL Klub nézettsége leesne, csak hát ezzel az a gond, hogy sok emberke kiváncsi mások gazdagságára vagy éppen nyomorára.
    Ezért lehet ilyen adásokkal nyerni a tévében és sajna amig lószarvan addig veréb is van.

    Kitérhetek a GyőzikeShow-ra, a Bajkeverőkre, VV-sorozatra, stb.

    Előre mondom mindenkinem: Én nem nézem és nem is fogom nézni az ehhez hasonló és tartalmú műsornak nevezett szemeteket, és sajnálom azokat az embereket akiknek ez a mindennapi témája és egy családon belül ezt beszélgetik
    Másodizben pedig a gyerek nézőközönséget akik ilyen műsorokból lesik el, hogy még mit szabad megtenni.

    Főleg a Bajkeverőkkel lesz itt még gond. Várom azt a pillanatot, hogy egy drága szülő hazamegy és vízben úszik a hálószóba, erre a gyerek azt feleli, de anya atv-ben láttam, hogy ez egy jó móka.....

    Képzeljék el miként viselkedhetnek a gyerekek az iskolában miután megnézték ezeket a müsorokat. Azon járhat az eszük miként alkalmazhatják az ott látottakat.
    Sajnos ilyen fiatalságnak fogjuk, illetve fogják atadni az ország vezetését és életét. De belegondolva sajna most is ilyen emberek ülnek ilyen pozicióba.

    Remélem nem kell szégyenkezve mondanom magamról, hogy én milyen országban élek.

    Hát köszönöm ebből nem kérek, és megint csak sajnálni tudom az erkölcsileg és értelmileg megsérűlt gyerekeket és embereket.

    Köszönöm, hogy megszólalhattam.