Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Kéne egy csoport akikkel városról városra járnánk és megvernénk õket.
Salgótarjánba pl kéne olyan 100-200 ember D:
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Állandóan elõ kell rángatni a cigány nem cigány dumát.. Azonkívül hogy a Gyõzõ kellõen közönséges (lásd Segal a VV-bõl vagy bármelyik tuskó valóvilágosat (pedig ott még cigány sem volt bent)) azon kívül semmi kivetnivaló nincs abban amit csinál... talán családszeretetbõl példát is lehet venni róla.. illemet nem ezalapján kell tanítani a gyereknek... Õ legalább nem lopni jár el hanem haknizni Õ dolgozik és kész. Itt Gyõzõrõl kellene, hogy szó legyen és nem a cigányságról. Nem kedvencem mert egy taplónak tartom de õ legalább nem hiszi, hogy okos.. nem úgy mint itt egyesek.. flame-t meg be lehet fejezni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ezt nem kéen,mert akkor be fogják zárni.
Maradjunk csak Gyõzikénél,õt lehet gyülölni,hisz ez a topik témája :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
MERT FÉLNEK..... FÉLÜNK.... Mert a kissebség lassan eluralkodik rajtunk. Ha egy embert beásztat a felsõszomszédja (magyar), BÍRÓSÁG, CSINNADRATTA, HÁBORGÁS, de ha c.gány volt az illetõ, hûha... akkor bizony síri csönd és hulla szag, mert még a végén másnap nem lesz autód... NA EZT NEM SZABADNA HAGYNI, MERT NAGYON NAGYON ROSSZ VÉGE LESZ
Bye
Vendy
Tita ezt te mondtad...
Vendy
És megkérlek arra, hogy tartsd a szavad, IDÉZEM:
"megnyugtatok mindenkit, ma voltam itt utoljára"
"Nem igazán szeretnék ide írni"
Vendy
Szerinted rasszisták vagyunk? Csakmert szerintem nem, ill. a dolog relatív, egyszerûen csak kezd mindenkinek tele lenni a hócipõje azzal, hogy a média folyamatosan a modortalanságot, undorító viselkedést, és a "kissebbséget favorizálja", bár bizonyos fokon érthetõ, hisz manapság ez az eladható.
Mindenki azzal a fax dumával jön nekem, hogy hû de rossz az a rasszizmus, nos sajnálatosan lassacskán meg tudom érteni a rasszistákat. Ha egy "faj" 90 százaléka lop, csak, hazudik, és csak rontja egész magyarország helyzetét, segélyeken élnek, és ha netán elhangzik róluk 1 rossz szó máris RASSZIZMUS,ORTT,MEG A MOSZKVATERES TÜNTETÉS, akkor valószínüleg NEM A MARADÉK 10 SZÁZALÉKRÓL ÍTÉLEM MEG ÕKET! Vagy te igen?
Nem a Gyõzike család dühít, hanem az amit képviselnek!!!
Vendy
Mellesleg blikk információdús napilap... éljen..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#1352, #1358 hát én nem nagyon vagyok kiváncsi a zebra szafarira, wááá Gyõzi külön ruhákat varratott hozzá, most meg árverezik és jótékony célra adományozza a pénzt, ki hinné ??<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az átkozódása hova vezetett gyõzinek?? ide
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
És még valaki védõügyvéd itt mondta, hogy nagyon édes kislány. Meg amilyen ordibálást levágott, antiszociális. A szülõk idióták, ezért egy ördögi kör a cigányság, hát szerencsétlen gyerek ilyenek lát otthon, hogy lenne más mint az elõdei???
De még nem késõ ne félj!!! Trágárkodj, minden A betû helyet Á-t mondj, lopj, csalj hazudj, és meglesz az a félárú cucc <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ja a legfontosabb, ha bárki bármiért megorol rád, csak jelentsd fel rasszizmusért, és sírj, hogy ha elõítéleteik vannak az embereknek veled szembe, mert úgy, semmi okuk, hisz te is csak "DOLGOZNI" és "BEILLESZKEDNI" akarsz! HÖ HÖ HÖ
Ez volt a cig.ány recept.
Vendy
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Vendy
Nem. Annak olcsóbb, aki egy egész stábbal megy be a boltba. Ja, és nem hátrány, ha kisebbségi is vagy... 😊 vagy inkább 😞
Nekem az életben eszembe nem jutna egy 100.000+ Ft-os ruhára alkudni. Bár ha meg is próbálnék, kiröhögnének.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Miért nem tudott, az anyuka rászolni (finoman kifejezve magam). Szocializálodjon a többi gyerek, nézzék csak a tévében, hogy kell viselkedni egy boltban......
És üzenem a TISZTELT BOLTI ELADÓ HÖLGYEKNEK, hogy ugye én is FÉLÁRON vehetek mindent???? ANNAK ADJÁK OLCSÓBBAN AKI SZAKAD A PÉNZ ALATT!!!! Rohadtul felháborító!!!
Vendy

mekkora arca van a rohadt nigrójának...
...sose azt nézd...
röhej
De azé mindennek van határa jo lehet a sok pénzé az eladó pakolt utána, de más meg vegye meg a gyerekinek amivel Virág a földön korcsolyázott? <#duma>#duma>
#1336 nem csak elvitte hanem ellopta, meg valami húsz napig egye a rohadás a gyomrát, nem hogy örült volna annyira oda volt a kutyáé nem hogy hálás lett volna, akár elkóborolt akár elvitték mé nem vigyáztak rá jobban? Képzelem ha otthon lett vólna ez az agybeteg, mit kap a szegény csóka aki visszavitte??
na annyit átkozódott hogy Beja asszony tanzániába valami gyomorbajt kapott, szenved má két napja.
#1338 mit vársz egy született tudatlan hulladék agyutól??
Az angol óra tök kamu volt, de a szõke csajt egybõl kiszurta magának<#wilting>#wilting>
És elsõ nap má értett mindenki angolul?? wááá betették valami 10. vagy 20. órára ugy is csak hülyült rajta, nem akar az angolul beszélni hisz magyarúl se tud
<#nyes>#nyes>