• TITA 2004
    WOW de azé lenné a helyébe?? általatok mondott semmié, ilyen helyzetbe?? //Te komolyan ennyire sikeres embernek tartod őt????// hmm nem montam sikeres, de mégis duskál a money-ba. Rád mié fognak emlékezni ?? Ti a semmié mit kaptok? 31 évessen ti mit mutattok majd fel? a nagyképü legyalázó viselkedéseiteket?? Nem lehet mindenki perfekt 5 nyelvet beszélő egyetemet végzett bank igazgató. Kell egy Győzi is, akit lehet gyalázni, ha nem ő lenne lenne más, találtok mindig erre alanyt. A ti korosztályotok, csak ezt tudja sajna. Más megvitatni valamit, és más gyalázni, és lemondani mindennek még a gyerekeket is. Hol a tisztelet tanusítás tőletek, amit ti vártok el mástól?? Akkor ti külömbnek érzitek magatokat? Amiket irtatok ebbe a topicba? Olvassátok el, én elszörnyedtem. Akik messze távol vannak az inteligenciátol azok magukra ismernek benne, és azé lázadnak ennyit. De végül is van aki az egyetemi végzettségével is az FKF RT díszes tagja. Ezt a topicot meg javaslom nevezétek át: Gyalázd Győzikét és családját topicnak. Te meg küldd magadat jobb helyre, hátha te is szórhatod ott a pénzt, csak azt má senki se látja.