- 11900 huf a game +1 hónap "ingyenes" elérés DE ezt már nem tudod megrendelni és bár feb11 a kezdés, feb14 előtt nem szállítják.
- ha nincs dombornyomott bank kártyád, akkor csak márciustól játszhatsz, mert különben gamecard kell (6700huf, 2 hónap elérés), amit márciustól szállítanak kis hazánkban (különben net tudod elkezdeni az "ingyenes" periódust SEM)
- a grafika szép, a helyszínek tényleg mesések (különösen az instance-ok), a nehézségi fok nagyon be van lőve
- néha rettenetes a lag, akár 1 sec-re is megáll a kép, hardware-től függetlenül.
- azon a HW specen amit minimumnak megadtak tényleg elfut, bár pixelshader 3.0 és TTL nagyon megdobja
- kevés hülyegyerek, sok segítőkész emberke játsza
- csak egy url: www.games.ruinedmylife.com :)
- veszélyes, mert ha munkaidőben játszod kirúghatnak (bár a kari gyorsabban fejlődik ;)
- a beta óriási élmény volt, főleg a tömeg és a jól szervezett raid-ek miatt (amolyan assault)
- a Blizzard srácok meg forduljanak fel a Judgement Day lvl500-as ellenfelei miatt, egy csepp esélyünk sem volt :(((((
Én csak egy hétre szálltam be és NEM vettem ki szabit :) így maradok 10telettel:
minimano (lvl21 gnome (arcane-fire) mage)
[minimano welcomes everyone]
[minimano says good bye]
/w Blizzard I'll have my revenge in retail.