• steweee
    na mindegy, azért ezen kívül is vannak még irányítási hibái a játéknak, mindenesetre azt kell hogy mondjam az első fejezet végigjátszása után hogy az utóbbi idők egyik legjobb és legüdítőbb játéka. nagyon kafa.igazán hangulatos és le a kalappal a készítők fantáziája és ügyessége előtt.

jól veszem észre hogy bizonyos pályákat csak bizonyos karakterekkel lehet maximumra megcsinálni az ugrás vagy az ajtónyitás miatt?tudni kell hogy mikor melyiket vigye az ember freeplayban. viszont az nem világos hogy mondjuk a dark mault hogy lehet kinyírni egy jedivel ha visszuk artuditut aki mondjuk kellene a végén az extra darabkák megszerzéséhez. két jedivel is csak úgy tudtam kinyírni hogy körbevettem és mindkét kezemmel nyomogattam mindkét karinak a támadást, és akkor az egyiket védte a másikkal meg talált, de nem volt könnyű egyszerre két karit irányítani is.mondjuk elég intelligens a társ, van hogy egymást emelik jedi erővel, viszont harcban gyenge a gépi játékos és néha le is esik egy szakadékba.viszont ketten nagyon állat lehet vele játszani, kár hogy nincs kivel.és van néhány hely amit csak úgy lehet megcsinálni ha már tudja az ember mi következik. pl a hangárban mikor kinyílik a hangárajtó felemelkedik az űrhajó és akkor lehet ugrással elérni a spec darabkát, viszont míg a nyitással bíbelődtem, félrenyomtam és kirepült a hajó tetején álló jedi és lezuhant :)