1063
-
#462 hát konkrétum nincs, h mi miért történik, csak megtörténik, tehát az eseményt látod, mintha egy hang nélküli filmet néznél :D :D -
#461 Ma kezdtem el játszani a játékot (öcsémel egyszerre) és rosszabbra számitottam. Nem tudja véletlenül valaki, hogy kell elmenteni & kilépni a játékból? :-D -
Kovász #460 Sztem nem spoileres az episode 3, sőt, az első fele az már a Clone Wars-ban is benne van (tudjátok, az a SW rajzfilm). -
ponty1 #459 Hát már próbáltam de .... Még csak 7 éves és lány ! Az ugrálós részek húú...... -
CéZé #458 mi lenne ha egyszerre játszanátok vele ? :) -
ponty1 #457 Úgyhogy mostanság kevésszer van nálam a gép ! -
ponty1 #456 Hát igen ! Eléggé ! mivel hogy az édes kistestvéremet alig lehet kivakarni a gép elől mert mindíg ezt nyomja de szegényke nem halad -
#455 énse akarom elkezdeni majd május után! -
#454 Ejj de lassan haladsz...:) -
ponty1 #453 Csak vicceltem .......... -
ponty1 #452 Nah ! Már csak 1 pálya van ! Az 1. epizód utolsója ! Nagyon tetszik a játék ! Köszönöm .....
-a nagymamámnak
-a testvéreimnek
-a muteromnak
-az internetes haverjaimnak ........ -
#451 Szeintem minden ami benne van már rég köztudott.... -
Verseghy #450 Akkor majd Május 20dikán elkezdjük:P THX -
#449 hát ja... -
#448 mennyetek fel ameddig csak tuttok, majd a LEGO-kat hozd le jedierövel, amibol csinál 1 kisseb kiemelkedést, majd ájjá rá a klónnal és ugrálva próbáld szétlöni a robbo hordót. -
Verseghy #447 Az Episode III pályái nagyon spoileresek? Mert nem merjük elkezdeni..:) -
#446 Szasztok láttam h bittorrent fileok vannak hozzá le is töltöttem de az azureus nem tölti le (eddig még semmit sem töltött le semmiből) mit kell hogyan beállítani h menjen v vmi linket a letöltéshez lécci segítsetek -
Mihail #445 ezzel megy zsírul a hang? -
#444 ezt hogy hozod be? -
#443 Ááááááááááá..!!! Nagyon kész vagyok. Tetszik ez a játék, könnyed, szórakoztató, szép (LEGO szemmel), ötletes és SW. Engem totál levett a lábamról. 27 éves fejjel jobban bejön ez a játék, mint a nagy névnek számító D3 kieg, vagy bármi mostanában a piacra került játék közzül. Kééész. Annyira zseniálisak a gegek, az erő kidolgozások, pálya menetek. Totál kellemes élmény. MUST HAVE! -
Kovász #442 zolo, Mihail: olvassatok vissza -
#441 Hi all!A 3.epizód 3.küldetésnél miután a hapiból 4 szívet levettem és aztán felugrik egy hegyre ahol nem lehet elérni.Mit kell csinálni? -
Mihail #440 hang mitől akadozik?? -
Kovász #439 akkor meg megvárod míg befejezi a kombóját (asszem 3 ütés), utána meg ugrás+ütés... nem olyan bonyolult -
#438 jaja én is igycsinálom -
steweee #437 ezt honnan veszed? csak nála kapcsoltam be hogy hátulról is tudjam ütni.meg az űrhajónál míg az egyik nyitja a kapukat a másik felugorva elkapja a cuccot.és nem szeretem mikor folytogatják az egyik karakteremet, meg így hamarabb megvolt a pali. :) -
#436 lol, te 2 játékos módra állítva játszol.... -
#435 váltani kell bazzeg. ez a lényeg. mikor folytogatni kezd átváltasz, és amíg folytogatja a másik karaktert addig sebzed.... -
steweee #434 tudom hogy kell váltani az emberek között és hogy hogyan kell egy vagy kétjátékos módba váltani.DE ha elolvastad volna amit írtam, akkor láthattad volna hogy azt írtam hogy pl a dark maul ha csak egy karival támadom kivédi a csapásait. ezért kell egy másik aki hátbatámadra közben és megsebzi. viszont ha gépin hagyom akkor az csak töketlenkedik -
#433 Hello all.
Valaki tudna nekem segíteni?
Letöttöttem torrentről ezt a verziót:
Lego.Star.Wars.PROPER-RELOADED
Feltelepítettem,utána rá a crack,de nekem a hang kurvára akadozik!!
:(
Valakinek nincs tippje? -
Kovász #432 bazz, a kétjátékos mód arra van (F2), hogy ketten jáccatok. Ha egyedül nyomod, akkor úgy kell váltani, hogy a társad felé fordulsz, és nyomsz egy i betüt. Csak kicsit figyelni kéne a tutorial szövegre...
A másik: freeplayben szabadon váltogathatsz az emberek között u-val és o-val, szal nem csak 2 adott karival tucc menni -
steweee #431 na mindegy, azért ezen kívül is vannak még irányítási hibái a játéknak, mindenesetre azt kell hogy mondjam az első fejezet végigjátszása után hogy az utóbbi idők egyik legjobb és legüdítőbb játéka. nagyon kafa.igazán hangulatos és le a kalappal a készítők fantáziája és ügyessége előtt.
jól veszem észre hogy bizonyos pályákat csak bizonyos karakterekkel lehet maximumra megcsinálni az ugrás vagy az ajtónyitás miatt?tudni kell hogy mikor melyiket vigye az ember freeplayban. viszont az nem világos hogy mondjuk a dark mault hogy lehet kinyírni egy jedivel ha visszuk artuditut aki mondjuk kellene a végén az extra darabkák megszerzéséhez. két jedivel is csak úgy tudtam kinyírni hogy körbevettem és mindkét kezemmel nyomogattam mindkét karinak a támadást, és akkor az egyiket védte a másikkal meg talált, de nem volt könnyű egyszerre két karit irányítani is.mondjuk elég intelligens a társ, van hogy egymást emelik jedi erővel, viszont harcban gyenge a gépi játékos és néha le is esik egy szakadékba.viszont ketten nagyon állat lehet vele játszani, kár hogy nincs kivel.és van néhány hely amit csak úgy lehet megcsinálni ha már tudja az ember mi következik. pl a hangárban mikor kinyílik a hangárajtó felemelkedik az űrhajó és akkor lehet ugrással elérni a spec darabkát, viszont míg a nyitással bíbelődtem, félrenyomtam és kirepült a hajó tetején álló jedi és lezuhant :) -
steweee #430 nos, a baj csak ezzel az hogy ezzel a módszerrel az a karakter aki eddig az alap player 1 volt és bekonfigoltam gamepadra, átkerül a bal oldalról a jobb oldalra és már billentyűvel kellene irnyítanom. és akárhogy cserélgetem mingig az aktuális karakter marad billentyűkiosztáson. hihetetlenül szarul van ez megoldva. nem tudom mi a baja, de higgyétek el nem én vagyok a hülye. ha nem lenne gémpadom nem izgatna a dolog, mert nem nehéz irányítani, csak ezzel sokkal kevésbé terheli a kezet.na mindegy -
#429 azok kint vannak kiállítva a bisztró előtt(mögött, oldalt:))
a két karakter meg szerintem(a sziluettjükből kiindulva)két gyerek, talán leia és luke... -
IceTom #428 és azok az űrhajók,karakterek amiket páyla végén ha 10 össze gyűjtök azokkal mit lehet csinálni?és mi van a bonusz ajtó mögött és mi a két karakter -
#427 minden pályán össze kell szedni annyi legodarabot, hogy a felső kijelző beteljen -
IceTom #426 mi van a bonus ajtó mögött és mit kell csinálni hogy oda bejuthassak? -
#425 Pedig szerintam az a IV epizód:D -
#424 Da a klónok rohattsokan voltak és az elég még 3 epizódhoz:D
Különben a LEGOklónoknak(:D) már rohamosztagossisakja van má a III. részben.
És Anakiné mé klónokmentek + stb?:D -
#423 rohamosztagosokat sorozzák, klónokat "tenyésztik".