Betiltották az ölelkezést és a csókolózást a sulimban!
  • Cnut
    Na, tapasztalat! Komolyan veszik... Rámszóltak többször és egyik nap a jófej igazgató helyettes (akit eddig a legrendesebbnek és haladónak tartottam) is és mondta hogy soha ne csináljunk ilyet, meg nem érti hogy ezt mért itt kell. Meg hogy ez egy olyan dolog amit nem szokás az utcára vinni. Valójában akkor jöttem rá hogy mi a különbség az utca és a suli között. Ugyanannyit lehet tanulni mindkettőben, csak az egyik fűtött de korlátozott. Ha a másik ig helyettes vagy akárki más lett volna szarok a fejére, de tőle nagyon meglepő volt. Szal, mellbe vágott. És ezek után a kövi órán, törin azt tanultuk hogy: "a Szabadság azt jelenti hogy bármi megtehető ami másnak nem árt" /1789. aug. 26 Az emberi- és polgárjogok nyilatkozata/ na ez jól felkavart, fel is íródott a folyosó falára (krétával, mert az nem rongálás/. Azóta még jó soxor ránk szóltak, de vagy nem olyan komolyan vagy meg olyan szánalmas tanárok akiktől nem lep meg. Azóta találtunk egy olyan folyosórész ahol kevesebb tanár mászkál, de akkor is gáz ez a XXI. században. Na csak ezt akartam. Ja, apám volt jófej, elmeséltem neki a sztorit, meg a szabadságos idézetet, erre ő: "Hát így van, ne is csináld! Ezzel ártassz azoknak a kielégítetlen, kivénhedt picsáknak akik ott tanítanak! Tudom milyenek, dolgoztam ilyen helyen" Ő is középiskolában tanított :))) De már jó útra tért azóta. Hát itt képeznek engem a társadalom értékes építőkövévé. Ebben a belvárosi elitnek nevezett gimnáziumban (persze azzal hogy wc-ben kik hogy füveznek azzal itt sem törődnek, de engem basztani kell hogy ott vagyok annak a lánynak az 50m-es körzetében akit szeretek és akkor ne öleljem meg a szünetben... na mind1)