248
Betiltották az ölelkezést és a csókolózást a sulimban!
  • brad
    Na látod meg van a helyzet megoldása.
  • Cnut
    Akkor bennelennél egy olyan cserében hogy mi áthozzátok a füstjelzőket hozzánk és nem smároltok helyettünk?
  • franco
    nálunk már a klotyóban is extra füstjelző van szal...
  • Cnut
    Na, tapasztalat! Komolyan veszik... Rámszóltak többször és egyik nap a jófej igazgató helyettes (akit eddig a legrendesebbnek és haladónak tartottam) is és mondta hogy soha ne csináljunk ilyet, meg nem érti hogy ezt mért itt kell. Meg hogy ez egy olyan dolog amit nem szokás az utcára vinni. Valójában akkor jöttem rá hogy mi a különbség az utca és a suli között. Ugyanannyit lehet tanulni mindkettőben, csak az egyik fűtött de korlátozott. Ha a másik ig helyettes vagy akárki más lett volna szarok a fejére, de tőle nagyon meglepő volt. Szal, mellbe vágott. És ezek után a kövi órán, törin azt tanultuk hogy: "a Szabadság azt jelenti hogy bármi megtehető ami másnak nem árt" /1789. aug. 26 Az emberi- és polgárjogok nyilatkozata/ na ez jól felkavart, fel is íródott a folyosó falára (krétával, mert az nem rongálás/. Azóta még jó soxor ránk szóltak, de vagy nem olyan komolyan vagy meg olyan szánalmas tanárok akiktől nem lep meg. Azóta találtunk egy olyan folyosórész ahol kevesebb tanár mászkál, de akkor is gáz ez a XXI. században. Na csak ezt akartam. Ja, apám volt jófej, elmeséltem neki a sztorit, meg a szabadságos idézetet, erre ő: "Hát így van, ne is csináld! Ezzel ártassz azoknak a kielégítetlen, kivénhedt picsáknak akik ott tanítanak! Tudom milyenek, dolgoztam ilyen helyen" Ő is középiskolában tanított :))) De már jó útra tért azóta. Hát itt képeznek engem a társadalom értékes építőkövévé. Ebben a belvárosi elitnek nevezett gimnáziumban (persze azzal hogy wc-ben kik hogy füveznek azzal itt sem törődnek, de engem basztani kell hogy ott vagyok annak a lánynak az 50m-es körzetében akit szeretek és akkor ne öleljem meg a szünetben... na mind1)
  • krisztike
    A mai világban ez már természetes.:-DDD
  • uv
    és a kezem is remeg
  • krisztike
    Ez van...(villany le lehet kapcsolni...:-))
  • uv
    a hajam is hullik, és már a puhasága sem a régi
  • krisztike
    Höm,még nem ellenőriztelek le.:-)
  • krisztike
    Mi az a 4?Tanár nénit is szeretnél?
  • uv
    egy se. nincs fogam (se lábam - alakulok)
  • ÁjjLe BoBBi
    kérekszépennnn!!4
  • krisztike
    Hány fogad tört a seggembe?
  • uv
    vén szipirtyó
  • krisztike
    Simogatást is kérsz kisfiam?Nagyon jó a technikám...:-D Esti mese? Ja,jól van a hugicád is...
  • ÁjjLe BoBBi
    szólíthatlak anyunak?
  • krisztike
    Gyerekek ,mit szóljak én?(28 leszek) :-)
  • PResident Evil
    betyár :D
  • ÁjjLe BoBBi
    meg meg elszállt az idő felettem már lassan 20 vagyok
  • krisztike
    Szegény hogy megöregedtél már...:-DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    annak a tanárnak törném először darabokra a karját aki az alábbi dolgok miatt intést akarna adni :)
    vagyis törtem volna de azok az idők már elszálltak :)
  • ÁjjLe BoBBi
    de szánalmas! ezen már csak mosolyogni lehet...mekkora nulla aki ilyeneket kitalál
  • krisztike
    Egy zacskóóót?1 benga állat kinézetű gyerek pedig a tanár fejére húzza azt és közli vele,hogy tegyen bele 1 kis higítót és máris szépnek látja majd a világot,kedves tanárúr.
  • Punkerwork
    kioktatni próbálja a népet és nem tanítani
  • Loál János #184
    Itt a fórumon szokott... :C
  • Ronny
    hol tantítasz?
  • Vlala #182
    Nem, ugyanis a "másik oldalhoz" tartozom, féltanár vagyok.

"behívatja a szülőket" Nagy dolog, max. a kedves mama és papa büszkék lesznek az utódra.
    Ha valaki kap egy ilyen beírást, szkennelje már be légyszi, én is röhögni akarok rajta!

Vagy esetleg megpróbál közéjük állni a tetten érő tanerő?
    Vagy a csók közé (nah ezt jól megmondtam) tart egy papírlapot?
    (vagy csak egyszerűen zacskót durrant a fejük mellett, hogy jól megijedjenek, és egy teljes percre elmenjen a kedvük a csókolózástól...)
  • krisztike
    Nekiáll kántálni,hogy az ilyen dolod csúnya,ez is az ördög műve.Járj el templomba és mondjál el 100 Mi atyánkot!Behívatja a szülőket,szivatgatni kezd stb....:)
  • krisztike
    Nem bemondanál?:D
  • Vlala #179
    de tényleg, hogy akadályoz meg egy tanár egy ilyet? (még jó, hogy nálunk nincs hasonló sem, különben rögtön felmondanék)
  • krisztike
    Mindent meg lehet oldani.
  • krisztike
    Ez nagyon jó!Fantáziád az van...(hányszor írtad már alá az ellenőrződet te?:)))
  • Vlala #176
    A másik brutálnagy poén: "Ha valaki ilyet lát, akadályozza meg!"
    Innentől olyan lesz, mint régen a cigizés, csak a vécében mernek majd csókolózni, azt az elhanyagolható problémát párcserével áthidalva, hogy a vécék általában nemhez kötöttek...
    Hiába, az iskola az élwetre nevel. Az üvegházhatásra és a globális felmelegedésre...
  • Vlala #175
    UP
    Tényleg, milyen büntit kap, ha valaki csókolózik?
    Tegnap elképzeltem, és jóízűt nevettem rajta magamban (már jöttek a fehér ruhások az új kabátommal):

Tisztelt Szülők!
    Értesítem Önöket, hogy gyermekük az óraközi szünetben átölelte a barátnőjét, és mindennek a tetejébe még meg is csókolta! Ezért osztályfőnöki intésben részesítem!"

Válasz: Tisztelt OSztályfőnök,
    Tudok a kapcsolatról, áldásom rájuk.
    A Tisztelt Szülők.
  • krisztike
    Még ennél is rövidebbre?(de más nem fog ezzel rövidülni?)
  • hykao #173
    Ehh, má' nagyon off, de egye fene...
    Ez egy majd 20 éves nicknév, még '86-ból...a ZX Spectrumos időkből...és a keresztnevemből jött...(először harrykao volt, ez rövidült le hykao-ra, amikor az egyik játék highscores táblázatába csak 5 karakteres nevet lehetett írni...de má' lassan mindenki csak hyk-nek írja, úgyhogy lehet, hogy tovább rövidül...)

Na én megyek aludni, a sokszáz fórumozós képekkel úgyis elbíbelődsz egy darabig... :)
  • krisztike
    Mért 'hykao' a neved?(láttam,köszönöm:))
  • hykao #171
    ???
    pl. Fórumozók Fényképei topikban a bannerre kattintva jutsz a képtárba, de ott van a fórum főoldalon is a fórum menüben a linkje...

na egye fene, belinkelem neked: http://tagok.sg.hu/keptar/index.php
  • krisztike
    nem találom(rakd be ide talán!):)
  • hykao #169
    Akkó' kukkants be a képtárba...és láthatsz... :)