Tilos a smárolás a sulimban!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
vagyis törtem volna de azok az idõk már elszálltak 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"behívatja a szülõket" Nagy dolog, max. a kedves mama és papa büszkék lesznek az utódra.
Ha valaki kap egy ilyen beírást, szkennelje már be légyszi, én is röhögni akarok rajta!
Vagy esetleg megpróbál közéjük állni a tetten érõ tanerõ?
Vagy a csók közé (nah ezt jól megmondtam) tart egy papírlapot?
(vagy csak egyszerûen zacskót durrant a fejük mellett, hogy jól megijedjenek, és egy teljes percre elmenjen a kedvük a csókolózástól...)
Innentõl olyan lesz, mint régen a cigizés, csak a vécében mernek majd csókolózni, azt az elhanyagolható problémát párcserével áthidalva, hogy a vécék általában nemhez kötöttek...
Hiába, az iskola az élwetre nevel. Az üvegházhatásra és a globális felmelegedésre...
Tényleg, milyen büntit kap, ha valaki csókolózik?
Tegnap elképzeltem, és jóízût nevettem rajta magamban (már jöttek a fehér ruhások az új kabátommal):
Tisztelt Szülõk!
Értesítem Önöket, hogy gyermekük az óraközi szünetben átölelte a barátnõjét, és mindennek a tetejébe még meg is csókolta! Ezért osztályfõnöki intésben részesítem!"
Válasz: Tisztelt OSztályfõnök,
Tudok a kapcsolatról, áldásom rájuk.
A Tisztelt Szülõk.
Ez egy majd 20 éves nicknév, még '86-ból...a ZX Spectrumos idõkbõl...és a keresztnevembõl jött...(elõször harrykao volt, ez rövidült le hykao-ra, amikor az egyik játék highscores táblázatába csak 5 karakteres nevet lehetett írni...de má' lassan mindenki csak hyk-nek írja, úgyhogy lehet, hogy tovább rövidül...)
Na én megyek aludni, a sokszáz fórumozós képekkel úgyis elbíbelõdsz egy darabig... 😊
pl. Fórumozók Fényképei topikban a bannerre kattintva jutsz a képtárba, de ott van a fórum fõoldalon is a fórum menüben a linkje...
na egye fene, belinkelem neked: http://tagok.sg.hu/keptar/index.php
Ha csúnya kislány voltál-vagy, akkor hogyhogy mindenki téged akart gerincre vágni??? Tán azt hitték, hogy emiatt könnyû préda leszel vagy mi?
szal nagyobb a füstjük, mint a lángjuk, aztán egyszercsak jól beszerelmesednek...és õk sírnak legjobban, mint a fürdõskurvák... 😊)
de ez má' nagyon off... 😊
hisz nemsoká' 28 éves leszel..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Igaza van, mert a szerelem az egy szép emberi érzés ugyebár, és ez együtt jár azzal, hogy szereted megsimogatni, megölelni, megcsókolni a párodat. Ez egy természetes dolog, amiben nincsen semmi rossz.
Viszont. Az iskola egy közintézmény, bizonyos határokat be kell tartani, és ezek a határok pontosan azért fontosak, mivel kamaszokról van szó, akiknek erõsen alakul még ekkor a jelleme. Nem mindenkinek adatik meg ebben a korban egy barát vagy barátnõ, mondjuk azért mert félénk, visszahúzódó, nem olyan a külsõje, amilyennre azt mondják, hogy: "fúbazmeg dejó muff/hûû, de jó pasi!" Ezeknek a kamaszoknak méginkább csorbulhat az önértékelése, hiszen ebben a korban ez válik az egyik legfontosabb mércévé, hogy van-e csaj/pasi. Kevésnek érzik magukat AHHOZ, és ez még jobban elmélyülhet. Lehet azt mondjátok, hogy eltúlzom a problémát, mert mondjuk ti a másik oldalhoz tartoztok, akiknek nincsenek ilyen jellegû problémáik, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek is a fórumon, akik a fent említett csoporthoz tartoznak, csak mondjuk nem írnak, mivel nincs ilyen jellegû tapasztalatuk.
Harmadrészt: kultúrált formában való ölelésnél, simogatásnál, csóknál biztos vagyok benne, hogy egy tanár sem szólna semmiért. Ne úgy akard bebizonyítani, hogy szereted a párodat vagy, hogy te vagy a faszagyerek, hogy az iskola közepén smárolsz. Ha tényleg szeretitek egymás, nem ezen fog múlni, és kibírjátok délutánig.
egyébként menny oda az igazgatóhoz és csendesen kérdezd emg tõle hogy "-kutyád jól van-e..? szerintem nem.." másnapra..😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu