Tilos a smárolás a sulimban!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
egy se. nincs fogam (se lábam - alakulok)<#nyes><#nyes><#nyes><#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ÁjjLe BoBBi
kérekszépennnn!!4<#hawaii><#nyes><#nyes>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

krisztike
Hány fogad tört a seggembe?<#boxer><#duhos2><#smile>

uv
vén szipirtyó <#nyes><#wilting>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

krisztike
Simogatást is kérsz kisfiam?Nagyon jó a technikám...:-D Esti mese? Ja,jól van a hugicád is...<#eplus2><#nevetes2>

ÁjjLe BoBBi
szólíthatlak anyunak? <#vigyor5><#vigyor>

krisztike
Gyerekek ,mit szóljak én?(28 leszek) :-)

PResident Evil
betyár 😄

ÁjjLe BoBBi
meg meg elszállt az idõ felettem már lassan 20 vagyok <#vigyor><#bee1>

krisztike
Szegény hogy megöregedtél már...:-DDD

ÁjjLe BoBBi
annak a tanárnak törném elõször darabokra a karját aki az alábbi dolgok miatt intést akarna adni 😊
vagyis törtem volna de azok az idõk már elszálltak 😊

ÁjjLe BoBBi
de szánalmas! ezen már csak mosolyogni lehet...mekkora nulla aki ilyeneket kitalál

krisztike
Egy zacskóóót?1 benga állat kinézetû gyerek pedig a tanár fejére húzza azt és közli vele,hogy tegyen bele 1 kis higítót és máris szépnek látja majd a világot,kedves tanárúr.

Punkerwork
kioktatni próbálja a népet és nem tanítani <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János
Itt a fórumon szokott... :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hol tantítasz?

Nem, ugyanis a "másik oldalhoz" tartozom, féltanár vagyok.

"behívatja a szülõket" Nagy dolog, max. a kedves mama és papa büszkék lesznek az utódra.
Ha valaki kap egy ilyen beírást, szkennelje már be légyszi, én is röhögni akarok rajta!

Vagy esetleg megpróbál közéjük állni a tetten érõ tanerõ?
Vagy a csók közé (nah ezt jól megmondtam) tart egy papírlapot?
(vagy csak egyszerûen zacskót durrant a fejük mellett, hogy jól megijedjenek, és egy teljes percre elmenjen a kedvük a csókolózástól...)

krisztike
Nekiáll kántálni,hogy az ilyen dolod csúnya,ez is az ördög mûve.Járj el templomba és mondjál el 100 Mi atyánkot!Behívatja a szülõket,szivatgatni kezd stb....😊

krisztike
Nem bemondanál?😄

de tényleg, hogy akadályoz meg egy tanár egy ilyet? (még jó, hogy nálunk nincs hasonló sem, különben rögtön felmondanék)

krisztike
Mindent meg lehet oldani.

krisztike
Ez nagyon jó!Fantáziád az van...(hányszor írtad már alá az ellenõrzõdet te?😊))

A másik brutálnagy poén: "Ha valaki ilyet lát, akadályozza meg!"
Innentõl olyan lesz, mint régen a cigizés, csak a vécében mernek majd csókolózni, azt az elhanyagolható problémát párcserével áthidalva, hogy a vécék általában nemhez kötöttek...
Hiába, az iskola az élwetre nevel. Az üvegházhatásra és a globális felmelegedésre...

UP
Tényleg, milyen büntit kap, ha valaki csókolózik?
Tegnap elképzeltem, és jóízût nevettem rajta magamban (már jöttek a fehér ruhások az új kabátommal):

Tisztelt Szülõk!
Értesítem Önöket, hogy gyermekük az óraközi szünetben átölelte a barátnõjét, és mindennek a tetejébe még meg is csókolta! Ezért osztályfõnöki intésben részesítem!"

Válasz: Tisztelt OSztályfõnök,
Tudok a kapcsolatról, áldásom rájuk.
A Tisztelt Szülõk.

krisztike
Még ennél is rövidebbre?(de más nem fog ezzel rövidülni?<#ravasz1><#nevetes2><#eplus2>)

hykao
Ehh, má' nagyon off, de egye fene...
Ez egy majd 20 éves nicknév, még '86-ból...a ZX Spectrumos idõkbõl...és a keresztnevembõl jött...(elõször harrykao volt, ez rövidült le hykao-ra, amikor az egyik játék highscores táblázatába csak 5 karakteres nevet lehetett írni...de má' lassan mindenki csak hyk-nek írja, úgyhogy lehet, hogy tovább rövidül...)

Na én megyek aludni, a sokszáz fórumozós képekkel úgyis elbíbelõdsz egy darabig... 😊
krisztike
Mért 'hykao' a neved?(láttam,köszönöm😊)

hykao
???
pl. Fórumozók Fényképei topikban a bannerre kattintva jutsz a képtárba, de ott van a fórum fõoldalon is a fórum menüben a linkje...

na egye fene, belinkelem neked: http://tagok.sg.hu/keptar/index.php
krisztike
nem találom<#nemtudom>(rakd be ide talán!)😊

hykao
Akkó' kukkants be a képtárba...és láthatsz... 😊
krisztike
De mondom sajna nem megy,raktam volna már be 1-2 képet.Én se láttam rólad...<#awink><#nyes>

hykao
Á, ne félts, edzett vagyok! 😊)
krisztike
Nem tudom beszkennelni...lehet,hogy megijednél egyébként is.😄

hykao
Há' mutass képet magadról, úgyis kevés (még mindig) a hölgytag a képtárban! 😊
krisztike
Nem igazán tudom.Falaztam nekik,segítettem a tanulásban,én volta a szemetes ládájuk,úgy gondoltam,hogy mivel fiú barátaim voltak majdnem nekik ennyi elég.Nem csak rólam van szó elég sok lányra szólt ilyen jellegû fogadás.Jó elvoltam kényeztetve nõnap,szülinap,karácsony,évzáró...rahedli ajándék.Ballagásra is annyi gyûlt össze virágból,hogy az összes váza és a fürdõkád is tele volt.Pedig nem vagyok Pamela Anderson csak sokat sportoltam és...nem tudom.

hykao
ha szerelmes az ember, akkor persze, hogy nem hallgat senkire...még a saját lelkiismeretére, józan eszére sem...😊
hykao
Hááát, egyszer mindenki átesik a tûzkeresztségen...csak valakinek ez nem elég, hogy benõjön a feje lágya...s a sokadik csalódás is ugyanannyira megviseli, mint az elsõ... 😊

Ha csúnya kislány voltál-vagy, akkor hogyhogy mindenki téged akart gerincre vágni??? Tán azt hitték, hogy emiatt könnyû préda leszel vagy mi?
krisztike
Igen,túlságosan is,de megérdemeltem nem hallgattam 1-szer senkire,csak "fúú milyen király srác"és tanultam a saját káromon.<#conf><#sir><#falbav><#ravasz1>

krisztike
Tudod,nem néztem a ferok méreteiket és inkább õk sírjanak,mint én.Csúnya kislány vagyok,de õk sem foglalkoztak azzal,hogy beleléptek a lelkivilágomba,hogy szerelmes voltam és fogadásból neki állt megszoptatta a másik csajt utána meg jött rózsával,térdenállva,sírva,hogy engem szeret...köszike ebbõl nem kérek ill.nem kértem.<#ravasz1><#gun>

hykao
hát kanok közt sok az ilyen mentalítású madár...de attól még nem biztos, hogy az iskoládban mindegyik ilyen volt...illetve sok madárnak nagyobb a pofája...mint a farka mérete... 😊)
szal nagyobb a füstjük, mint a lángjuk, aztán egyszercsak jól beszerelmesednek...és õk sírnak legjobban, mint a fürdõskurvák... 😊)

de ez má' nagyon off... 😊
Frank99
te így emléxel a 10 évvvel ezelõtti dolgokra?

hisz nemsoká' 28 éves leszel..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

krisztike
igazad van,de ezt egy 15-16 évesnek próbáld elmagyarázni...😊

<#eljen>

krisztike
Igazad van,de a barmok versenyeztek,hogy vajon az úgy nevezett "csinosabb"személyek közül ki tud a leghamarabb gerincre vágni vkit vagy a kiszemelt illetõt.A sulin kívül is,ha esetleg fel sikerül húzni vkit az is így reagált.

Egyrészt igaza van a felháborodóknak, másrészt nem.
Igaza van, mert a szerelem az egy szép emberi érzés ugyebár, és ez együtt jár azzal, hogy szereted megsimogatni, megölelni, megcsókolni a párodat. Ez egy természetes dolog, amiben nincsen semmi rossz.
Viszont. Az iskola egy közintézmény, bizonyos határokat be kell tartani, és ezek a határok pontosan azért fontosak, mivel kamaszokról van szó, akiknek erõsen alakul még ekkor a jelleme. Nem mindenkinek adatik meg ebben a korban egy barát vagy barátnõ, mondjuk azért mert félénk, visszahúzódó, nem olyan a külsõje, amilyennre azt mondják, hogy: "fúbazmeg dejó muff/hûû, de jó pasi!" Ezeknek a kamaszoknak méginkább csorbulhat az önértékelése, hiszen ebben a korban ez válik az egyik legfontosabb mércévé, hogy van-e csaj/pasi. Kevésnek érzik magukat AHHOZ, és ez még jobban elmélyülhet. Lehet azt mondjátok, hogy eltúlzom a problémát, mert mondjuk ti a másik oldalhoz tartoztok, akiknek nincsenek ilyen jellegû problémáik, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek is a fórumon, akik a fent említett csoporthoz tartoznak, csak mondjuk nem írnak, mivel nincs ilyen jellegû tapasztalatuk.
Harmadrészt: kultúrált formában való ölelésnél, simogatásnál, csóknál biztos vagyok benne, hogy egy tanár sem szólna semmiért. Ne úgy akard bebizonyítani, hogy szereted a párodat vagy, hogy te vagy a faszagyerek, hogy az iskola közepén smárolsz. Ha tényleg szeretitek egymás, nem ezen fog múlni, és kibírjátok délutánig.

tigeroo
tanár-e vagy...
egyébként menny oda az igazgatóhoz és csendesen kérdezd emg tõle hogy "-kutyád jól van-e..? szerintem nem.." másnapra..😊
Dynamic
Szvsz a hangsúly nem ezen van, hanem a tanárok(illetve a vezetõség) prûdségén.
Bandee1987
mi oviban a kislányok szoknyája alá néztünk be állandóan<#vigyor1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CHEAPBOY
<#mf1> Osztom.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Blasta
Betiltották?
JAJJISTENKÉM MILESZ MOST!

Akkó szopjatok-nyajjatok

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"