10571093361148553957.jpg
  • hunbasser
    amúgy már csak az hiányzik,hogy P.G. vele is szerződést kössön mint sp-vel meg papa jo-val és "krújával",mert akkor majd dőlnek ám a fluor klipek meg az sp featek nem gyengén :D amúgy vicc,egyik nap látom anyum megnyitja a böngészőt,ugye origo.hu a kezdőlapja és fluor ott virít az origo címlapján mint celeb. szerintem nem akkora celeb mint ahogy be van állítva. bár nem nézek tv-t,de tényleg annyiszor menne a klipje a viván vagy mi? szerintem majd csak akkor lesz igazán celeb (huu de utálom ezt a szót) amikor már legalább 1-2 éve aktívan a tv-ben játszák a dalait meg a rádióban is. sokkal többet gondol magáról mint mások szerintem.
    ez a "pénzért rapelni mégkirályabb" dolog meg olyan,hogy akkor miért dobja fel az összes albumát ingyen? :D lehet hogy a hősök meg az nks több pénzt keres vele,mert ők legalább pénzért adják az albumu(/ai)kat,ráadásul szerintem drágábban is mennek el fellépni :D

más: busta tevékenységét meg amúgy elismerem,csak az a baj,hogy dobja ki sorban az ugyanolyan számait. kicsit újíthatna már,mert a napokban láttam egy új klipjét,kb kajak a 2008-as pitbull szintjét üti alapzenében meg flowban is.