HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a ragrímekhez? az is költészet valahol.
<#nemtudom>

Fankadelirõl mi a véleményetek? Én a személyiségét nem szeretem, szerintem nem véletlenül vesznek vele össze állandóan... viszont a "költészethez" valami istenadta jó érzéke van, ezt el kell ismerni. nem a flowjáról meg a zenéjére gondolok, hanem a mondanivaló illetve ahogy elõadja, eléggé, hogy mondjam... költõi 😊

hunbasser
nem maga tirpa a mérföldkõ,messze sem,de a flowja mindenképpen olyan,amitõl elájult mindenki és hirtelen olyan flowval kezdett rappelni.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
tirpát én még részegen se tudnám mérföldkõnek tekinteni....😄
amúgy egyetértek a többivel (kivéve még az NKS-t)...bár AC részben lefedi de szerintem meg kell említeni a Fila Rap Jameket meg a 03-as Hiphop missiont...plusz még talán az it's rite-t is ide tudnám sorolni...bár egy kicsit kilóg...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
jahh,kimaradt a felsorolásból essemm is,eleinte õbenne is ott volt egy kis tirpás hangzás,aztán szépen lassan kezdett neki is kialakulni flowja. én most a rappelési technikára értem,hogy tirpás,nem pedig a hangra,mert a hangja mindnek más.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
80's :fenyõ miki behozta a breaket Mo-ra,ezzel a hip hop kultúrát is
90's eleje:AC (ug-ban pedig sírásók,mega sound system,warnin shotz)
90's közepe :Ganxsta és Dope
90's vége: mainstreamben a da flava,undergroundban az idõ urai
2000-es évek elején: rapmotel és akkezdet

azóta szerintem nem voltak nagy mérföldkövek,voltak nagy elõadók és albumok,az 5 csillag nem tudom annak tekinthetõ-e,ha kihozzák még idén az albumukat és elájul tõle mindenki,és merõben új lesz,akkor nyilván mérföldõké fog válni. viszont most lehet hogy ki fogtok nevetni,de tirpa is valamilyen szinten egy mérföldkõ a flowja miatt.én azt veszem észre,hogy a ne szarakodj után mindenki õt kezdte el utánozni szinte,még bobakrome is megmondta,és ha annyira nem is hasonló pár mc-nek a flowja,akkor is érezhetõ rajta,hogy sok killakikittet hallgatott és akaratlanul is sokak flowjában benne van kicsit az a tirpás hangzás. vegyük pl az egész sc bp-t,mikor daynek featelt tirpa,akkor is érzõdött dayen hogy sokkal jobban megnyomja a hangsúlyokat,durvábban akar rappelni,de akit mostanában észrevettem,az a redOne: szerintem mintha összevegyítették volna tirpát siskával,csak más a hang meg a szövegvilág.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
kérdés...szerintetek mik a magyar hip-hop mérföldkövei??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
szerintem elég tirpás a flowja 😄 scbp-ben szinte majdnem mindenki tirpa flowját utánozza 😊

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Na, Harakiri szóló?Kiváncsi leszek Tirpa albumot üti e. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Bulykin
maximális respect!!!!!!
beszarás hogy a Beersee nem tud szar tracket kidobni 😄 imádom õket keci^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hunbasser
túlságosan egoista és beteg.vagy csak túl büszke. lehet hogy már párszor elgondolkozott rajta,hogy ha elõlrõl kezdhetné,akkor teljesen másképp csinálná.képzeld el,még mindig ott lehetne a night childban siska,gõz,artos,deniz,suppah,aztán bustával is jóban lenne,meg lehet,hogy még többen is csatlakoztak volna a night childba és most olyan szintû kiadó lehetne mint a bb vagy a kriminal.ha nem veszik össze az emberekkel és nem változik meg a felfogása...nemzeti érzést nem csak mellet döngetve lehet hirdetni,hanem burkoltan is,lásd: pko vagy mr.busta. tényleg,tudja valaki,hogy a pko-t miért baszták ki a scarcitybõl?

ReaL MaDRid x siempre

hihetetlen hogy mindenkivel össze bír veszni,és sztem még közel sincs hozzá hogy észrevegye mennyire beteg!<#falbav><#wilting>

prá

Danka88
most erre a lélektani dolgokra kattant rá. legalábbis ahogy a fórumokon olvasgatom, olvasgattam, ezért meg se lepõdtem, hogy LélekJelenLét lett az album cime.
Egyébként engem ez nagyon meg tud fogni, nem egy ehhez a témához kapcsolódó könyvet olvastam, kíváncsi vagyok az albumra.

hunbasser
mostmár a jobbik is összeveszett vele,szóval kezdi kitagadni a szélsõjobb is 😊 talán mostmár a buzik jönnek,õk talán még befogadják

ReaL MaDRid x siempre

Gerypapa 95
én sem csípem

rühellem ezt a barmot!<#violent>

prá

Danka88
Uj Fanka album: ...LélekJelenLét...
A borító jól néz ki. 😄

Ízelítõ:

Egyébként mintha FankaDelinek csökkenne a népszerûsége, a legujabb klipje, az "Üdv Abszurdisztánból" 4 hónapja lett feltöltve, 30 ezres nézettség, DSP két nap alatt többet ért el. 😊

LasDen
punnanynál is eléggé sokat használták....

MikX
Jahh, de hol népszerû? a gyökereknél max... szvsz nagyon szánalmas ez a dzsásztintimberlék utánzás...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bulykin
várós

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
a refrént kivéve még fasza is 😊

hunbasser
szerintem olyan semmitmondó a szám meg néha olyan,mintha egy népmesét dallamosan adnál elõ,azok a részek nem nagyon jönnek be.a beat meg mintha egy curtis féle szám alapja lenne,curtis számai alatt meg olyan alapok vannak,amik nekem nem nagyon tetszenek. de azért hajrá,a myspaced már jól néz ki.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ez az autotune mostanság nagyon népszerû...😄

Gerypapa 95

voltmár ?

fixon
ááá :/ véleményem szerint nem tetszik. ezt a refrént meg tényleg NEE már mikor papartiarcnál meghallottam az ilyenféle hangzást már fejemre álltam.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Hello mindenkinek!!! Hallgassatok meg egy új muzsikát az alapot Dj GeryM készitette hallgassátok szeretettel mert nem rossz már aki szereti ezt a stilust Köszi elõre is 8) www.myspace.com/benidee

Pacsiiiiiii mindenkinek!!!
LasDen
ilyen klipeket itthon mé nem tudnak??? Amúgy Atmosphere album elég fasza...de Rhymesaysers nem okozott eddig csalódást...😄

hunbasser
fasza,fõleg ahhoz képest,hogy ingyenes cumó,nekem tetszik (Y) nem egy nagy durr,de annyira pont jó,hogy csettintsen rá egyet az ember,és azt mondja: ez igen,ebben a tkydben még mindig van szufla

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
hasonlóan....és még érteni se nagyon lehetett....

MikX
hátt... izé... nem tudtam végignézni... ez nekem nagyon nemgyere be... idegesített az elsõ mp tõl...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
uh geci most kenem a visszatérést, de az alap, minden odabasz eddig !!! tibbah hangja is kezd "jó" lenni... legalábbis nem annyira irritál mint egy kiherélt MC
Bulykin
hát no comment inkább... 😄
Bigmeket csipázom, de amúgy nem nagy szám

Danka88
Közben TheShow klip is kint.

tigeroo
jaja, big respekt hogy ingyen felrakta... meg tavaly jelent meg kb. ugyan ebben az idõben a silent hill is
Danka88
Mindjárt lejön, remélem nem csalódok. 😊

tigeroo
Tibor Für
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek

Ingyenesen letölthetõ TKyd új albuma A Boldogság Kék Madara
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek
www.bloosebroavaz.hu
Murder3
Na ki milyen stílust kedvel?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Bulykin
óriási szám szerintem, azóta csak ez szól nálam XD

Holnap!

Kérem kapcsolja ki!

fixon
december 17. DAS EFX!
helyszín: A38
muszáj!
ja meg lesz ott K.Kasko, Ozon és Busa Pista.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Gerypapa 95

voltmár ? mert nekem adja amúgy

LasDen
mostanában egész sok DMX-t hallgattam/ok...egyrészt hoggy mennyire hasonlít rá TM, ha már ezt mondogatják...de azon kívül, hogy mindkettõnek kaparós a hangja semmi egyezés 😄 viszont közben észrevettem, hogy talán DMX szövegei a legtisztábbak számomra...rengeteg számában tisztán érthetõek a szavak, ami csak jó nekem 😄

Bulykin
Day vs Mil - Manapság 2010

mekkora igazság már, adja(Y)

Bulykin

Danka88
Legjobb szám az albumról szerintem. 😊

fixon

tigeroo
sztem is elmegy...
kár hogy nincs essemm verze... kurvára kár érte
MikX
Valami ilyesmit gondolok énis... Nem lett valami nagy eresztés

Bulykin
áááh naagyon laza 😄 kúrvajó!