HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nemtudom>#nemtudom>
ReaL MaDRid x siempre
amúgy egyetértek a többivel (kivéve még az NKS-t)...bár AC részben lefedi de szerintem meg kell említeni a Fila Rap Jameket meg a 03-as Hiphop missiont...plusz még talán az it's rite-t is ide tudnám sorolni...bár egy kicsit kilóg...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
90's eleje:AC (ug-ban pedig sírásók,mega sound system,warnin shotz)
90's közepe :Ganxsta és Dope
90's vége: mainstreamben a da flava,undergroundban az idõ urai
2000-es évek elején: rapmotel és akkezdet
azóta szerintem nem voltak nagy mérföldkövek,voltak nagy elõadók és albumok,az 5 csillag nem tudom annak tekinthetõ-e,ha kihozzák még idén az albumukat és elájul tõle mindenki,és merõben új lesz,akkor nyilván mérföldõké fog válni. viszont most lehet hogy ki fogtok nevetni,de tirpa is valamilyen szinten egy mérföldkõ a flowja miatt.én azt veszem észre,hogy a ne szarakodj után mindenki õt kezdte el utánozni szinte,még bobakrome is megmondta,és ha annyira nem is hasonló pár mc-nek a flowja,akkor is érezhetõ rajta,hogy sok killakikittet hallgatott és akaratlanul is sokak flowjában benne van kicsit az a tirpás hangzás. vegyük pl az egész sc bp-t,mikor daynek featelt tirpa,akkor is érzõdött dayen hogy sokkal jobban megnyomja a hangsúlyokat,durvábban akar rappelni,de akit mostanában észrevettem,az a redOne: szerintem mintha összevegyítették volna tirpát siskával,csak más a hang meg a szövegvilág.
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
beszarás hogy a Beersee nem tud szar tracket kidobni 😄 imádom õket keci^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ReaL MaDRid x siempre
prá
Egyébként engem ez nagyon meg tud fogni, nem egy ehhez a témához kapcsolódó könyvet olvastam, kíváncsi vagyok az albumra.
ReaL MaDRid x siempre
prá
A borító jól néz ki. 😄
Ízelítõ:
Egyébként mintha FankaDelinek csökkenne a népszerûsége, a legujabb klipje, az "Üdv Abszurdisztánból" 4 hónapja lett feltöltve, 30 ezres nézettség, DSP két nap alatt többet ért el. 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ReaL MaDRid x siempre
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Pacsiiiiiii mindenkinek!!!
ReaL MaDRid x siempre
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bigmeket csipázom, de amúgy nem nagy szám
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek
Ingyenesen letölthetõ TKyd új albuma A Boldogság Kék Madara
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek
www.bloosebroavaz.hu

Kérem kapcsolja ki!
helyszín: A38
muszáj!
ja meg lesz ott K.Kasko, Ozon és Busa Pista.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-