10571093361148553957.jpg
  • hunbasser
    linkeltek most nekem msnen egy napiszaros linket,amin egy youtube videó található,egy della mc szám,amiben oltja fluort,alatt pedig a kommentek hogy "huu ez milyen szar,ez a gyerek most oltotta le inkább saját magát" meg hogy "fluor ezerszer jobb". nem regisztrálok a napiszarra amiatt hogy egy posztot írjak,meg oda ilyen embereknek miért is,inkább itt kifejtem ezzel kapcsolatban a véleményem.

nem ítélem el fluort,mindenki azt csinál amit akar.nem ítélek el valakit azért,mert a tv-ben akar szerepelni és pénzt keres azzal,amit csinál,sőt még a rajongótábora miatt sem ítélem el,bár mondjuk nincs olyan mc,akinek kifejezetten vágya az,hogy tini rajongótábora legyen,felhagyván egy hozzáértő,20-30 éves korosztálybeli rajongótábort.
    fluor is jobban örülne neki,ha értelmes dolgokról kéne rappelnie,és úgy lenne híres és így keresne vele pénzt,ráadásul még nem is a tinik bálványa lenne.
    fluor kibaszik magával,ez az ő dolga.feladta azt,hogy több évig ismert legyen. mert nézzük meg,undergroundban akik elkezdték 10-15 éve azok ma is nyomják és ismertek. de hol lesz 5 év múlva sp meg fluor? akkor fluor már 28 éves lesz,undergroundba nem mehet vissza,mert csúnyán hátat fordított neki,a tinik meg már akkor rég mást fognak szeretni.fluor most pár év alatt megszedi magát,aztán a feledés homájába lép,míg mondjuk az nks 5 év múlva már legenda lesz (mondjuk már most is az),hiába hogy nem fognak tv-ben meg címlapokon szerepelni,de aki magyar hip hopot hallgat,annak ismerősen fog csengeni az nks név,míg 5 év múlva fluor meg..."fluor? ki az? jaaa,nem az a buzi,aki abban a furcsa napszemüvegben bohóckodott?" most még így nagyon jó neki,hogy fiatal és van aki kamázza ezt a stílust,de ez csak pár év.

nem tudom hogy valakit érdekel-e,amit írtam,meg valaki elolvassa-e,csak már annyi mindent írtak fluorról,hogy én is kifejtem már a véleményem.