rtm-ben szerintem vannak feltörekvő tagok,bár az a baj,hogy nincs jellemük,olyan sablonosak...de a redone gyereknek meg a fülkének a zenéje bejön,még a dirty east sound sem rossz.de ilyet,hogy kamion...? még a névválasztása sem vmi jó,na meg semmi extra nincs benne.és jól tette a busta,hogy csinált egy ilyen kiadót,bár szerintem sosem fogja felvenni a versenyt a bb-vel vagy a kriminallal.
én most nem tudom,a wacuummal mi van? elvileg jön bobának lemeze,stevenek is jön majd valamikor,de mikor? nem lehet tudni. most azt sem tudom,hogy az akph egyáltalán még wacuumairs tag-e,mert ugye a kottazűr sem wacuum kiadvány volt már,szerintem teljesen széthullot,a honlap sem működik,és több hónapig nem is működött,bár egyik nap néztem és volt vmi ilyesmi kiírva,hogy hamarosan,vagy valami,szóval csak lesz valami,de a wacuum nekem mindig is a top 3-ban volt. most így hogy nagyon leadták aktivitás terén,lassan beéri az sc bp meg a garage is,bár most a garage is nagyon mélyen hallgat,pedig amikor indult,fosták ki a cuccokat,most meg pár exkluzív számot kidobnak azt hello szia. a bloose indulhatna már be,jöhetne már a kibebaszott elmezaj,amit szerintem meg fogok rendelni,ha nem lesz túl drága,meg januárban jön a barbár cucc is,azt is várom már valamilyen szinten.