HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Hát, valahogy éreztem, hogy ez lesz...
Mondjuk nagyon nem érdekel, nagyon nem bírom tirpát.

Viszont Bankos mappa megvan valakinek?
Elm. jövõhéten már a kezemben lesz, most rendeltemoffline-ról, csak csaptam még hozzá egy sapit is, mert 3000 alatt nem lehet, így viszont 10k lett 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

symbol
van rajta pár jó trekk, de tényleg gyenge. azt hittem összehoznak egy gyilkos alapokra épülõ, "kommerszebb" szövegvilággal valami nagyot, de nem. lapos sajnos. remélem a következõ killa album nem ennek az egyenes folytatása lesz. :/ mondjuk annyira nem szar azért eddig azért megkap egy 3,5/5-öt, de sokat nem fog pörögni csak pár szám talán.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Danka88
véleményem ugyanez. killa album pedig nemlesz szar mer ahhoz semmi köze dopemannek. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Tirpa mi lett veled 😞 nekem nagyon nem jön be az album, még az se ami a promo vidiben tetszett. Ááááá ha a Killa album is ilyen lesz akkor... :[

Danka88
*le is lehet már szedni hiphopdownloadról 😊

Danka88
11.-ére volt kiirva a megjelenés de ezt nemigen tudták teljesiteni.
Hétfön azaz 13.-án, vagyis tegnap (😛) adták fel a lemezeket, aki rendelt max szerdára megkapja, egyébként pénteken pedig a boltokban is lehet kapni

LasDen
szart nem veszek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fixon
szerintem meg meg nagyon kellett oda ez a dorina. nekem bejön. szerintem jól feldobja a zenét...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fixon
van olyan, aki meg merte rendelni a hav albumot és már megjött neki?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

LasDen
Szikra ugyanolyan mint a többi csajrapper...jön megy....

Bajna meg....a zene nem rossz...klipp lowbudget..de nem is jön át az egész....és ez a Detty csaj hasonlít az egyik volt osztálytársamra 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
Szikra - Emlékszem
újabb nõi rapper 😄

Bajna - Respect a vérnek
ezt meg lehet szidni, de nem olyan rossz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

fhu de nagyon nagy retek ez a pitaramos jézusuristen!
a day szám sem tetszik😄
dopmené meg elmegy,de az is csak tirpa miatt!😄D😄D

prá

tigeroo
pösze ez a csaj bazmeg? pf

amúgy jó szám csak nemkelett volna a nõi vokál bele
Bulykin
no komment, nemes cél érdekében készült ez a lényeg 😄
de azért a refrén elég feel good

Bulykin

LasDen
nagyon fos ez a szám.....
ilyen tipikus nigga klipp....a kurva anyád, köcsög buzi...blablablabla....anyád...megbaszlak.....értelmes 😄

Elég érdekes mivel végig oltják az összes nõt a földön és mégis 1-2 k*rva ott pózol a klipben. Most vagy nem értik hogy mirõl szól a szöveg vagy süketek mivel szerintem egy rendes csaj ilyen kliphez nem adná az arcát...

MikX
Az, hogy a zenéit játsszák, még semmit nem jelent, haver.
Nagyonsok 0-t érõ zene megy rádióban, sõt kurvára sztárolja õket a sok buta igénytelen ember.
Én leszarom ezt a ramos gyereket, nem izgat, újat nem mutat, régit meg lemásolni... hát...
És a legidegesítõbb az, amit írtak is már, hogy semmi egyediség, egyéniség nincs benne. Így számomra 0 és pont.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bulykin
olyan elmegy egynek...Day-nek olyan kúrvajó hangja van 😄

Bulykin
azt majd kövi fizetéskor<#idiota> már én is szemezgettem vele 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Danka88
én a pulcsin filózok csak kicsit drágállom 😊

Bulykin
rendeltem Beerseewalkos pólót, majd ha megjön tolok fel képet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

toysoldier
végighallgattam

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
én nem fikáztam most senkit 😄

akkor meg minek fikázod? oltani mindig könnyû. én nem védem csak rohadtul szeretem hallgatni. de kinek ez kinek az. csak az nem tetszett ahogyan nyilatkoztál....de mondom tök mind1
LasDen
engem csak szimplán nem érdekel pita...😄

haver ez feldolgozás de nem is tudom minek irok neked mikor az egész életed úgyis a gép elõtt éled és csak fikázni tudsz mindenkit. pita meg sztem igenis kurva nagy tehetség. nemhiába mennek a zenéi a petõfin meg itt ott.
shaggy-s torokhangon petõfi verset énekelni kibaszott nagy egyéniségre vall.
gratulálok.
ez a pita a magyar reggae legszánalmasabb szerencsétlene, talán legomant közelíti meg.
hallgasd meg a számot végig öcsém....kiveszel belõle pár dolgot aztán leirogatod ide.ha a haverod csinálta volna akkor tuti fasza lenne mi?
Zdlr!
neked meg milyen stílusod van?? fórumos oltogatós?
másnak a szemében a szálkát magatokéban a gerendát sem....tipikus....
toysoldier
egyik comment: "Végre egyre több olyan magyar reggae elõadó aki értelmes dolgokról beszél! "

idézet a szövegbõl: "látom buzi vagy az Elton John-nak terpessz be" "faszom szopja reggelig" "ha nem tetszik megbaszom még a jó kurva anyádat is"

<#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

leszarjuk!!!!
az elõzõ is fos volt, és semmit nem is fejlõdtél azóta. nem kéne eröltetni, még saját stílusod sincs!
HAMAROSAN MEGJELENIK AZ MR2 Petõfi Rádióból s jól ismert MC PITA RAMOS "Elõzenekarom sem lehetnél" címet viselõ nagylemeze!!!!
Katt a címadó dalra és dobjátok tovább!!!! http://www.youtube.com/watch?v=w9pT7IRl8sc
symbol
a tirpa albumboritó szégyen valóban. ahogyan a weblapjuk dizájnja is az. nem is értem, hogy azt a luxust, hogy legalább amit nem lehet elrontani, azt rendben megcsinálják... de nem, ezek balfaszok.
ott van 3 ember meg aki csinálta, meg gondolom pár ember aki látta a terveket, és egy embernek se volt minimális ízlése? 😞(

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

LasDen
egészen nem normális Sena klip...😄 mondjuk én a new morningot jobban bírom 😄

Danka88
<#eljen>

MikX
😄

AKPH- Oltassz

Danka88

klasszik <#nyes>

emmeg óóckúú

Busta Rhymes volt vagy 18 ezen 😄

Chip Fu freestyle a végén<#eljen><#eljen><#eljen>
Dundidio
Imádom ezt a muzsikát...<#taps>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

ez tényleg jó lett.

bld
Frantic Frank egy 2008 as albuma a Hardway

http://rs350.rapidshare.com/files/117058682/FRANTIC_FRANK_-_THE_HARDWAY-2008-SPRiTE.rar

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Blacksheep333
Saiid ebben a számban nagyon ott van.

Az operációs rendszeren is túl...

MikX
😄

tigeroo
2hete ismerem énis ezt a biebert énis, csókolom!

(aztis a humiariban mondták nekem mert mindig az õ képét vágták be)

a zenéjét ismertem de h ki õ...

engem meg nem érdekel. mindenki azzal szennyezi magát amivel akarja, legyen az alkohol, drog, análfûrész vagy "zene"
MikX
Node hamár ilyen téma, szóljon inkább helyettem Norba:

Mindent elmond asszem... 😄

szerinted?
SP õt...

LasDen
amúgy SP másolja õt, vagy õ másolja SP-t??? 😄 mer tökugyanolyanok 😄

MikX
Szerencsére nemnézek ilyen buzi popcsatornákat, meg a szenny rádiókat sem hallgatom, így kimaradtam belõle, fogalmam sincs ki ez a gyerek, csak hallottam róla itt-ott. Mindenesetre sugárban tudnék hányni az ilyenektõl, meg az ilyen espé szerû homokos idióktáktól.

És igen, errõl szól a pop, ezértis hallgatok UG-t 😄