Hát... vegyesek az érzelmeim.
Nem lett rossz, de jobbra számítottam. Gyakorlatilag a kedvenc számaimat az album megjelenése előtt lelőtték (Fültágító, Mondj Valamit, Stílusjegyek). Persze ez tulzás, mivel van még pár szám, ami nagyon bejön, például az "Krokodil Könnyek" vagy a "Logikai Buborék" is elég jó lett, viszont a "Bakancslista" számot nem tudom hova tenni. Alap jó, Norba odabasz, Caramel meg... nekem egy kicsit nyávogásnak hallatszik, hallottam őt már sokkal jobban énekelni. Plusz le is csúszik az ütemről, bár gondolom ez nála nem számít, ő énekelhet... hogy fogalmazzak, szabadon, de engem eléggé zavart. Senát pedig kiemelném a közreműködők közül, kibeb*szott jól énekel, telitalálat nálam, nem úgy mint Győremix! öhm... nem kellett volna a végére, ez nagy melléfogás volt szerintem, elismerem, hogy mekkora olckúl arc, de ez nem megy neki... max skitekben hívnám, mint pl Funk albumján.
Szóval összességében nem lett rossz album, sőt... jó szövegek, jó alapok (1-2 kivétellel), megéri a pénzét, viszont a Shen Kicket nem veri szerintem, az feljebb van pár fokkal.
(Aztán jövőhéten remélem megjön nekem is a lemez a hozzácsapott kulcstartóval együtt :D)