HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am OSG-re mentek?? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
meg még norba is jön honap végén egy albummal elvileg 😊
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
amugy idén ami eddig kijött nagyobb durranás (nomagrófék, akph) azok annyira nem ütöttek mint amennyire vártam.
elsö pár héten éjjel nappal hallgattam, azóta elö se veszem..
DSP ELMEZAJT!!!!!! 😊)
Csak én nem gondoltam, hogy elég az AKPH, már csak ritkán hallgatom, nemtom, csak én érzem úgy, hogy jónak jó, de nem olyan örök, amit akármikor elõveszek, mint az elsõ?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
akkor nks-tdi...
punnany shenkick...
lál...és még azthittem fél éve hogy az új akph-val kibírom idén 😄:S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csinálgatjuk, jelenleg 10 nóta van rögzítve, de idõpontot nem tennénk még közzé. Lehet, hogy ízelítõ lesz hamarosan, csak sok volt az elmúlt hónapokban csapaton belül a nõsülés/melóhelycsere stb. Lényeg, hogy amit nem lehet megállítani azt nem lehet. Wink jövünk."
Ryzo a hihop.hu-n irta ezt 2010-08-04-én.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mást így hirtelen nem tudok, de érdekelne engem is
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
killakikitt - a tûzszünetnek vége >>> edda - csak bírd ki
utóbbi nagyon durva, csak a pitch van pataki hangjának feltekerve, és azt vágták be a végén "nõi" vokálnak 😄DD
ennyire jöttem rá 😄 a ne szarakodjról még tudjátok hogy milyen samplerek voltak?
Én több éves számokat is ugyanúgy meghallgatok a jó szövegek miatt mert feledhetetlenek számomra.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
és igenis jó számai vannak<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Egyébként tényleg mintha raccsolna, neveket nemtudok egyenlöre, de az interjun a kékfehérpólós egy kicsit, de nemgáz. 😊
2344 - Szeretlek (Zeneszöveg a leirásban)
Letöltés innen: KATT, ingyenes EP
hallgasd meg az egész albumot, vannak rajta még jó számok. <#wink>#wink>