10571093361148553957.jpg
  • Danka88
    Szerintem nem fogjuk megérteni egymást.
    Onnantól kezdve, hogy kijelentem hogy nekem tetszik, onnantól kezdve dől meg a fél hsz-ed, konkrétan az a része, hogy sz*r ez a zene. Még mindig tartom, hogy nincs olyan hogy rossz zene, max nemtetszik valakinek, mint most neked.
    Az persze tényleg nem vélemény kérdése, hogy bonyolult e valami, de az viszont igen, hogy valaki a bonyolultat szereti e, vagy az egyszerűbbet.
    De most tényleg, nem kell bebizonyítani, hogy valami rossz zene.. nekem tetszik, és ahogy olvastam még pár embernek is, az persze oké, hogy leirod a véleményed, hogy miért nem tetszik.
    Egyébként, most mondok egy másik példát, ha már Tirpánál vagyunk, meg scbp-nél (Egyébként most ne érts félre én is szeretem a Killakikittet :D) szal nagyon sok embernek a Killakikitt uj albuma hallgathatatlan, valakinek meg etalon.
    Nemkell ezt ragozni, tényleg, nekem tetszik, neked nem.
    (Erre a ritmikai dologra is mondanék egy példát, FankaDeli... nézd meg a régebbi albumait, gyakran nem is az alapra rappelt, csak hadart ütemtől függetleni, flow meg kb semmi, felolvasta az egész szöveget.. és nézd meg mekkora közönsége van, nagyobb mint bármelyik magyar rappernek.)
    De tényleg, szerintem ezt itt zárjuk le, mert ugysem tudjuk meggyőzni egymást.