10571093361148553957.jpg
  • hunbasser
    de amúgy fankát még úgy nézzétek,hogy ő még mindig nem az az elfogult csakajobboldalszaroscigókszaroszsidók féle ember... vicc amúgy,ha így megváltozott a nézete,akkor se fér össze a hip hoppal,meg amúgy nem tartom őt nagy rappernek...a szövegei jók,de amúgy 0 flow,bármelyik ismertebb ug mc lerappeli a picsába (jó,odupla is ismertnek számít,speciel nem rá gondolok :D)

odupláról meg annyit mondanék,hogy lehet szeretni,nem szeretni, szerintem ő nem szubjektivitás tárgya: egyszerűen nincs ritmusérzéke,rossz hallgatni a szövegét. pedig többször ráerőszakoltam magam a könnyű pénzre (igen,nem vettem meg,ezért nem adnék 1 ft-os se,de lehet,hogy még akkor sem hallgatnám végig mégegyszer,ha fizetnének...egyszerűen bántja a fülem hogy nulla ritmika van a számaiban. egyedül a turha featek meg a beatek miatt éri csak meg egyszer végig hallgatni,semmi másért)

aki oduplát jó mcnek tartja,az még nem hallott jó mc-t. nem olyan mc-t,aki szerintem jó,hanem aki ritmikailag is elismert,meg azért flowja is van. na meg a szöveg is jó. de oduplának se flowja,se ritmikája (ami azért alap lenne), se jó szövege. és ha még ez a 3 dolog meglenne,még akkor is kéne valami plussz a jó alapok mellé,de szerintem annyit mint odupla bármelyikünk tudna itt nyújtani a fórumról.